Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
173
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Επιδείνωση του καιρού - Πρόγνωση για Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο καιρός από τα βόρεια με βροχές στα πεδινά και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από το απόγευμα σε περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), της Εύβοιας, των Σποράδων και πιθανόν των Κυκλάδων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση από το μεησμέρι και μετά, ενώ βόρειοι άνεμοι με ένταση 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ θα επικρατήσουν κυρίως στα Αντολικά και το Αιγαίο. Από αργά το βράδυ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και στην Αττική που στα δυτικά και νότια θα είναι πιο έντονες.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο καιρός από τα βόρεια με βροχές στα πεδινά και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από το απόγευμα σε περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), της Εύβοιας, των Σποράδων και πιθανόν των Κυκλάδων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση από το μεησμέρι και μετά, ενώ βόρειοι άνεμοι με ένταση 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ θα επικρατήσουν κυρίως στα Αντολικά και το Αιγαίο. Από αργά το βράδυ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και στην Αττική που στα δυτικά και νότια θα είναι πιο έντονες.
Εγω ακουσα και για ισχυρο τυφωνα κλιμακας 5 τουλαχιστον και πιθανο πρωταπριλιατικο τσουναμι.
Προσοχη οσοι φορατε περουκα απο τον αερα.....:142:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Φάνη, εσύ που είσαι στα μέσα-έξω μήπως μπορείς να αναβάλεις λίγο την επιδείνωση γιατί αύριο έχω να ταξιδέψω με φορτίο στη σχάρα και δεν θέλω ούτε βροχές ούτε μποφώρια; :141:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ο κακος μας....ο καιρος

Φάνη, εσύ που είσαι στα μέσα-έξω μήπως μπορείς να αναβάλεις λίγο την επιδείνωση γιατί αύριο έχω να ταξιδέψω με φορτίο στη σχάρα και δεν θέλω ούτε βροχές ούτε μποφώρια; :141:

Σπανακοπιτα στο μετωπο Μαρια μου;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Re: Ο κακος μας....ο καιρος

Σπανακοπιτα στο μετωπο Μαρια μου;
Καλά, δεν παλεύεσαι... :142: :142: :142: :142:

Εγώ φταίω βέβαια που δεν διευκρίνισα ότι εννοώ τη σχάρα του αυτοκινήτου...

Reaction score
14
φορτίο στην σχάρα?? "Ο Μελίδης ο εσχαρεύς" είσαι Μαρία??

Πσστ μπορείτε να βάλετε κάτω απο το ονομα του Μελίδη το "εσχαρευς" του ταιριάζει απόλυτα?

Reaction score
10
φαντασου σπανακοπιτα που εκανε η Μαρια......

που χωραει στη σχαρα του αυτοκινητου....:137:

Μπαι δε γουαι....

Που σαι φαν....κανονισε τη πορεια σου....

εκοψα τη μεση μου, να φυτευω ντοματες και πιπεριες....

κανονισε να χαλασει ο καιρος τωρα...

θα τις φας εσυ....αλλα ετσι...:618:

Reaction score
173

Αντε και του χρονου πσαργια:142:
καλο μηνα

Reaction score
173

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;

Κι ομως το επομενο Σ/Κ σε πολλες περιοχες το θερμομετρο θα φτασει τους 30 C

Reaction score
0
Γέρο μου... μας έχεις σκίσει.. τι το ήθελες το χάρικειν μετά το καλοκαίρι ρε γμτ σου?????????

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ο κακος μας....ο καιρος

Γέρο μου... μας έχεις σκίσει.. τι το ήθελες το χάρικειν μετά το καλοκαίρι ρε γμτ σου?????????
Φουσκωσε μπρατσακια κι ελα εδω για μπανιο-γιατι εκει μαλλον δυσκολο-.
Σιγουρα ομως πανω απο 25C

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;

Κι ομως το επομενο Σ/Κ σε πολλες περιοχες το θερμομετρο θα φτασει τους 30 C

Ναι καλά....

Κάτσε να πλύνω το αυτοκίνητο....να δεις τι θα γίνει! :125: :137:

Reaction score
4.337
Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Καλοκαίρι θα «μυρίσει» τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα

ΑΠΕ

Ιούνιο θα θυμίζει ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

Αθήνα

Καλοκαίρι θα θυμίζουν οι επόμενες μέρες, καθώς ένα ισχυρό νοτιοδυτικό ρεύμα φέρνει θερμές αέριες μάζες στη χώρα μας από τη Βόρεια Αφρική μέσω της Κεντρικής Μεσογείου.
Την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα περισσότερο με τον υδράργυρο να αγγίζει σε πολλές περιοχές τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Όπως αναφέρει το Βήμα, τιμές αυτές ξεπερνούν κατά πολύ τις μέσες θερμοκρασίες για το πρώτο και δεύτερο δεκαημέρο του Απριλίου. Έτσι, οι τιμές που θα σημειωθούν στην Αττική θα πλησιάσουν εκείνες που συνήθως σημειώνονται κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες είχαμε τον Απρίλιο του 1985, με θερμοκρασίες ρεκόρ για αρκετές περιοχές της χώρας (Λεωνίδιο 36,8, Ν. Φιλαδέλφεια 30,7, Λάρισα 32,4, Θεσσαλονίκη 31,2, Άρτα 30,8).
Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα, η χρονική περίοδος επανάληψης ενός καιρικού φαινομένου είναι περίπου 30 χρόνια, συνεπώς δεν πρόκειται για περίεργη ή ακραία κατάσταση.

Newsroom ΔΟΛ

WWW.IN.GR

Reaction score
457
προς το παρόν έφαγα άλλη μια ωραιότατη λασποβροχή και δε με χάλασε καθόλου...:p
(το αυτοκίντο το χάλασε πολύ..χαχαχα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514