- Reaction score
- 11.713
Καλά τα ποσοστά πώς τα έβγαλες;
Μη μου στεναχωριέσαι μόνο… Έχουν βγάλει το soundtrack από τα στρουμφάκια σε πολυκαναλο έμαθα . Θα παίζει πολύ ωραία στο σύστημα σουΚαλά η κουβέντα θα γίνει επιπέδου δημοτικού.
Από τα 5ιντσα που βολεύουν μια χαρά για στέρεο επιπέδου χωρίς σαμπ, παθητική φροντίδα και ίχνος καλιμπραρισματος, στην απαραίτητη κατοχή τρινοφ για τους πολυκάναλους.
Έχουν πονέσει τα μυαλά μας με όλους αυτούς του δικάναλους. Ο ένας βάζει βγάζει καλώδια, ο άλλος χώνει μπίλιες κατω απο τα στριμερ, ο άλλος πάει στην λυρική σκηνή για να απολαύσει στέρεο, τώρα μάθαμε ότι το μυαλό κοπιάζει με το πολυκαναλο και θέλει τρινοφ γιατι με ντενον που να πιάσει όλα αυτά τα ΓΤΠΚ δικάναλα που έχετε στήσει στο τσαρδί σας.![]()
υπάρχουν πολλές "κατηγορίες" δικάναλων...Έχουν πονέσει τα μυαλά μας με όλους αυτούς του δικάναλους. Ο ένας βάζει βγάζει καλώδια, ο άλλος χώνει μπίλιες κατω απο τα στριμερ, ο άλλος πάει στην λυρική σκηνή για να απολαύσει στέρεο, τώρα μάθαμε ότι το μυαλό κοπιάζει με το πολυκαναλο και θέλει τρινοφ γιατι με ντενον που να πιάσει όλα αυτά τα ΓΤΠΚ δικάναλα που έχετε στήσει στο τσαρδί σας.![]()
Στην τύχηΚαλά τα ποσοστά πώς τα έβγαλες;
Εσύ με τα πενταιντσα, την απουσία παθητικής φροντίδας και καλιμπραρισματος ασχολείσαι με τα πολυκάναλα και θες και επίπεδοΜη μου στεναχωριέσαι μόνο… Έχουν βγάλει το soundtrack από τα στρουμφάκια σε πολυκαναλο έμαθα . Θα παίζει πολύ ωραία στο σύστημα σου
Δε ξέρω man. Εγώ reviews διάβασα . Εσύ τι διάβασες; Τον κατάλογο του Lidl Γερμανίας ;Εσύ με τα πενταιντσα, την απουσία παθητικής φροντίδας και καλιμπραρισματος ασχολείσαι με τα πολυκάναλα και θες και επίπεδο
Κάτσε καλά ρε
Εσυ πρέπει να είσαι κάνας παλιός γνώριμος θαμώνας
Είπα και 40% ταινίες . Άνω όριο για μουσική το 60% και κάτω όριο για ταινίες το 40% . Α και είπα όλο το πακέτο. Γιατί σου φάνηκε πλάκα ;Η πρόταση Sonos arc ultra για ακρόαση μουσικής μόνο ως πλάκα μπορεί να γίνει δεκτή
Λες να κουραστεί το μυαλό μου?Μη μου στεναχωριέσαι μόνο… Έχουν βγάλει το soundtrack από τα στρουμφάκια σε πολυκαναλο έμαθα . Θα παίζει πολύ ωραία στο σύστημα σου
Μάντεψε!Λες να κουραστεί το μυαλό μου?
Έλα πες, ποια παλιά περσονα είσαι και γράφεις τώρα ως steadyshot?![]()
Διαφωνώ. Μια χαρά είναι για μουσική το πολυκάναλο Dirac, ακόμα και η παλιά έκδοση, προ ARC.Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για μουσική αν δεν φθάνουν για trinnov και καλά ηχεία η συμβουλή αφορά ποιοτικό στερεό .
Γιατί είναι καλύτερο.Αναρωτιέμαι όμως γιατί πρότεινες το Dirac λίγα ποστ πιο πίσω , ενώ κάποιος λογικά σκεπτόμενος θα πει αν το Dirac έδινε καλό πολυκαναλο γιατί ο κύριος Dimifoot ξεπαραδιάστηκε για να πάρει Trinnov.