Ο InFocus του Nelson

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις κρητικάκι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και μαμώ τα προβόλια. Δε θα με χάλαγε καθόλου αν τον είχα ακόμα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις κρητικάκι,αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και μαμώ τα προβόλια.
Αυτό που θέλω είναι πριν πάω σε σοβαρό προβολέα-βλέπε JVC:pνα βάλω στο ταβάνι μου την μεγάλη μου καψούρα,πριν ~τέσσερα χρόνια που τον είχα δει και δεν τον ξεχνώ ακόμη και σήμερα.....μέλος του site μου τον προσφέρει με ελάχιστες ώρες λειτουργίας και σε πολύ καλή τιμή-ουσιαστικά κλείσαμε το deal αλλά κι αυτός κάτι περιμένει,οπότε υπομονή μερικές μέρες......τα πράγματα είναι οριακά ως προς την τοποθέτησή του,ελπίζω να κάνει λίγους πόντους λάθος το projectorcentral:D

Δε θα με χάλαγε καθόλου αν τον είχα ακόμα.
Αν είχες την firehawk με τον IN83,το πιθανότερο να άλλαζες προβολέα όταν θα είχε εδραιωθεί το 4Κ:showingbiceps:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Πρόλαβα για μερικές μέρες Μανώλη. Δεν έχω δει μεγαλύτερο ansi contrast σε προβολέα (απ' αυτούς που έχω δει). Εντυπωσιακή ευκρίνεια επίσης. Δυστυχώς όμως τα καλά νέα τελείωναν εκεί.

Reaction score
48
Π Δυστυχώς όμως τα καλά νέα τελείωναν εκεί.
Γιατι τελειωναν εκει?Και με το καλο Nelson οντως ενα απο τα καλυτερα εργαλεια των τελευταιων ετων

Reaction score
15.548
δεν λεει κατι ο in 83 καινουργιος ...

και μεγαλη απογοητευση του loggeo o in 83 σαν μεταχειρισμενος.

.....εσυ βεβαια με την καψουρα που εχεις δεν βλεπεις μπροστα σου...

οποτε καλοριζικος Μανωλιο.....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Με έκανες και έψαχνα βραδυάτικα...τι είχε δηλ. του loggeo μετά από ~600 ώρες χρήση;έχω δει IN82 στις ~1600 ώρες και φώτιζε άνετα 150άρα οθόνη....και έπαιζε όσο καλά παίζει τέλος πάντων για σένα η dlp τεχνολογία με το dark chip3....του έκανε και χειρουργείο ο Μανώλης και είναι αστέρι τώρα !!!!
έχουν περάσει βέβαια και τόσα χρόνια που είχα δει τον IN83,ελπίζω να μην απογοητευτώ τώρα,αλλά έτσι κι αλλοιώς Μπενεκιού έχω και δεν είδα όλο αυτό το διάστημα κανένα Τζίβι να πάθω πλάκα όπως όλοι σας.......τι είχαμε,τι χάσαμε:D

Last edited:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Γιατι τελειωναν εκει?Και με το καλο Nelson οντως ενα απο τα καλυτερα εργαλεια των τελευταιων ετων
Γιατί στα υπόλοιπα είναι ξεπερασμένος.
Με έκανες και έψαχνα βραδυάτικα...τι είχε δηλ. του loggeo μετά από ~600 ώρες χρήση;έχω δει IN82 στις ~1600 ώρες και φώτιζε άνετα 150άρα οθόνη....και έπαιζα όσο καλά παίζει τέλος πάντων για σένα η dlp τεχνολογία με το dark chip3....του έκανε και χειρουργείο ο Μανώλης και είναι αστέρι τώρα !!!!
έχουν περάσει βέβαια και τόσα χρόνια που είχα δει τον IN83,ελπίζω να μην απογοητευτώ τώρα,αλλά έτσι κι αλλοιώς Μπενεκιού έχω και δεν είδα όλο αυτό το διάστημα κανένα Τζίβι να πάθω πλάκα όπως όλοι σας.......τι είχαμε,τι χάσαμε:D
Είχε ένα τεράστιο ελάττωμα για τον Κώστα! Ήταν dlp!:D
Δεν ξέρω που τον είδε, αν τον είδε πριν ή αφού τον καθάρισε ο Μανώλης και τέλος αν τον είδε με firehawk, όπως εγώ, αλλά διαφωνώ μαζί του οριζοντίως και καθέτως! Να γραφτεί στα πρακτικά!:p

Reaction score
15.548
αυτο μας ελειπε Ροδιτη....να συμφωνουσες !!

δεν θαχε νοημα να γραψω τι παιζει...:p

για το 2008 ωραιος ηταν.....οχι καλυτερος του sharp-marantz

ευτυχως-δυστυχως τον ειδα μετα τον καθαρισμο.....
.....οποτε καταλαβαινεις πως επαιζε πριν...:D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
αυτο μας ελειπε Ροδιτη....να συμφωνουσες !!

δεν θαχε νοημα να γραψω τι παιζει...:p

για το 2008 ωραιος ηταν.....οχι καλυτερος του sharp-marantz

ευτυχως-δυστυχως τον ειδα μετα τον καθαρισμο.....
.....οποτε καταλαβαινεις πως επαιζε πριν...:D
Αδελφέ Κωνσταντίνε :D,

α. Τι έχει αλλάξει στους dlp απ' το 2008 και μετά προς το καλύτερο; Η δυναμική ίριδα που κάνει φωτορυθμικά; Το dc που όσο πάει βάζουν και φθηνότερο; Οπότε αν γουστάρει κάποιος dlp γιατί όχι τον Infocus; Το καίριο ερώτημα είναι: Είναι καλύτερος απ' τον benq; Τι λες;
β. Sharp και Marantz είχαν πολύ καλύτερο φακό και οιότητα κατασκευής απ' τον infocus. Για την ποιότητα κατασκευής στους Infocus έχω ήδη ενημερώσει το Μανώλη. Ειδικά όμως ο marantz ήταν και αρκετά ακριβότερος. Μιλάς για κορυφές σε μονότσιπους dlp.
γ. Τέλος σου υπενθυμίζω ότι μιλάς για εικόνα 2008, αλλά με τιμές 2013. Κοινώς το κόστος για ένα μεταχειρισμένο infocus δεν ξεπερνάει αυτό του optoma hd25, benq 1070. Καθόλου άσχημα!

Reaction score
48
Αδελφέ Κωνσταντίνε :D,

α. Τι έχει αλλάξει στους dlp απ' το 2008 και μετά προς το καλύτερο; Η δυναμική ίριδα που κάνει φωτορυθμικά; Το dc που όσο πάει βάζουν και φθηνότερο; Οπότε αν γουστάρει κάποιος dlp γιατί όχι τον Infocus; Το καίριο ερώτημα είναι: Είναι καλύτερος απ' τον benq; Τι λες;
β. Sharp και Marantz είχαν πολύ καλύτερο φακό και οιότητα κατασκευής απ' τον infocus. Για την ποιότητα κατασκευής στους Infocus έχω ήδη ενημερώσει το Μανώλη. Ειδικά όμως ο marantz ήταν και αρκετά ακριβότερος. Μιλάς για κορυφές σε μονότσιπους dlp.
γ. Τέλος σου υπενθυμίζω ότι μιλάς για εικόνα 2008, αλλά με τιμές 2013. Κοινώς το κόστος για ένα μεταχειρισμένο infocus δεν ξεπερνάει αυτό του optoma hd25, benq 1070. Καθόλου άσχημα!
Απο ποιον benq λες?Και πραγματικα τον in82 με τον HD87 τον optoma που πηρα απο εναν φιλο οταν τους τεσταρα ειδα λιγο καλυτερο κοντραστ.Στην πραξη ομως,δηλαδη στις ταινιες,ακομα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι εκανα αναβαθμιση.Εχει κατι εξτρα μενου για motion και colour ο optoma καθως και δυναμικη ιριδα με τα κλιτσ κλατσ της αλλα overall πιο σινεμαδιστικος ηταν ο 82.Ο 83 ειναι μια βαθμιδα πιο πανω και αν δεν σε ενδιαφερει το 3d δεν υπαρχει λογος αυτη τη στιγμη να παει καποιος σε κατι αλλο μεχρι τα 4k η αν εχει χρημα σε κανα dila 55.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Για τον BenQ W6000 λέει...ο IN83 είναι πιο φωτεινός,έχει σταθερή βηματική ίριδα,dc4 αντί dc2 και κίνηση 'κομπρεσέρ':pαυτό με είχε ενολήσει πολύ τότε που τον είχα δει,αλλά οκ....την λέμε 'κινηματογραφική' και καθαρίσαμε:D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Παρέλαβα χθες το μεσημέρι τον InFocus IN83(όπως βλέπετε στη φωτό).Ο προβολέας βρίσκεται σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση,όπως μου εχε πει ο 'BoufisG' από τον οποίον τον αγόρασα και όπως μου επιβεβαίωσαν ο Zizik και ο Μανώλης Κ. που τον είδαν.Τους ευχαριστώ όλους πολύ:)
Special thanks στο avsite που μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω ένα πολύ καλό προβολέα της dlp τεχνολογίας σε πολύ καλή τιμή που μάλλον είναι ο τελευταίος που αγοράζω πριν την 4Κ εποχή.....εκτός κι αν αναβαθμιστεί ο 'loggeo' και θελήσει να ξεφορτωθεί τον D-iLA του:p

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
:D Τον έστησες ρε άχρηστε;:D
'Οχι βέβαια,από τώρα;8-)πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα,θα είμαι έτοιμος.....
τον σήκωσα ψηλά σαν τρόπαιο-όπως σηκώνει ο Σπανούλης τα ευρωπαϊκά να σου δώσω να καταλάβεις-για να δω αν από την απόσταση που είναι τοποθετημένη η βάση,μου βγάζει τις 136' ίντσες....και είναι οριακά,ίσα-ίσα 5,60 μέτρα,όπως λέει το pro calculator....
θα πάω στον φίλο μου πρώτα να τον δω στις 150' ίντσες που είναι τσακ μπαμ η δουλειά...κατεβάζουμε τον IN82 και τοποθετούμε τον IN83...και απολαμβάνουμε !!!!

Reaction score
150
Ωραίος εσύ τον έστησε τώρα εγώ πάω για λάμπα μιας κι έχει σχεδον 2,000 ώρες. Αν δεν ήταν κατάμαυρος ο χώρος μου νομίζω ότι θα την είχα πετάξει είδη.

Και Κεφάλα.........μην πεις καμιά εξυπνάδα........ο IN83 θα παραμείνει κι άλλο.

Nelson φοβερό μηχάνημα!:smg:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.122
Members
38.654