Ο φιλόξενος καινούργιος καναπές του Λευτέρη 2175

Reaction score
0
Το 17S1 ήταν και το τελευταίο πολυκάναλο audio SACD που κυκλοφόρησε η Marantz.
Η νέα σειρά SA11 και SA15 είναι πλέον δικάναλα.
Η ποιότητα βέβαια εξακολουθεί να είναι στα γνωστά υψηλά επίπεδα....

Reaction score
3.497
Μήπως πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μπας και ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα formats ?

Πολύ μπέρδεμα με τις πηγές .

Reaction score
3.497

Reaction score
0
Είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία του βινυλίου παραμένοντας ψηφιακό. Είναι πιο χαλαρό και ξεκούραστο στο άκουσμα, δεν έχει αυτή την, πως να τη πώ κονσερβίλα των φτηνών cd player, το τεχνητό μπάσο και εκείνα τα πρίμα που μοιάζουν αφύσικα...
Για να ευλογούμε λιγάκι και τα γένια μας, και να δείχνουμε πως η αίσθησή μας είναι ρεαλιστική και πρέπει να την εμπιστευόμαστε πάντα, σας παραθέτω δυό λόγια από review του Absolute Sound για το SA 11S1 της marantz, το οποίο συγκλίνει σε εντυπωσιακό βαθμό με τις δικές μας παρατηρήσεις!!!

"The SA-11S1 is significantly better-sounding on both CD and SACD than Marantz’ DV-8400, which I reviewed in Issue 145. The SA-11S1’s sound quality with CD—a vital aspect of the player’s performance—is outstanding. A good point of comparison is the $2995 Sony SCD-XA9000ES multichannel SACD player I reviewed in Issue 145. The Marantz sounded noticeably smoother in the midrange and treble—a relaxed and easygoing presentation. I also heard more space and depth from the Marantz, with a greater sense of air between instruments. In addition, the SA-11 went a little lower in the bass, and had a tighter midbass than the Sony’s. "

"The Marantz faired surprisingly well in this comparison; the player’s nice sense of depth, ultra-smooth mids and treble, and easygoing musicality remained enjoyable."

"Finally, the SA-11S1 had a rhythmically involving bass, even if it didn’t quite extend down to the bottom octave. Roger Waters’ driving bass lines on the SACD release of Dark Side of the Moon, for example, were tight, propulsive, and created a visceral involvement with the music."

Σας θυμίζει κάτι??? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.497
Ο Χρήστος ο Νικήτας γιατί δεν γράφει ?

Τον έχει δει κανείς τελευταία ?
Λέτε να βαρυστομάχιασε από τα πολλά μπισκότα που έφαγε στου Λευτέρη ???

Είναι καλός συνδιασμός τα 20 μπισκότα πριν την καρμπονάρα ?

Reaction score
3.497
Λέτε τελικά να μην τα έφαγε τα μπισκότα, αλλά να τα κράτησε για αντικραδασμικά στο Rega Apollo ?

Reaction score
0
Λευτέρη, με γεια το νέο σύστημα. Έχε υπόψη σου, έβαλα κάτω από τον Tact τα ceraball της finite-elemente και το πράγμα μόνο με μαγεία περιγράφεται. Διάβασε σχετικά και στο stereophile. Για τα 120 ευρω που έχουν αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους.

http://www.finite-elemente.de/e,,products,ceraball.html

Πέτρος Σκαπινάκης

Reaction score
0
Καλώς τον Πέτρο...

Κύριοι σας παρουσιάζω τον μέντωρά μου όσον αφορά την ψηφιακή ενίσχυση...

Πέτρο δεν φαντάζεσαι πόσο δίκιο είχες για τον Tact!!!
Το μηχανάκι δεν παίζεται!

Για πες μας και που βρίσκουμε τα ceraball εδω στην ελλάδα!!!

Reaction score
0
Επίσης να αναφέρω πως το rack μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ένα έπιπλο τηλεόρασης στην ουσία από το ikea...

Θα βοηθούσε η αγορά αντικραδασμικών ή όχι?

Γενικότερα το να βάλεις αντικραδασμικά σε ένα μηχανάκι έχει περισσότερο νόημα όταν το rack είναι καλής ή κακής ποιότητος???

Reaction score
3.497
Τα αντικραδασμικά ποτέ δεν λειτουργούν από μόνα τους. Πάντα πρέπει να τα βλέπουμε σαν ένα μέρος του όλου συστήματος.

Ενα ακτικραδασμικό που δουλεύει σε κάποιον άλλο δεν είναι απαραίτητο ότι δουλεύει και σε μας.

Λευτέρη, τα συγκεκριμένα μπορείς να τα δανειστείς για μία εβδομάδα από το φίλο σου.
Μέσα σε μία εβδομάδα θα ξέρεις τι είναι αυτό που ακούγεται καλύτερα και τι είναι αυτό που ακούγεται χειρότερα. Πάντα αυτά τα δύο πάνε μαζί.

Reaction score
3.497
Ενα καλό και στιβαρό rack κοντά στο έδαφος δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν.

Τα αντικραδασμικά ειναι το κερασάκι στην τούρτα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αγαπητοι μου φιλοι. Χαιρομαι για τις συναντησεις σας και την μορφη αυτη επικοινωνιας σας.
Απο το Λυκειο θυμαμαι οτι ημουν το μονο παιδι που κυκλοφορουσε με εναν ΗΧΟ στο χερι. Ποτε μου
δεν ειχα φιλους οι οποιοι να ασχολουνται με το χωρο του Hifi και παντα μου ελειπε η καταλληλη παρεα για
να μοιραστω οτι καλο εχω εισπραξει απο την ενασχοληση με τη μουσικη και τον ενδιαμεσο της κρικο με εμενα.
Σημερα η πραγματικοτητα του καθενος μας ειναι λιγο αμειλικτη οσον αφορα τον ελευθερο χρονο. Τρεχουμε ολοι μερα
να καλυψουμε τις υλικες αναγκες της ζωης μας αλλα φτανοντας στο σπιτι αφιερωνουμε και εστω 20 λεπτα για ενα κομματι του αυτου
μας που το διαφυλασσουμε ανεπαφο απο την μιζερη πραγματικοτητα που μας ωθει να ακονιζουμε την κριση και οτιδηποτε αλλο εκτος
απο το συναισθημα. Σ'αυτο το κομματι ερχεται να ακουμπησει η αγαπημενη μας μουσικη που ειναι η σκανδαλη για συναισθημα.
Θα ηθελα να ημουν στην παρεα σας για να ακουσω την αγαπημενη σας μουσικη μαζι με την δικη μου στο συστημα του Λευτερη, αν
και ειμαι σιγουρος οτι το Κoln concert part 1 του Keith Jarrett θα μου προκαλεσει ακριβως τα ιδια συναισθηματα που μου

προκαλει και στο ταπεινο μου Rotelακι...Να στε καλα και κανετε συχνοτερες τις συναντησεις σας επενδυοντας τες και με την

αναλογη γαστρονομικη επενδυση της αγαπημενης σας ψησταριας.
:lol:

Reaction score
0
Κι εμείς ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε σε μια απο τις επόμενες συναντήσεις!

Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί για την (ιστορική) ακρόαση του ELP στο φιλόξενο χώρο του Αντώνη Χατζηκωνσταντή στο Ελληνικό.

Θα είμαστε σίγουρα εκεί...

Reaction score
3
tyler durden,ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. :D
Η παρέα μας είναι ανοικτή σε όποιον έχει διάθεση για μουσική και λίγο παραπάνω ψάξιμο. :smile:
Απαραίτητη προϋπόθεση,είναι η καλή διάθεση, η υπομονή για πολύωρες ακροάσεις καθώς και η κουβέντα μετά. :wink:
Μην ξεχνάμε και τα μετά,μετά,όπου γίνονται επισκέψεις σε τοπικά ψητοπωλεία ή ζαχαροπλαστεία,κατ'επιλογή και αναλόγως την περίπτωση... :smile: :smile:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Οχι δεν εφτασε τιποτε στο monitor μου. :smile: Δεν εχω υποψη μου τη συναντηση. Υπαρχει καπου ανακοινωση ή ειναι μυστικο μεταξυ των συνδετημόνων? Ευχαριστώ Λευτέρη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster