- Reaction score
- 9.785
Δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις κρητικάκι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και μαμώ τα προβόλια. Δε θα με χάλαγε καθόλου αν τον είχα ακόμα.
Αυτό που θέλω είναι πριν πάω σε σοβαρό προβολέα-βλέπε JVCΔεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις κρητικάκι,αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και μαμώ τα προβόλια.
Αν είχες την firehawk με τον IN83,το πιθανότερο να άλλαζες προβολέα όταν θα είχε εδραιωθεί το 4ΚΔε θα με χάλαγε καθόλου αν τον είχα ακόμα.

Γιατι τελειωναν εκει?Και με το καλο Nelson οντως ενα απο τα καλυτερα εργαλεια των τελευταιων ετωνΠ Δυστυχώς όμως τα καλά νέα τελείωναν εκεί.
Γιατί στα υπόλοιπα είναι ξεπερασμένος.Γιατι τελειωναν εκει?Και με το καλο Nelson οντως ενα απο τα καλυτερα εργαλεια των τελευταιων ετων
Είχε ένα τεράστιο ελάττωμα για τον Κώστα! Ήταν dlp!Με έκανες και έψαχνα βραδυάτικα...τι είχε δηλ. του loggeo μετά από ~600 ώρες χρήση;έχω δει IN82 στις ~1600 ώρες και φώτιζε άνετα 150άρα οθόνη....και έπαιζα όσο καλά παίζει τέλος πάντων για σένα η dlp τεχνολογία με το dark chip3....του έκανε και χειρουργείο ο Μανώλης και είναι αστέρι τώρα !!!!
έχουν περάσει βέβαια και τόσα χρόνια που είχα δει τον IN83,ελπίζω να μην απογοητευτώ τώρα,αλλά έτσι κι αλλοιώς Μπενεκιού έχω και δεν είδα όλο αυτό το διάστημα κανένα Τζίβι να πάθω πλάκα όπως όλοι σας.......τι είχαμε,τι χάσαμε![]()
Αδελφέ Κωνσταντίνεαυτο μας ελειπε Ροδιτη....να συμφωνουσες !!
δεν θαχε νοημα να γραψω τι παιζει...
για το 2008 ωραιος ηταν.....οχι καλυτερος του sharp-marantz
ευτυχως-δυστυχως τον ειδα μετα τον καθαρισμο.....
.....οποτε καταλαβαινεις πως επαιζε πριν...![]()
Απο ποιον benq λες?Και πραγματικα τον in82 με τον HD87 τον optoma που πηρα απο εναν φιλο οταν τους τεσταρα ειδα λιγο καλυτερο κοντραστ.Στην πραξη ομως,δηλαδη στις ταινιες,ακομα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι εκανα αναβαθμιση.Εχει κατι εξτρα μενου για motion και colour ο optoma καθως και δυναμικη ιριδα με τα κλιτσ κλατσ της αλλα overall πιο σινεμαδιστικος ηταν ο 82.Ο 83 ειναι μια βαθμιδα πιο πανω και αν δεν σε ενδιαφερει το 3d δεν υπαρχει λογος αυτη τη στιγμη να παει καποιος σε κατι αλλο μεχρι τα 4k η αν εχει χρημα σε κανα dila 55.Αδελφέ Κωνσταντίνε,
α. Τι έχει αλλάξει στους dlp απ' το 2008 και μετά προς το καλύτερο; Η δυναμική ίριδα που κάνει φωτορυθμικά; Το dc που όσο πάει βάζουν και φθηνότερο; Οπότε αν γουστάρει κάποιος dlp γιατί όχι τον Infocus; Το καίριο ερώτημα είναι: Είναι καλύτερος απ' τον benq; Τι λες;
β. Sharp και Marantz είχαν πολύ καλύτερο φακό και οιότητα κατασκευής απ' τον infocus. Για την ποιότητα κατασκευής στους Infocus έχω ήδη ενημερώσει το Μανώλη. Ειδικά όμως ο marantz ήταν και αρκετά ακριβότερος. Μιλάς για κορυφές σε μονότσιπους dlp.
γ. Τέλος σου υπενθυμίζω ότι μιλάς για εικόνα 2008, αλλά με τιμές 2013. Κοινώς το κόστος για ένα μεταχειρισμένο infocus δεν ξεπερνάει αυτό του optoma hd25, benq 1070. Καθόλου άσχημα!

'Οχι βέβαια,από τώρα;Τον έστησες ρε άχρηστε;
![]()
μπραβο...με γειες Μανωλη...καλοθέατος!!!
Ευχαριστώ κοπέλια...και στα δικά σαςΚαλοθεατος ωρε κρητικε..![]()