ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Reaction score
7
Ωχ μωρεεε.....

Αν και εχω τις ιδιες αποψεις με τον Κωστα για τα HiEnd, θα ηθελα να εχω τα ιδια HiEnd μηχανηματα που εχετε εσεις, οχι γιατι θα ακουσω κατι, αλλα ετσι απλα για να τα εχω....

Μην αρπαζεστε... Το ιδιο "εχθρικο" υπαρχει και μεταξυ DLP & LCD κατοχων προβολεων... Παντα μεσα στην πλακα και στο χαβαλε...

Αν γουσταρεις να εχεις HiEnd μηχανηματα και ακους διαφορές ή καλυτερα απο τα απλα συστηματα, μαγκια σου και καλα κανεις. Αλλωστε αυτο σημαινει να εχεις ενα χομπι. Εισαι τρελος γι αυτο και το γουσταρεις οσο και δεν το αφηνεις και θες να χαλας ωωωρες για αυτο, ο,τι και να σου λενε οι αλλοι γι αυτο.

Αν και πηδηξα μερικες σελιδες (το εχω αυτο, αγωνιω να μαθω τι εγινε στο τελος...), μαλλον τελος καλο ολα καλα, ε;;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο Βασίλης πιστεύω ότι καταλαβαίνει πόσο ανακουφισμένος νιώθω τώρα...

Ευχαριστώ τον Κώστα για την στάση του.

Ας συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο avsite.gr!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
17.576
Χριστίνα, έχεις σκεφθεί να κατέβεις στις εκλογές; :happy_5::happy_5:
Προς τι ο γελωτας παρακαλω?:happy_8:

Δεν φαινεται οτι ειμαι διεφθαρμενη ως το κοκκαλο?:rolleyes:

Αρνουμαι πεισματικα να "ενταχθω" σε οποιαδηποτε πολιτικη παραταξη!
Προτασεις ειχα......8)

Ας συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο avsite.gr!
Ας μην ξεφευγουμε απ το στοχο μας!:cool_4:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
[

Aληθεια τωρα που τα φτιαξανε ο μαστροκογιας με τον μαστροτσαντουλη .......λεω μηπως θελετε.........λεω τωρα εγω ετσι ......μηπως θελετε ....λεω εγω τωρα...........να μας πειτε αν ακουγοντε διαφορες στα καλωδια?????????χιχιχιχιχιχιχχιι--χοχοχοχοχοχχο-ξυλο-μπουνιες-καντηλια-τετραβαγγελα-παρτα παλι ρε που ακους διαφορες γαμω το ιq σου-κουφαλογο-Ρε οξω .....τραβα σε κανεναν ωρυλλα να σου δει τα τυμπανα μουστογρια,.Ρε αι χεσε μας που το παιζεις γνωστης παλιομπετουγια ψευτοχαιεντα που ακους με βλαχαλα και νομιζεις οτι την εχεις πιο μεγαλη απο μενα παλιορομπα!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ Ε?Θα σε δωσω στον Τσαρουχα που ειναι κολληταρι και θα φας διαγραφη αλλα ΣΑΜΑΡΑ .δεν πας να με δωσεις και στον ΚΩΣΤΑ τον Φι τον συντονιστη εγω εχω CARDAS GOLDEN REFERENCE ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ wadia παιζει πιο ωραια απο το δικο σου!!!!!!!!!!!!
Ρε παλιορομπερτα τι μας λες τωρα αφου δεν ακους καμια διαφορα με τα καλωδια ακομη και χλωρινη και καυστικη ποτασσα να ριξεις στα αυτια σου τι θες τωρα και εχουμε και αυτον τον μαλακα τον VLASIS που λεει οτι ακουει διαφορες με τα ταμπουρλα του MORELLO ??????????
Εσυ λεγε οτι θες εγω θα βαλω ασημια που να χτυπας τον κωλο σου κατω παλιο λουκριτια που επειδη γραφεις σε ενα φορουμ νομιζεις οτι εγινες χαιεντομαγκας!ισα μωρη λακουβα που ειπες οτι θα την τζασεις απο δω μεσα και ακομα εδω εισαι!!!!!!!!!!και οχι τιποτις αλλο θα φαω εγω το παλτο αμα με κανουνε συντονιστομαγκα της κατηγοριας hiend και περιχωρων............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιαυτο λοιπον προτεινω να εχουμε ομαδικο πνευμα συνεργασιας και σε καθε δυσκολια να προταξουμε τα στηθη μας για το καλο του φορουμ μας και των χιενταδων φιλων μας..........

Attachments

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Γεια σου Βλαση με την ομαδαρα σου!
Αχ και να ειχαμε υτην την ενδεκαδα, δεν θα κινδυνευαμε να πεσουμε με τιποτα, παρ' ολο που ολοι θα [B]πηδουσαν πανω απο τα σωματα μας!!![/B]

Reaction score
3.576
Αντί να πάρεις το Valhala, πας με όλη την ομάδα με τα ίδια τα λεφτά και σου μένει στο τέλος και η μπάλα.

Reaction score
13
χαχαχαχαχα!!!"happy_1" "happy_1"
vlasi θεε παρε και εμενα στην ΠΑΕ :bravo: :bravo:
Σιγα την ομαδα. Πρωτα απ' ολα δεν εχουν αρκετα παπουτσια για ολες. Ασε που η τελευταια δεξια στη μεσαια σειρα εχει καλους.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas