Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
9.639
Καλά η κουβέντα θα γίνει επιπέδου δημοτικού.
Από τα 5ιντσα που βολεύουν μια χαρά για στέρεο επιπέδου χωρίς σαμπ, παθητική φροντίδα και ίχνος καλιμπραρισματος, στην απαραίτητη κατοχή τρινοφ για τους πολυκάναλους.
Έχουν πονέσει τα μυαλά μας με όλους αυτούς του δικάναλους. Ο ένας βάζει βγάζει καλώδια, ο άλλος χώνει μπίλιες κατω απο τα στριμερ, ο άλλος πάει στην λυρική σκηνή για να απολαύσει στέρεο, τώρα μάθαμε ότι το μυαλό κοπιάζει με το πολυκαναλο και θέλει τρινοφ γιατι με ντενον που να πιάσει όλα αυτά τα ΓΤΠΚ δικάναλα που έχετε στήσει στο τσαρδί σας. >:(

Reaction score
1.892
Καλά η κουβέντα θα γίνει επιπέδου δημοτικού.
Από τα 5ιντσα που βολεύουν μια χαρά για στέρεο επιπέδου χωρίς σαμπ, παθητική φροντίδα και ίχνος καλιμπραρισματος, στην απαραίτητη κατοχή τρινοφ για τους πολυκάναλους.
Έχουν πονέσει τα μυαλά μας με όλους αυτούς του δικάναλους. Ο ένας βάζει βγάζει καλώδια, ο άλλος χώνει μπίλιες κατω απο τα στριμερ, ο άλλος πάει στην λυρική σκηνή για να απολαύσει στέρεο, τώρα μάθαμε ότι το μυαλό κοπιάζει με το πολυκαναλο και θέλει τρινοφ γιατι με ντενον που να πιάσει όλα αυτά τα ΓΤΠΚ δικάναλα που έχετε στήσει στο τσαρδί σας. >:(
Μη μου στεναχωριέσαι μόνο… Έχουν βγάλει το soundtrack από τα στρουμφάκια σε πολυκαναλο έμαθα . Θα παίζει πολύ ωραία στο σύστημα σου

wnet

Nearfield
Reaction score
18.121
υπάρχουν πολλές "κατηγορίες" δικάναλων...
μην τους τσουβαλιάζεις όλους σε μια κατηγορία....
άντε να πούμε και μεις ...σινεματζήδες (απ' λέει κι ο μαέστρος @christos77 ) τότενες! :p

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.962
Η πρόταση Sonos arc ultra για ακρόαση μουσικής μόνο ως πλάκα μπορεί να γίνει δεκτή

Reaction score
9.639
Μη μου στεναχωριέσαι μόνο… Έχουν βγάλει το soundtrack από τα στρουμφάκια σε πολυκαναλο έμαθα . Θα παίζει πολύ ωραία στο σύστημα σου
Εσύ με τα πενταιντσα, την απουσία παθητικής φροντίδας και καλιμπραρισματος ασχολείσαι με τα πολυκάναλα και θες και επίπεδο
Κάτσε καλά ρε 🤣
Εσυ πρέπει να είσαι κάνας παλιός γνώριμος θαμώνας

Reaction score
1.892
Εσύ με τα πενταιντσα, την απουσία παθητικής φροντίδας και καλιμπραρισματος ασχολείσαι με τα πολυκάναλα και θες και επίπεδο
Κάτσε καλά ρε 🤣
Εσυ πρέπει να είσαι κάνας παλιός γνώριμος θαμώνας
Δε ξέρω man. Εγώ reviews διάβασα . Εσύ τι διάβασες; Τον κατάλογο του Lidl Γερμανίας ;
Η πρόταση Sonos arc ultra για ακρόαση μουσικής μόνο ως πλάκα μπορεί να γίνει δεκτή
Είπα και 40% ταινίες . Άνω όριο για μουσική το 60% και κάτω όριο για ταινίες το 40% . Α και είπα όλο το πακέτο. Γιατί σου φάνηκε πλάκα ;

Reaction score
9.639
Λες να κουραστεί το μυαλό μου? :lolsign:

Έλα πες, ποια παλιά περσονα είσαι και γράφεις τώρα ως steadyshot? :biggrin:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.531
Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για μουσική αν δεν φθάνουν για trinnov και καλά ηχεία η συμβουλή αφορά ποιοτικό στερεό .
Διαφωνώ. Μια χαρά είναι για μουσική το πολυκάναλο Dirac, ακόμα και η παλιά έκδοση, προ ARC.
Και δεν μου το είπε το τσαττζιπιτι. Το είχα, και ξεφτιλίζει δικάναλα αβέρτα.
Αναρωτιέμαι όμως γιατί πρότεινες το Dirac λίγα ποστ πιο πίσω , ενώ κάποιος λογικά σκεπτόμενος θα πει αν το Dirac έδινε καλό πολυκαναλο γιατί ο κύριος Dimifoot ξεπαραδιάστηκε για να πάρει Trinnov.
Γιατί είναι καλύτερο.

Και εάν για λόγους ανωτέρας βίας έπρεπε να γυρίσω σε δικάναλο, αν δεν το παρατούσα τελείως τότε πάλι Trinnov θα έβαζα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.591
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger