Ο κακός μας ο καιρός

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Έρχεται ιστορικός χιονιάς για την Αττική από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης - Στο έλεος του χιονιά μέχρι και η Κρήτη - εκτίμηση καιρού Πέμπτης-Κυριακής

Τα προγνωστικά στοιχεία συνεχώς βελτιώνονται με αποτέλεσμα σχεδόν να έχει "κλειδώσει" ένας από τους ιστορικότερους χιονιάδες:party: για την Αττική, αυτός της προσεχούς Πέμπτης.
Από το απόγευμα της Τετάρτης και στη συνέχεια η θερμοκρασία θα σημειώνει πτώση και ειδικά από τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας η πτώση αυτή θα είναι ραγδαία! Αξίζει να σημειωθεί πως οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Τετάρτης στα βόρειοδυτικά του νομού αλλά πολύ γρήγορα (μέσα στη νύχτα) μέχρι το ξημέρωμα της Πέμπτης θα γενικευτούν σε ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.
Το σύστημα φαίνεται να έχει τεράστια δυναμική με αποτέλεσμα μέσα στην Πέμπτη και ειδικά από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα είναι ΣΦΟΔΡΕΣ και θα επηρεάσουν οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεται σε υψόμετρο άνω των 150 μέτρων. Σαφέστατα, λόγω της ιδιαίτερης δυναμικής αυτής της ψυχρής εισβολής, εξάρσεις πιθανότατα θα υπάρξουν και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου, ίσως ακόμη και σε πεδινά ή παραθαλάσσια τμήματα.
Εκτιμώ πως πέρα από τις χιονοπτώσεις θα έχουμε και σημαντικές ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ειδικά στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού.
Εκτιμώ πως από το ύψος του Ολυμπιακού σταδίου και βορειότερα θα υπάρξουν και σημαντικότατες χιονοστρώσεις σε αρκετές περιοχές (δεν αποκλείεται και χαμηλότερα υψομετρικά)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Μα έχω, αλλά είναι καινουργή. :p
Ανάθεμα την ώρα που έδωσα σχεδόν χάρισμα το HR-V σε πολύ φίλο. Τώρα πρέπει να τρέχω να το πάρω και να αφήσω άλλο εκεί.

Reaction score
264
Κανω φοβερα σεναρια τυπου day after στο μυαλο μου View attachment 67650

Fear not zizik , i will save you !!

View attachment 67651
οταν ακουω για Αρναουτογλου γελαω αρκετα......

που να ξερει ο κοσμακις οτι δεν εχει καμια σχεση με την μετεωρολογια ο ανθρωπος αυτος,κανενα πτυχιο,πουθενα δεν εχει σπουδασει.παρουσιαστης που λεει τα δικα του.Αυτο ειναι
[DOUBLEPOST=1482843976][/DOUBLEPOST]
Τα προγνωστικά στοιχεία συνεχώς βελτιώνονται
εγω δεν θα εβαζα το χερι μου στην φωτια για την βελτιωση αυτη που εχουνε τα προγνωστικα.......

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Και πασπαλα να ριξει παλι θα παω να τον σωσω......:)

Να και ενα preview σαν ξεκιναω με το Audi απο παραλιακη ............

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Σας τα ελεγα εγω! Προβλεπω οτι τα τελευταια χιλιομετρα προς τον ζιζικ θα τα κανω με τα ποδια μεσα σε χιονοθυελα !
Και ο αναισθητος ουτε μια θερμοκρασια που κανει εξω δεν βαζει!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Δε βλέπω πτώση θερμοκρασίας.
4,8° έχει τώρα, άδικα άνοιξα τις τάπες απ' τα πιεστικά και έπρεπε να σαπουνίσω το κλειδί; :D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Μα δεν εχει φτασει το μετωπο ακομα! Σε τι υψομετρο εισαι? Λογικα 10 με 20 ποντους τους εχεις σιγουρα, αν και εγω θα ερθω να σε σωσω απο τον ενα ποντο :geek:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.609
7,8° στον Πειραιά τώρα.

Η βορειοανατολική Ελλάδα έχει περισσότερους βαθμούς από μας! :o

2016-12-28 15_10_08-Observations.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881