ΠΕΘΑΝΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ

Reaction score
4.537
Την έστειλα στην αντιπροσωπεία, υποθέτω θα την παραλάβουν σήμερα ή αύριο. Οπότε...αναμένω νέα.

Reaction score
4.537
Εντέλει,

μου είπαν πως ο φακός είναι χτυπημένος (...) και πως η επισκευή θα κοστίσει 249€ + ΦΠΑ. Εννοείται πως δεν το αποδέχτηκα.

Θέλω να δηλώσω τη δυσαρέσκειά μου σχετικά με την εξυπηρέτηση.
Έστειλα τη μηχανή με κούριερ στις 20/1. Την παρέλαβαν στις 23/1. Δεν είχα καμία ειδοποίηση μέχρι και τη Δευτέρα που μας πέρασε -αν θυμάμαι καλά- όπου και τους τηλεφώνησα εγώ για να μάθω τι έγινε. Αφού...έμαθα,τελικά, το ίδιο απόγευμα έλαβα ενημερωτικό sms...

Reaction score
4.537
Γιωτα......

τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα?

Σαν τι να κάνω... Θα μείνω με την IXUS που είχα γράψει αρχικά πως πήρα στη Στοκχόλμη (η οποία βγάζει ωραιότατες φωτογραφίες) και όσο για άλλη μηχανή ανάλογη της FZ40 δεν προβλέπεται σύντομα...

Reaction score
11.801
Αν θες, Γιώτα, ευχαρίστως να της ρίξω μια ματιά από κοντά, ίσως και να καταφέρω να την φτιάξω. Έχω ανοίξει στο παρελθόν μηχανή που είχε πέσει από κινούμενο μηχανάκι και εμφάνιζε το ίδιο πρόβλημα. Τώρα η μηχανή δουλεύει!

Reaction score
4.537
Αν θες, Γιώτα, ευχαρίστως να της ρίξω μια ματιά από κοντά, ίσως και να καταφέρω να την φτιάξω. Έχω ανοίξει στο παρελθόν μηχανή που είχε πέσει από κινούμενο μηχανάκι και εμφάνιζε το ίδιο πρόβλημα. Τώρα η μηχανή δουλεύει!

Ευχαριστώ πολύ, το βλέπουμε στο μέλλον καθώς αυτό το διάστημα είναι αδύνατο να βρεθούμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.131
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt