Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η μουσικοφιλία δεν κρίνεται με τους δίσκους. Κρίνεται με τους βραχίονες. Άσχετε, ε άσχετε. :142:

...

Reaction score
10
Σωστό και αυτό...Δεν το σκέφτηκα...:120:

Δηλαδή αν έχεις αυτό το πικάπ είσαι ο ορισμός του μουσικόφιλου::116:

Reaction score
2
Μα να σας πω κάτι ρε παιδιά; Τα μηνύματα που γράφουμε στο AVSite εμείς από την Θεσσαλονίκη, δεν είναι λίγο πιο "θολά" από αυτά που γράφουν αυτοί στην Αθήνα; Είναι λόγω μεγαλύτερης απόστασης μεταφοράς των δεδομένων. :204::204:

...
Το παρατήρησα.Έχουν κάποιο blur τα posts σας.

Κατάλαβες τώρα γιατί και αυτός και μερικοί άλλοι, είναι τόσο φανατικοί οπαδοί του αναλογικού ήχου; Γιατί δεν έχουν ιδέα τι είναι το άλλο το πράγμα. Μόνο πόσο κάνει ξέρουν. Χομπίστες σου λέει. :142:
Το τραγικό είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν γνωρίζει το αντικείμενο που θίγει αλλά βιάζεται να χαρακτηρίσει με απαράδεκτο τρόπο ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Το να μην ξέρει κάτι ο άνθρωπος το σέβομαι και το δέχομαι.Αυτό που δεν δέχομαι είναι οι απειλές,προσβολές και οι χαρακτηρισμοί.

Κρίμα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Μα να σας πω κάτι ρε παιδιά; Τα μηνύματα που γράφουμε στο AVSite εμείς από την Θεσσαλονίκη, δεν είναι λίγο πιο "θολά" από αυτά που γράφουν αυτοί στην Αθήνα; Είναι λόγω μεγαλύτερης απόστασης μεταφοράς των δεδομένων. :204::204:

...
Εντάξει , αυτό λύνεται με την πιό υπερσύγχρονη τεχνολογία . Θα παρεμβάλουμε μια σουπερ ντουπερ γυάλινη σφαίρα και θα ξεθολώσουν :135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Εντάξει , αυτό λύνεται με την πιό υπερσύγχρονη τεχνολογία . Θα παρεμβάλουμε μια σουπερ ντουπερ γυάλινη σφαίρα και θα ξεθολώσουν :135:
Η γυάλινη σφαίρα θα είναι κρυογεννημένη ασφαλώς. :137:

...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Η γυάλινη σφαίρα θα είναι κρυογεννημένη ασφαλώς. :137:

...
κρυογεννημένη και θα στηρίζεται σε συμπαγή βάση 35 kg φτιαγμένη από μίγμα λάβας του Βεζούβιου και της Πομπηϊας με ανθρακονήματα και σιδερόπροκες

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν χορταίνω να το διαβάζω ρε παιδιά. Είχα να γελάσω έτσι χρόνια. Είναι αητός, ήλιος καλοκαιρινός! :204::204:

...

Reaction score
4
Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Α πο ρώ που σα ς φαί νο ν ται πα ρά ξε να τα ό σα λέ νε.
Οι απ οστά σεις δη λα δή δ εν επη ρεά ζουν ?

Δεν ξ έρ ω π ω ς λά βα τ ε το μή ν υ μα , έ χ ει π ολ ύ αέ ρ α ε δώ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Χρειάζεσαι αντι-jitter. Από που γράφεις από την Κίνα; Είναι και κομμουνιστές εκεί, χάλια ποιότητα. :114:

...

Reaction score
4

Εγω αργησα παλι στην δουλεια με το κ@λοψηφιακο μου ρολοι και το jitter του , πηγαινε μια ωρα πισω...:142:

Πηρα τηλεφωνο να πω οτι θα αργησω αλλα με την forthnet και την ip τηλεφωνια , πηγαιναν αναποδα οι λεξεις και δεν μπορουσα να συννενοηθω το jitter μου μεσα!!! :143:

Reaction score
0

Προσέξτε γιατί αμα είναι λανθασμένη η φορτωτική κατά την μεταφορά , μπορεί τα posts να πάνε σε άλλο site

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Προσέξτε γιατί αμα είναι λανθασμένη η φορτωτική κατά την μεταφορά , μπορεί τα posts να πάνε σε άλλο site
Αυτό συμβαίνει κατά κόρον. Γράφεις εδώ και βλέπεις τα γραπτά σου στο ACA. Άτιμο πράμα το jitter. :114::114:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.752

μιλάμε, έπεσα από την καρέκλα....:137:

έλιωσα στο γέλιο....:143:

λοιπόν, αυτό λέγεται μαλάκυνση, να ξέρετε...:139:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Έπεσα απ την καρέκλααααα... :114: :114: :114:

Reaction score
2
Από ότι βλέπω δεν έχουν με τι να ασχολούνται και ασχολούνται όλη την ώρα με το avsite:

Αυτοί (δηλαδή προς το παρον οι: Nikos Tsarouchas, Costas Coyias, pseiras, diabolical, Dimitris Doc, Petros_Dalipis, geofromalimos, Κώστας Φ., JargonGR) μόνον να γαυγίζουν ξέρουν... Τον καθηγητή σου ηλεκτροακουστικης στο Πανεπιστημίου των Πατρών να ρωτήσεις.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν καθηγητή μου έχει μείνει το εξής...Είχα έναν καθηγητή που μου έκανε C++ και αλγόριθμους ο οποίος πριν έρθει ως καθηγητής στην Ελλάδα δούλευε στις ΗΠΑ.Ο άνθρωπος ήταν πραγματικά τεχνοκράτης αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν αρκεί να είσαι τεχνοκράτης για να πας μπροστά...

Μου είπε λοιπόν το εξής σοφό:

"Όποιος ξέρει δουλεύει.Όποιος δεν ξέρει διδάσκει."

Φυσικά δεν τα ισωπεδώνουμε όλα αλλά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου είδα πως το παραπάνω ισχύει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα.

Όσο για τον άλλον τον εκκολαπτόμενο fanboy του πρόεδρα που όλο αναφέρει για κάποιον που παράτησε το πανεπιστήμιο να του πω ότι αν νομίζει πως για να έχεις γνώσεις πρέπει να έχεις τελειώσει και πανεπιστήμιο είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου.Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι AlexD αλλά αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις κι όλας τότε έχεις πολλά να μάθεις ακόμα... .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.752

Πω, πωωωωω... Τελικά το TCP/IP δεν είναι bit perfect έ;
καλά κι εσύ άσχετε, τι μας νοιάζει το bit perfect μωρέ στην TCP/IP μεταφορά? εδώ μας ενδιαφέρει η ακρίβεια μεταφοράς χρονισμού κατά την TCP/IP "συνομιλία", η οποία ευθύνεται για το πρόσθετο τζίτερ λόγω download, γνωστό και ως proedrαjitterload.

λοιπόν, κυρίες και κύριοι ΝΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ.

Αλλά που να καταλάβες κι εσύ ρε Κόγια κι η παρέα σου το proedrαjitterload και το νίκιουιστ, είστε όλοι λεχρίτες, άσχετοι, ε άσχετοι....

άντε μη τα πάρω, αλήτες....

πάρτε ρε ένα πικάπ και πετάξτε τα ψηφιακά, άμυαλοι... τζομπάνηδες...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.075
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494