- Reaction score
- 104.547
Δεν του φτάνουν οι πόντοι για jv. 
Σού'ρχομαι αύριο,ξεκρέμασε τον IN82,μην χάνουμε χρόνο !!!!Καλορίζικος φίλε Μάνο. Περιμένω να τον...κρεμάσουμε!

Από αύριο σε αύριο με πάει ο υποψήφιος αγοραστής του Μπενεκιού,στις 10/1 όμως είναι η καταληκτική ημερομηνία....βλέπω Θρύλο στο Μιλάνο και τον ξεκρεμάωΆντε βρε τον έστησες; Θα γράψεις τίποτα;
Πρέπει να απελπίστηκε με τις συνεχόμενες-αδιάκοπες αναβαθμίσεις των τζίβι και ζητάει σταθερότητα ο άνθρωποςΑν πάντως το μετάνιωσες...![]()
....μπράβο Βασίλη
στον αποπάνω με το ποστ #45Ελπίζω να έχεις διασκεδάσει με τους τσακωμούς μας.Σας διαβαζω χρονια παιδια αλλα δεν εχει τυχει να γραψω κατι τοσο καιρο..
Φιλικα Βασιλης
Για πες λεπτομέρειες...όπως κόστος π.χ(θα το αναλάβει λογικά ξανά ο rose.athens !!!)Ρωταω επειδη μου εστειλε ενα παλικαρι οτι εχει Infocus IN81 και τον παει για αλλαγη σε DC4..
...μέσα κι εγώ,πάντα ήθελα ένα Runco ls-12...κι ας χάσω σε AnsiΣοβαρα αν γινεται ενημερωσε με να του βαλω 3 να το κανω 3τσιπο![]()
...my precious που θά'λεγε και ο 'σμήγκολ'
Όχι ποια Keystone,θα φωνάζει ο Καστρουνής!!!δεν γίνεται,θέλει αρκετά για να έρθει...27 πόντους πάνω,από όπου αρχίζει η εικόνα...έχω δουλειά ακόμα !!!στην αρχή απελπίστηκα αλλά μου άρεσε τόσο η εικόνα του,που αξίζει τον κόπο.Δε μπορείς να τον στρίψεις προς τα πάνω, να βλέπεις έστω με λίγο keystone αλλά στην οθόνη;

+1EDIT: Μπορείς να κόψεις τα χαζοποδόσφαιρα και να βλέπεις μόνο 2.35:1 υλικό.![]()