- Reaction score
- 59
Εδω και χαλαζι εριξε αλλα και εκανε επι μιση ωρα πλημμυρα !!!!
Εγω ακουσα και για ισχυρο τυφωνα κλιμακας 5 τουλαχιστον και πιθανο πρωταπριλιατικο τσουναμι.Επιδείνωση του καιρού - Πρόγνωση για Τετάρτη 2 Απριλίου 2008
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο καιρός από τα βόρεια με βροχές στα πεδινά και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από το απόγευμα σε περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), της Εύβοιας, των Σποράδων και πιθανόν των Κυκλάδων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση από το μεησμέρι και μετά, ενώ βόρειοι άνεμοι με ένταση 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ θα επικρατήσουν κυρίως στα Αντολικά και το Αιγαίο. Από αργά το βράδυ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και στην Αττική που στα δυτικά και νότια θα είναι πιο έντονες.
Φάνη, εσύ που είσαι στα μέσα-έξω μήπως μπορείς να αναβάλεις λίγο την επιδείνωση γιατί αύριο έχω να ταξιδέψω με φορτίο στη σχάρα και δεν θέλω ούτε βροχές ούτε μποφώρια; :141:
Καλά, δεν παλεύεσαι... :142: :142: :142: :142:Σπανακοπιτα στο μετωπο Μαρια μου;
το meteo.gr ειναι του αστεροσκοπειου αθηνων..Το site της EMYΚι όμως χαλάει...
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12
Επιδείνωση του καιρού - Πρόγνωση για Τετάρτη 2 Απριλίου 2008
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο καιρός από τα βόρεια με βροχές στα πεδινά και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από το απόγευμα σε περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), της Εύβοιας, των Σποράδων και πιθανόν των Κυκλάδων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση από το μεησμέρι και μετά, ενώ βόρειοι άνεμοι με ένταση 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ θα επικρατήσουν κυρίως στα Αντολικά και το Αιγαίο. Από αργά το βράδυ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και στην Αττική που στα δυτικά και νότια θα είναι πιο έντονες.
Φουσκωσε μπρατσακια κι ελα εδω για μπανιο-γιατι εκει μαλλον δυσκολο-.Γέρο μου... μας έχεις σκίσει.. τι το ήθελες το χάρικειν μετά το καλοκαίρι ρε γμτ σου?????????
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;
Κι ομως το επομενο Σ/Κ σε πολλες περιοχες το θερμομετρο θα φτασει τους 30 C