ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Καταρχήν θα ξεκινήσω με ένα ταπεινό καλησπέρα προς όλους.

Ευχαριστώ πολύ όσους παρέμειναν ουδέτεροι και είδαν τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά.

Λυπάμαι ειλικρινά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και αναγκάζομαι να ‘απολογηθώ’ για κάτι που δεν προγραμμάτισα, δεν οργάνωσα και δεν προσπάθησα να επωφεληθώ.

Πίστευα ότι το θέμα θα έπαιρνε μικρότερες διαστάσεις και θα ‘έσβηνε’ μόνο του.

Προσπαθώ να αποφεύγω οποιοδήποτε flame γιατί λόγω της θέσης μου στο περιοδικό, στο AVCLUB και στην αγορά του Audio είναι ευκόλως εννοούμενο ότι οποιοσδήποτε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να με μειώσει!

Βέβαια υπολόγιζα χωρίς κάποιον ‘καλοθελητή’ ξενοδόχο.

Περιληπτικά λοιπόν θα σας πω ότι η συνέντευξη και παρουσία του συστήματος του κύριου Οικονομίδη έγινε στο κλείσιμο του περιοδικού και με λίγο χρόνο στη διάθεσή μου.

Περάσαμε πολύ όμορφα, όπως άλλωστε και σε κάθε παρουσίαση που κάνω, συζητήσαμε για πολλά πράγματα και αναπολήσαμε παλιές καλές εποχές, μιας και είμαστε κοντά στην ηλικία.

Προσπάθησα να κάνω μια όμορφη παρουσίαση με πολύ καλή διάθεση.
Δυστυχώς όμως στην έκδοση ενός περιοδικού και ειδικά στο ‘κλείσιμο’ της ύλης πολλές φορές συμβαίνουν διάφορα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ‘μαζεύτηκε’ ο υπότιτλος τον οποίο βλέποντάς τον στην αρχή πραγματικά ‘άνοιξε η Γη να με καταπιεί’ μιας και τον είδα μονόπλευρα και είχα στο νου μου αυτό που είχα γράψει ΕΓΩ!

Αυτό είναι και ένα από τα λάθη που έκανα στη διαχείριση αυτής της κατάστασης.

Δυστυχώς για πρώτη φορά έχασα την ψυχραιμία μου, εγωισμός βλέπετε, και απάντησα άμεσα στον κύριο Οικονομίδη. Χωρίς καν να ερευνήσω πρώτα πως και γιατί έγινε αυτό.

Η γνωριμία μου με τον ίδιο έγινε μέσω του A.C.A οπότε πίστευα ότι οφείλω μια εξήγηση σε αυτόν και στα μέλη του ACA μιας και αυτοί ήταν οι μόνοι που γνώριζαν το σύστημα που παρουσίαζα καθώς και τον ιδιοκτήτη.

Επόμενο λάθος μου, αφελής βλέπετε, το γεγονός ότι πίστευα ότι ο κύριος Οικονομίδης θα ήταν διακριτικός και θα έκανε post την επιστολή μου στην κατηγορία που βλέπουν μόνο τα μέλη του ACA!!! Γιατί μόνο προς αυτούς είχα αυτή την υποχρέωση και σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!

Παρά τη θερμή παράκληση που έκανα στον κύριο Οικονομίδη, στο τέλος του email να επικοινωνήσει μαζί μου πριν ανεβάσει αυτό το post, αυτός την αγνόησε και δεν επικοινώνησε καν μαζί μου. Παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκε στο άτομό μου στο ACA προσβλητικά δεν απαντούσε σε καμία κλήση μου.
Την επόμενη μέρα από αυτή που έστειλα το email επικοινώνησα με τον κύριο Φωτιάδη ο οποίος και μου εξήγησε πως έγιναν τα πράγματα.

Ξεκινώ λοιπόν από τον υπότιτλο.

Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά θα καταλάβει ότι δεν αναφέρεται στο σύστημα του κύριου Οικονομίδη! Ο κύριος Φωτιάδης προσπάθησε να ‘μαζέψει’ τον δικό μου μεταφέροντας ένα μήνυμα σε όλους το οποίο ισχύει και είναι πέρα ως πέρα αληθινό.

Πόσες φορές στη ζωή μας δεν έχουμε απογοητευτεί από αγορές που δαπανήσαμε σημαντικά κεφάλαια και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δημιουργήσει ένα μέτριο ή κακό σύστημα??? Π Ο Λ Λ Ε Σ ! ! !

Είναι ποτέ δυνατόν να είχα απογοητευτεί ΕΓΩ από το σύστημα ή ο οποιοσδήποτε reviewer και να το γράψει φόρα παρτίδα στην 1η σελίδα? Εντάξει, είπαμε, αφελής ήμουν, ΗΛΙΘΙΟΣ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ δεν υπήρξα ποτέ!!!

Επόμενο κεφάλαιο… Κοπή του κειμένου μου…

Φθάνοντας στο τέλος δεν υπήρχε χώρος για όλο το κείμενο. Λόγω της τελευταίας στιγμής και επειδή ήταν το πιο εύκολο κομμάτι, αφαιρέθηκαν οι εντυπώσεις από την ακρόαση…

Λάθος οκ, τραγικό οκ, ε όχι κάτι που αξίζει λιθοβολισμό!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω δύο πράγματα.

Πρώτα θέλω να αναφέρω το γεγονός ότι ο κύριος Φωτιάδης κατάλαβε ότι καταλάθος έγινε μια κακή παρουσίαση και με διαβεβαίωσε ότι στο επόμενο τεύχος θα αφιέρωνε μία σελίδα που θα περιείχε τη διόρθωση του υποτίτλου καθώς και το κείμενο των εντυπώσεων που έλλειπε.
Κάτι που δεν μου έδωσε την ευκαιρία ο κύριος Οικονομίδης να του πω, μιας και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, αλλά του μεταφέρθηκε από τον κύριο Σκαλούμπακα και γράφτηκε διακριτικά στο ACA.

Κάπου εδώ έπρεπε να έχει τελειώσει το θέμα με τελικό αποδέκτη και πραγματικά ζημιωμένο εμένα, διότι αναφέρθηκε το όνομά μου πολλάκις, με αρνητικά σχόλια, και γιατί ουσιαστικά καταφέρθηκα κατά του εργοδότη μου…

Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο δεν ενδιαφέρει κανέναν… Γιατί άλλωστε να ασχοληθεί κάποιος με το γεγονός ότι για να διορθώσω τα πράγματα έφτιαξα αυτή την επιστολή εις βάρος μου?

Μέχρι σήμερα έχω περάσει από πάρα πολλά σπίτια και έχω παρουσιάσει από πολύ μικρά μέχρι πολύ μεγάλα συστήματα. Σχεδόν πάντα λόγω της εμπειρίας μου και λόγω της καλής μου θέλησης, που γνωρίζουν όλοι, οι ιδιοκτήτες ρωτάνε τη γνώμη μου και πολλές φορές τη συμβουλή μου για κάποια επόμενη αναβάθμιση.

Τραγικό λοιπόν λάθος μου στη συγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερα στον κύριο Οικονομίδη ότι θα ήθελα πολύ να ακούσω τις πυραμίδες της Nagra σε αυτό το σύστημα.
Έβρισα κανέναν? Δεν νομίζω. Ουδέποτε έγινε κάποια συζήτηση για αγορά ή πώληση. Είναι κακό που ήθελα να ακούσω σε αυτό το σύστημα αυτά τα ενισχυτικά? Συγνώμη…

Και επειδή έχω μάθει να είμαι ειλικρινής αλλά και διακριτικός θα σας πω το εξής.

Ο ίδιος μάλιστα συμφώνησε μαζί μου σε αυτή την παρατήρηση που έκανα για το σύστημα, την οποία μετέφερα αυτούσια στο κείμενό μου.

Επίσης το κειμενάκι που διαβάσατε για τα Purifiers είναι μια απόλυτη μεταφορά των όσων μου περιέγραψε ο ΙΔΙΟΣ.

Και για του λόγου το αληθές, λίγες ημέρες πριν φύγει μου είπε τηλεφωνικά ότι είχα δίκιο και ότι μετά από κάποιο πείραμα που έκανε και έβγαλε τα purifiers του έδωσαν αυτό ακριβώς που παρατήρησα ότι έλλειπε…?

Θα ήθελα λοιπόν να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος, καμία περίεργη σκηνοθεσία και καμία διάθεση για να υποβιβάσει κάποιος το σύστημα του κύριου Οικονομίδη και να μειώσει τον κύριο Θεοφιλάκο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί από την αρχή.

Δεν θα μπω στο ‘τριπάκι’ να απαντήσω στις προκλήσεις του. Έκανα μια προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί του μετά την απαίτησή μου να διαγραφεί η επιστολή μου από το AVCLUB και από το AVSITE, συγκεκριμένα 10 λεπτά μετά, αλλά ενώ μου είπε ότι θα με καλέσει λίγο αργότερα δεν με κάλεσε ποτέ.
Ήθελα πολύ απλά να του εξηγήσω πως έγιναν τα πράγματα και πως δεν υπήρχε κανένας δόλος εναντίον του. Όπως είδατε όμως ο ίδιος προτιμά το πληκτρολόγιο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει το αναπόδεικτο…
Ότι υπήρχε συμφέρον πίσω από όλο αυτό το θέμα…

Όλα αυτά για μία μου πρόταση…

Θα ήθελα να αναφέρω ότι σε κάθε παρουσίαση σπιτιού κάνω μια μικρή περιγραφή του συστήματος και την ποιότητα αναπαραγωγής. Όμως δεν έχει καμία σχέση με κάποια ηχητική αξιολόγηση. Δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενική κρίση του συστήματος!!!

Σκοπός μου είναι μέσα από τις σελίδες του περιοδικού να παρουσιάσω τον κόπο και τον αγώνα του κάθε χομπίστα μέχρι να φθάσει στο σημείο που βρίσκεται ‘σήμερα’… Αυτός είναι ο σκοπός μου. Πραγματικά δεν με απασχολεί αν το σύστημα παίζει καλά ή όχι. Σημασία έχει να διαβάσει ο αναγνώστης και να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα που θα δημιουργήσει ή που σκέφτεται να αναβαθμίσει.
Πάω πάντα με την καλύτερη διάθεση και φεύγω ακριβώς έτσι….

Η φιλοξενία του κύριου Οικονομίδη ήταν θαυμάσια και ειλικρινά χάρηκα που τον γνώρισα.

Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχαν εμπλακεί όσοι εμπλάκηκαν θα είχαμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε φιλικά.

Παρακαλώ ας σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και οι ανακρίβειες.

Όσον αφορά την επαγγελματική μου ιδιότητα στο χώρο, οφείλω να σας πω ότι έχω ενημερώσει τους πάντες. Το περιοδικό που συνεργάζομαι από την πρώτη στιγμή και τα μέλη του AVCLUB που είμαι διαχειριστής και του Σωματείου του, βάζοντας στην υπογραφή μου την ιδιότητά μου και Avatar το logo της εταιρείας. Με το περιοδικό έγινε απλά η άτυπη συμφωνία να μην ξανακάνω τεστ συσκευές αλλά να συνεχίζω να παρουσιάζω κατοικίες μιας και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτή την περίπτωση… Αν παρακολουθείτε θα έχετε διαπιστώσει ότι από πέρυσι τον Σεπτέμβρη δεν έχω κάνει κανένα τεστ.

Βέβαια μετά από αυτό το συμβάν και επειδή υπάρχουν και κανά δύο άλλοι αντιπρόσωποι που αντιδρούν με την ιδιότητά μου ως reviewer, ασκώντας βέτο, κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσω να αρθρογραφώ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κύριο Φωτιάδη, γιατί εγώ ήμουν η αιτία που συζητήθηκε με πολύ αρνητική διάθεση το όνομά του και ένα συγνώμη από τον κύριο Οικονομίδη για την ‘κακή’ αρχική δημοσίευση.

Υ.Γ. Κύριε Θεοφιλάκο θα ήθελα να παρακαλέσω και εσάς να σταματήσετε αυτή την αρνητική δημοσιότητα γιατί δεν θα ωφελήσει κανένα μας…

Μετά τιμής

Κων/νος Παπαγεωργίου

Reaction score
8

Νομιζω οτι με τις πληρεις εξηγησεις του κ. Παπαγεωργίου, το θεμα πρεπει να κλεισει εδω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Καταρχήν θα ξεκινήσω με ένα ταπεινό καλησπέρα προς όλους.

Ευχαριστώ πολύ όσους παρέμειναν ουδέτεροι και είδαν τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά.

Λυπάμαι ειλικρινά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και αναγκάζομαι να ‘απολογηθώ’ για κάτι που δεν προγραμμάτισα, δεν οργάνωσα και δεν προσπάθησα να επωφεληθώ.

Πίστευα ότι το θέμα θα έπαιρνε μικρότερες διαστάσεις και θα ‘έσβηνε’ μόνο του.

Προσπαθώ να αποφεύγω οποιοδήποτε flame γιατί λόγω της θέσης μου στο περιοδικό, στο AVCLUB και στην αγορά του Audio είναι ευκόλως εννοούμενο ότι οποιοσδήποτε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να με μειώσει!

Βέβαια υπολόγιζα χωρίς κάποιον ‘καλοθελητή’ ξενοδόχο.

Περιληπτικά λοιπόν θα σας πω ότι η συνέντευξη και παρουσία του συστήματος του κύριου Οικονομίδη έγινε στο κλείσιμο του περιοδικού και με λίγο χρόνο στη διάθεσή μου.

Περάσαμε πολύ όμορφα, όπως άλλωστε και σε κάθε παρουσίαση που κάνω, συζητήσαμε για πολλά πράγματα και αναπολήσαμε παλιές καλές εποχές, μιας και είμαστε κοντά στην ηλικία.

Προσπάθησα να κάνω μια όμορφη παρουσίαση με πολύ καλή διάθεση.
Δυστυχώς όμως στην έκδοση ενός περιοδικού και ειδικά στο ‘κλείσιμο’ της ύλης πολλές φορές συμβαίνουν διάφορα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ‘μαζεύτηκε’ ο υπότιτλος τον οποίο βλέποντάς τον στην αρχή πραγματικά ‘άνοιξε η Γη να με καταπιεί’ μιας και τον είδα μονόπλευρα και είχα στο νου μου αυτό που είχα γράψει ΕΓΩ!

Αυτό είναι και ένα από τα λάθη που έκανα στη διαχείριση αυτής της κατάστασης.

Δυστυχώς για πρώτη φορά έχασα την ψυχραιμία μου, εγωισμός βλέπετε, και απάντησα άμεσα στον κύριο Οικονομίδη. Χωρίς καν να ερευνήσω πρώτα πως και γιατί έγινε αυτό.

Η γνωριμία μου με τον ίδιο έγινε μέσω του A.C.A οπότε πίστευα ότι οφείλω μια εξήγηση σε αυτόν και στα μέλη του ACA μιας και αυτοί ήταν οι μόνοι που γνώριζαν το σύστημα που παρουσίαζα καθώς και τον ιδιοκτήτη.

Επόμενο λάθος μου, αφελής βλέπετε, το γεγονός ότι πίστευα ότι ο κύριος Οικονομίδης θα ήταν διακριτικός και θα έκανε post την επιστολή μου στην κατηγορία που βλέπουν μόνο τα μέλη του ACA!!! Γιατί μόνο προς αυτούς είχα αυτή την υποχρέωση και σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!

Παρά τη θερμή παράκληση που έκανα στον κύριο Οικονομίδη, στο τέλος του email να επικοινωνήσει μαζί μου πριν ανεβάσει αυτό το post, αυτός την αγνόησε και δεν επικοινώνησε καν μαζί μου. Παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκε στο άτομό μου στο ACA προσβλητικά δεν απαντούσε σε καμία κλήση μου.
Την επόμενη μέρα από αυτή που έστειλα το email επικοινώνησα με τον κύριο Φωτιάδη ο οποίος και μου εξήγησε πως έγιναν τα πράγματα.

Ξεκινώ λοιπόν από τον υπότιτλο.

Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά θα καταλάβει ότι δεν αναφέρεται στο σύστημα του κύριου Οικονομίδη! Ο κύριος Φωτιάδης προσπάθησε να ‘μαζέψει’ τον δικό μου μεταφέροντας ένα μήνυμα σε όλους το οποίο ισχύει και είναι πέρα ως πέρα αληθινό.

Πόσες φορές στη ζωή μας δεν έχουμε απογοητευτεί από αγορές που δαπανήσαμε σημαντικά κεφάλαια και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δημιουργήσει ένα μέτριο ή κακό σύστημα??? Π Ο Λ Λ Ε Σ ! ! !

Είναι ποτέ δυνατόν να είχα απογοητευτεί ΕΓΩ από το σύστημα ή ο οποιοσδήποτε reviewer και να το γράψει φόρα παρτίδα στην 1η σελίδα? Εντάξει, είπαμε, αφελής ήμουν, ΗΛΙΘΙΟΣ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ δεν υπήρξα ποτέ!!!

Επόμενο κεφάλαιο… Κοπή του κειμένου μου…

Φθάνοντας στο τέλος δεν υπήρχε χώρος για όλο το κείμενο. Λόγω της τελευταίας στιγμής και επειδή ήταν το πιο εύκολο κομμάτι, αφαιρέθηκαν οι εντυπώσεις από την ακρόαση…

Λάθος οκ, τραγικό οκ, ε όχι κάτι που αξίζει λιθοβολισμό!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω δύο πράγματα.

Πρώτα θέλω να αναφέρω το γεγονός ότι ο κύριος Φωτιάδης κατάλαβε ότι καταλάθος έγινε μια κακή παρουσίαση και με διαβεβαίωσε ότι στο επόμενο τεύχος θα αφιέρωνε μία σελίδα που θα περιείχε τη διόρθωση του υποτίτλου καθώς και το κείμενο των εντυπώσεων που έλλειπε.
Κάτι που δεν μου έδωσε την ευκαιρία ο κύριος Οικονομίδης να του πω, μιας και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, αλλά του μεταφέρθηκε από τον κύριο Σκαλούμπακα και γράφτηκε διακριτικά στο ACA.

Κάπου εδώ έπρεπε να έχει τελειώσει το θέμα με τελικό αποδέκτη και πραγματικά ζημιωμένο εμένα, διότι αναφέρθηκε το όνομά μου πολλάκις, με αρνητικά σχόλια, και γιατί ουσιαστικά καταφέρθηκα κατά του εργοδότη μου…

Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο δεν ενδιαφέρει κανέναν… Γιατί άλλωστε να ασχοληθεί κάποιος με το γεγονός ότι για να διορθώσω τα πράγματα έφτιαξα αυτή την επιστολή εις βάρος μου?

Μέχρι σήμερα έχω περάσει από πάρα πολλά σπίτια και έχω παρουσιάσει από πολύ μικρά μέχρι πολύ μεγάλα συστήματα. Σχεδόν πάντα λόγω της εμπειρίας μου και λόγω της καλής μου θέλησης, που γνωρίζουν όλοι, οι ιδιοκτήτες ρωτάνε τη γνώμη μου και πολλές φορές τη συμβουλή μου για κάποια επόμενη αναβάθμιση.

Τραγικό λοιπόν λάθος μου στη συγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερα στον κύριο Οικονομίδη ότι θα ήθελα πολύ να ακούσω τις πυραμίδες της Nagra σε αυτό το σύστημα.
Έβρισα κανέναν? Δεν νομίζω. Ουδέποτε έγινε κάποια συζήτηση για αγορά ή πώληση. Είναι κακό που ήθελα να ακούσω σε αυτό το σύστημα αυτά τα ενισχυτικά? Συγνώμη…

Και επειδή έχω μάθει να είμαι ειλικρινής αλλά και διακριτικός θα σας πω το εξής.

Ο ίδιος μάλιστα συμφώνησε μαζί μου σε αυτή την παρατήρηση που έκανα για το σύστημα, την οποία μετέφερα αυτούσια στο κείμενό μου.

Επίσης το κειμενάκι που διαβάσατε για τα Purifiers είναι μια απόλυτη μεταφορά των όσων μου περιέγραψε ο ΙΔΙΟΣ.

Και για του λόγου το αληθές, λίγες ημέρες πριν φύγει μου είπε τηλεφωνικά ότι είχα δίκιο και ότι μετά από κάποιο πείραμα που έκανε και έβγαλε τα purifiers του έδωσαν αυτό ακριβώς που παρατήρησα ότι έλλειπε…?

Θα ήθελα λοιπόν να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος, καμία περίεργη σκηνοθεσία και καμία διάθεση για να υποβιβάσει κάποιος το σύστημα του κύριου Οικονομίδη και να μειώσει τον κύριο Θεοφιλάκο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί από την αρχή.

Δεν θα μπω στο ‘τριπάκι’ να απαντήσω στις προκλήσεις του. Έκανα μια προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί του μετά την απαίτησή μου να διαγραφεί η επιστολή μου από το AVCLUB και από το AVSITE, συγκεκριμένα 10 λεπτά μετά, αλλά ενώ μου είπε ότι θα με καλέσει λίγο αργότερα δεν με κάλεσε ποτέ.
Ήθελα πολύ απλά να του εξηγήσω πως έγιναν τα πράγματα και πως δεν υπήρχε κανένας δόλος εναντίον του. Όπως είδατε όμως ο ίδιος προτιμά το πληκτρολόγιο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει το αναπόδεικτο…
Ότι υπήρχε συμφέρον πίσω από όλο αυτό το θέμα…

Όλα αυτά για μία μου πρόταση…

Θα ήθελα να αναφέρω ότι σε κάθε παρουσίαση σπιτιού κάνω μια μικρή περιγραφή του συστήματος και την ποιότητα αναπαραγωγής. Όμως δεν έχει καμία σχέση με κάποια ηχητική αξιολόγηση. Δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενική κρίση του συστήματος!!!

Σκοπός μου είναι μέσα από τις σελίδες του περιοδικού να παρουσιάσω τον κόπο και τον αγώνα του κάθε χομπίστα μέχρι να φθάσει στο σημείο που βρίσκεται ‘σήμερα’… Αυτός είναι ο σκοπός μου. Πραγματικά δεν με απασχολεί αν το σύστημα παίζει καλά ή όχι. Σημασία έχει να διαβάσει ο αναγνώστης και να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα που θα δημιουργήσει ή που σκέφτεται να αναβαθμίσει.
Πάω πάντα με την καλύτερη διάθεση και φεύγω ακριβώς έτσι….

Η φιλοξενία του κύριου Οικονομίδη ήταν θαυμάσια και ειλικρινά χάρηκα που τον γνώρισα.

Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχαν εμπλακεί όσοι εμπλάκηκαν θα είχαμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε φιλικά.

Παρακαλώ ας σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και οι ανακρίβειες.

Όσον αφορά την επαγγελματική μου ιδιότητα στο χώρο, οφείλω να σας πω ότι έχω ενημερώσει τους πάντες. Το περιοδικό που συνεργάζομαι από την πρώτη στιγμή και τα μέλη του AVCLUB που είμαι διαχειριστής και του Σωματείου του, βάζοντας στην υπογραφή μου την ιδιότητά μου και Avatar το logo της εταιρείας. Με το περιοδικό έγινε απλά η άτυπη συμφωνία να μην ξανακάνω τεστ συσκευές αλλά να συνεχίζω να παρουσιάζω κατοικίες μιας και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτή την περίπτωση… Αν παρακολουθείτε θα έχετε διαπιστώσει ότι από πέρυσι τον Σεπτέμβρη δεν έχω κάνει κανένα τεστ.

Βέβαια μετά από αυτό το συμβάν και επειδή υπάρχουν και κανά δύο άλλοι αντιπρόσωποι που αντιδρούν με την ιδιότητά μου ως reviewer, ασκώντας βέτο, κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσω να αρθρογραφώ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κύριο Φωτιάδη, γιατί εγώ ήμουν η αιτία που συζητήθηκε με πολύ αρνητική διάθεση το όνομά του και ένα συγνώμη από τον κύριο Οικονομίδη για την ‘κακή’ αρχική δημοσίευση.

Υ.Γ. Κύριε Θεοφιλάκο θα ήθελα να παρακαλέσω και εσάς να σταματήσετε αυτή την αρνητική δημοσιότητα γιατί δεν θα ωφελήσει κανένα μας…

Μετά τιμής

Κων/νος Παπαγεωργίου
Κ.Παπαγεωργιου, κατανοω τον πυροσβεστικο χαρακτηρα του μηνυματος σας και πραγματι κι εγω θα ηθελα να κινηθω προς αυτη την κατευθυνση, δηλαδη την εκτονωση της καταστασης που δημιουργηθηκε...

Πλην ομως εχω να κανω μερικες παρατηρησεις επι του μηνυματος σας διοτι οπως και να το κανουμε εδω καταργειται λιγακι η κοινη λογικη:

α) Σας αρεσει να δοκιμαζετε και να ακουτε ετσι απλα για χομπι τα μηχ/κια που αντιπροσωπευει ο εργοδοτης σας σε ξενα σπιτια? Κιαν το δεχτω αυτο, γιατι καλεσατε τον κ.Οικονομιδη στο showroom του εργοδοτη σας προς ακροαση των πυραμιδων της Nagra?

β) Τωρα εξηγειται η εξαφανιση ως δια μαγειας απο το AVCLUB του thread που ανοιξα και ειχε μαλιστα και 6 replies πριν....

γ) Οταν ο Ανδρεας με πληροφορησε γεματος χαρα για την επερχομενη παρουσιαση του συστηματος του απο τον Ηχο δεν κρυβω οτι παγωσα. Μαλιστα του ειπα μια δυο κουβεντες μηπως και τον αποθαρρυνω. Βλεπετε ΗΞΕΡΑ τι θα συμβει!! Βεβαια ενδομυχα ηλπιζα οτι αυτη τη φορα ισως κατι να αλλαζε, εχουν περασει βλεπετε και καποια χρονια. Επαναλαμβανω οτι η ιστορια αυτη ειναι γνωστη απο το παρελθον κι εχει συμβει επανειλλημενως στο παρελθον σε reviews μηχανηματων της αντιπροσωπιας μου.

δ) Επειδη ακριβως κραταγα μικρο καλαθι και δεν περιμενα πολλα παρ'ολο που το συστημα του Ανδρεα αξιζει και με το παραπανω μιας εκπληκτικης παρουσιασης, δεν επεσα κι απο τα συννεφα οταν διαβασα το περιοδικο. Επεσα μεσα 100% οτι το αρθρο θα ηταν απο χλιαρο εως αρνητικο. Αυτο ομως δεν συνεβη και με τον οικοδεσποτη ο οποιος ειναι ενας αγνος χομπιστας που δεν εχει καμια σχεση με κοντρες περιοδικων με αντιπροσωπους και παρασκηνια κτλ, κτλ. Ο ανθρωπος λοιπον εγινε Τουρκος (κι η συζυγος του) με το ΔΙΚΙΟ τους! Συνειδητοποιησαν οτι η φιλοξενια τους, η ωραια τους γνωριμια και κουβεντα με τον συντακτη του περιοδικου κατεληξε σε μια παρουσιαση εκτρωμα, ενος απιστευτου συστηματος για κοινους θνητους (κακα τα ψεματα), το οποιο πονεσαν για να αποκτησουν, λογω της μεγαλης τους αγαπης για την μουσικη. Ο οποιοσδηποτε ειχε επενδυσει εστω και τα μισα απο οτι ο Ανδρεας το ιδιο θα ενοιωθε. Ασε που το συστημα ΠΑΙΖΕΙ κυριολεκτικα τις "καλτσες του". Γιατι υπαρχουν αρκετα που στοιχιζουν ακριβα αλλα δεν....
Δεν ειναι λοιπον θεμα ματαιοδοξιας, ειναι θεμα ΑΔΙΚΙΑΣ.

Reaction score
0

Κύριε Θεοφιλάκο μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε.

Πρώτον: Όσον αφορά την επαγγελματική μου ιδιότητα στον χώρο του Audio δεν έχω εργοδότη και δεν είμαι έμμισθος!

Δεύτερον και κυριότερο είναι το θέμα, που παρέλειψα να αναφέρω, ότι κάθε σπίτι που παρουσιάζω το βρίσκω ΜΟΝΟΣ μου!!!

Ούτε το περιοδικό μου δίνει σπίτια, ούτε κάποιος αντιπρόσωπος.

Στις 50 περίπου παρουσιάσεις ζήτημα να υπάρχουν 10 όλες μαζί που προτάθηκαν από το περιοδικό ή από κάποιο αντιπρόσωπο.

Αν αναλογισθείτε το θέμα λίγο πιο ήρεμα θα καταλάβετε ότι το σύστημα του κύριου Οικονομίδη ούτε εσείς μου το προτείνατε, ούτε το περιοδικό.

Οπότε ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να σταματήσετε επιτέλους να μιλάτε για αδικίες.

Εφόσον δεν μου προτάθηκε από εσάς για πιο λόγο να είναι οτιδήποτε αντιδεοντολογικό?

Εφόσον το ανακάλυψα μόνος μου, ή με τη βοήθεια κάποιου φίλου, προς τι όλο αυτό το μίσος?

Αν ήθελα να πουλήσω δεν θα πλησίαζα και πάλι τον κύριο Αντρέα με μόνο σκοπό αυτό?

Μάλλον μπερδεύεστε και μάλλον μπερδεύεται και ο κύριος Οικονομίδης.

Ουδέποτε τον προσκάλεσα να ακούσει κάτι. Ανέφερα επακριβώς τι πρότεινα και φυσικά θα ήταν χαζό να τον προέτρεπα να ακούσει κάτι σε κάποιο άλλο σύστημα...

Και γιατί σας φαίνεται παράλογο να δω την συμπεριφορά κάποιων μηχανημάτων σε συνδυασμό με κάποια άλλα? Δεν έχω σταματήσει στη ζωή μου να πειραματίζομαι και να μαθαίνω.

Πιστεύω ότι κανένας δεν κατηγόρησε εσάς ή τα μηχανήματά σας! Εσείς γιατί το κάνετε?

Πιστεύω ότι πρέπει να λήξει επιτέλους αυτό το θέμα.

Στο σπίτι του κύριου Αντρέα πήγα τελείως φιλικά και μόνο για την παρουσίαση του συστήματός του! Φυσικά αν δεν είχαν γίνει κάποια λάθη - παραλείψεις δεν θα μιλούσε κανείς και δεν θα ξεκινούσε όλη αυτή η διαμάχη.

Έτυχε επάνω στην κουβέντα και έκανα μια πρόταση… τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν υπάρχει καμία πλεκτάνη πίσω από αυτή την παρουσίαση.

Επίσης θα πρέπει να σας πω ότι αντιμετωπίζω όλα τα συστήματα με την ίδια αγάπη και τον ίδιο σεβασμό είτε αυτά κοστίζουν 20.000 ευρώ είτε 300.000 ευρώ!

Ο καθένας έχει δώσει τον προσωπικό του αγώνα για να στήσει ένα σύστημα που να ταιριάζει στα γούστα του και μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη του...

Δεν θα έπρεπε να είχατε ασχοληθεί από την αρχή.

Φιλικά

Κων/νος Παπαγεωργίου

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Δεν έχεις άδικο, αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως αναξιόπιστο. Και τελικά, αν είχε γραφτεί στο περιοδικό ότι το σύστημα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, πιστεύεις ότι θα ενοχλούσε τον οικοδεσπότη η προτροπή του reviewer να ακούσει και ένα ακόμη ενισχυτικό; Όχι βέβαια.

...
Νικο σε καμια περιπτωση δεν τον κανει αναξιοπιστο και ουδεποτε σκεφτηκα οτι αυτο καπου ενοχλει. Προσωπικα εχω γνωριστει με τον Κωστα και εχω αριστη γνωμη γι αυτον. Ομως το θεμα ειναι πως μπορει να το δει καποιος αλλος αυτο, το οτι δηλαδη εργαζεται και στην aphrodites vision.
Φιλε Γιωργο Θεοφιλακο κανενας δεν κατεκρινε τα μηχανηματα σου και οπως τελικα ειδες ολα ηταν μια παρεξηγηση. Δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι. Αλλωστε τα καλα μηχανηματα δειχνουν την αξια τους περα απο παρουσιασεις περιοδικων, μεσα στον χρονο. Ας μεινει εδω το θεμα, δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει αλλωστε ο Κωστας εχει ηδη τοποθετηθει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ βλέπω ότι μάλλον ο οικοδεσπότης, έχει τα μυαλά του αντιπροσώπου. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε παρουσίαση χωρίς τις συνηθισμένες φανφάρες του αντιπροσώπου των "καλύτερων μηχανημάτων του πλανήτη", με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν θα γινόταν αποδεκτή. Αντιπρόσωποι και χομπίστες που νομίζουν ότι έχουν το καλύτερο σύστημα στον κόσμο. Και άντε ο αντιπρόσωπος κάνει έτσι και την διαφήμισή του, ο άλλος τι καταφέρνει με αυτόν τον σαματά; Δεν ήξερες ρε Κώστα, δεν ρώταγες; Γράψε εκεί καμιά σάλτσα παραπάνω να τους έχεις ευχαριστημένους. Αφού τέτοια θέλει ο λαός.

...

Reaction score
0
Λοιπον Ok.

Οπως ειπε κι ο Κωστας ο Κογιας:

Ο νοων νοειτο.

Ας ληξει το θεμα εδω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Αν δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική ματιά θα έχουν ως εξής...

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Αυτό που το ενδιαφέρει, είναι να έχει το τεύχος του άλλη μία παρουσίαση ενός συστήματος και να γεμίσει μερικές σελίδες.
Το αν παίζει ή όχι είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί το περιοδικό και το δημοσιογράφο.

Κοιτάζει μάλιστα να κρατάει κάποιες ισορροπίες ώστε από το κείμενο να μη θιγεί ή πληγωθεί κανείς από τους εμπλεκόμενους.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Περιμένει, από τη στιγμή μάλιστα που έχει χώσει ένα σκασμό λεφτά, να ακούσει και να διαβάσει ότι το σύστημα του είναι το καλύτερο στο κόσμο.
Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί του φταίνε Θεοί και δαίμονες. Το ότι μπορεί να έχει πέσει στη <<λούμπα>> του παραμυθιάσματος ούτε καν περνάει από το μυαλό του. Κυρίως έχει παρασυρθεί από τον ήχο του, έχοντας συνηθίσει σε αυτόν, και τον θεωρεί μέτρο σύγκρισης.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
Όταν τα σχόλια είναι θετικά ή και υπερβολικά, όπως συνηθίζεται, είναι πολλοί ευχαριστημένοι και κάνεις δεν βγαίνει να παραπονεθεί.
Να πει ναι καλά τα λες βρε αδερφέ αλλά κόψε και κάτι γιατί θα μας πάρουν χαμπάρι.
Είπαμε να βάλουμε λίγη σάλτσα αλλά εσείς το παραχέ....τε.
Όταν κάτι αρνητικό διαφανεί στο κείμενο φταίνε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που δεν αφήνουν να γραφεί η <<αλήθεια>>.

Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα η <<αλήθεια>> βρίσκεται κάπου στη μέση.:126::126::126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

....
....
Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα η <<αλήθεια>> βρίσκεται κάπου στη μέση.:126:
Υπάρχει η <<αλήθεια>> άραγε ?

Εμένα γιατί μου φαίνονται αστεία όλα αυτά ;
Λες και το "καλύτερο" είναι κάτι συγκεκριμένο και παραδεκτό απ'όλους.

Την επόμενη φορά που προτείνετε σε κάποιον ένα μηχάνημα (ως αναβάθμιση) μην ξεχάσετε η νέα συσκευή να είναι από τον ίδιο αντιπρόσωπο.
Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, ειδικά αν δημοσιευτεί κιόλας.

Αν τώρα ζητήσουμε από τους αναγνώστες του θέματος να πουν τα συμπεράσματα τους........, σίγουρα θα εκπλαγείτε ! :132:

Reaction score
3
Τουλαχιστον εσεις δεν το ΠΝΙΞΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, οπως το απαραδεκτο AVCLUB!!!

Κι ομολογω οτι δεν το περιμενα αυτο...

Ας ληξει εδω το θεμα.

Επειδή εγώ το "έπνιξα" όπως αναφέρεται...
Από τη στιγμή που έλαβα εντολή από τον άνθρωπο που έγραψε το κείμενο, και μιλάμε για κείμενο προσωπικής επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων, τι θεωρείς σωστότερο να γινότανε;

Τα κείμενα που υπάρχουν σε ένα forum ανήκουν δικαιωματικά και μόνο στους συγγραφείς και στο forum.
Μόνο με αναφορά στην πηγή και αφού η πηγή έχει δώσει το δικαίωμα αναπαραγωγής του κειμένου σε άλλες ιστοσελίδες έχουμε το δικαίωμα να μεταφέρουμε αυτά τα κείμενα αλλού.
Από τη στιγμή που ούτε ο κ. Παπαγεωργίου ούτε το forum του ACA έχει δώσει αυτό το δικαίωμα σε κάποιον θεωρώ το κείμενο κλεψίτυπο.
Πόσο μάλλον αφού κάτω από το κείμενο υπάρχει παράκληση του κ. Σκαλούμπακα να μην κυκλοφορήσει αυτό το κείμενο σε άλλα fora.

Σβήνοντας λοιπόν το κείμενο διαφύλαξα το forum αλλά και εσάς από τυχών νομικά προβλήματα που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν.
Όσο για τα 6 επόμενα post μπορώ να τα ελευθερώσω να φαίνονται αλλά δεν λένε κάτι ουσιαστικό ή γενικά κάτι υπέρ σας... Το thread κράτησε το ανάλαφρο στυλ που του αρμόζει...
Ευχαριστώ

Reaction score
877
Τώρα να γράψω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη που είναι αρκετά κοντά σ’ αυτή του petermeni…

Λοιπόν εγώ νομίζω πως όλοι έχουν δίκιο και όλοι καλά τα λένε, ο καθένας από την δική του πλευρά...

Έχοντας διαβάσει από την αρχή το ‘review’ στον ΗΧΟ έμεινα αρκετά σκεπτικός και δεν μπορούσα να συλλάβω τίποτε άλλο στην όλη ιστορία παρά μια ανιαρή περιγραφή για το πως ο φιλοξενούμενος ιδιοκτήτης άλλαζε τα μηχανήματά του συνέχεια και ασταμάτητα χωρίς ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να εξηγεί και ο ίδιος γιατί...Μια αγχώδης αλυσίδα αλλαγών χωρίς την παραμικρή αιτιολογία, για ποιον λόγο γινόταν αυτό, χωρίς την παραμικρή παράθεση κριτηρίων για το τί θα διόρθωναν οι τόσες πολλές αλλαγές...
Ένα ατέλειωτο αράδιασμα συσκευών και replacing X, replacing Y, replacing Z,...χωρίς να υπάρχει πουθενά η λέξη μουσική και το πως τη βιώνεις μέσα από το στερεοφωνικό σου...

Όμως κουμάντο στα φράγκα του καθενός δεν μπορεί να κάνει κανένας μας και ο κύριος Ανδρέας πολύ καλά έκανε και άλλαζε τις συσκευές του στερεοφωνικού του σαν πουκάμισα...Δεν ξέρω βέβαια πόσο ‘hi end’ ή έστω πόσο ‘hi fi’ είναι όλη αυτή η διαδικασία και πόσο ευχαριστιόταν την καθεμιά πανάκριβη συσκευή που άλλαζε...

Έρχεται λοιπόν ο Κ.Π. παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι του Χίφι, άνθρωπος με πολλά ακούσματα και πείρα και βλέπει από τη μιά ένα αγχώδικα στημένο σύστημα το οποίο έδειχνε καλό, ολογυάλιστο, πανάκριβο αλλά από την άλλη δεν είχε τσαγανό...ΔΕΝ έπαιζε όπως έπρεπε...Δεν του έκανε κλικ...

Αποφασίζει λοιπόν να μη γράψει ούτε το όνομά του στο ‘review’(αν δεν κάνω λάθος) και παρά να γράψει τη γνώμη του, ότι το σύστημα δηλαδή παίζει ‘γκαζόζες’, παραλείπει έντεχνα τις εντυπώσεις του λέγοντας και καλά πως δεν χωρούσαν στο περιοδικό...Ενώ οι εντυπώσεις του ιδιοκτήτη για τα NMP χωρούσαν και παρα- χωρούσαν...Κατά τη γνώμη μου ήταν η πιο σοφή επιλογή του ‘reviewer’ και έκανε πολύ καλά που έπραξε κατ’ αυτόν τον τρόπο...

Το τρίτο άτομο(και το πιο κερδισμένο κατά τη γνώμη μου) στην ιστορία είναι ο αντιπρόσωπος της εταιρίας MUSIC LOVER ο οποίος από τη μια πούλησε το σύστημα της έκθεσης αυτούσιο στον ιδιοκτήτη(και πολύ καλά έκανε...οι εκθέσεις είναι για να πουλάνε οι έμποροι μηχανήματα), και από την άλλη εισπράττει αρκετή διαφήμηση από τούτο εδώ το νήμα...

Όλοι ευχαριστημένοι...όλα καλά...πάμε παρακάτω....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Οι πελάτες που κάνουν συχνές τράμπες είναι ότι καλύτερο για τους εμπόρους μηχανημάτων.
Ξέρω περιπτώσεις <<Ψυχάκιδων>> που κρέμονταν από τα χείλη του εμπόρου μόλις τους έλεγε για ένα καινούριο σούπερ ντούπερ μηχάνημα και χωρίς δεύτερη κουβέντα το αντάλλασσαν με το δικό τους.

Κάποιοι δανείζονταν ενώ ένας είχε καταχραστεί και χρήματα για να ικανοποιήσει την αρρώστια του!!!

Μάλιστα ο έμπορος κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει...

Το πιστεύεις ότι ώρες ώρες τους λυπάμαι?

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

... Μάλιστα ο έμπορος κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει...

Το πιστεύεις ότι ώρες ώρες τους λυπάμαι?
Το πιστεύω, χωρίς να ξέρω για ποιον λες, δεν είναι απαραίτητο. Να δεις, με τις κούτες αγοράζει τα Lagavulin, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια! :137:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Για να μη παρεξηγηθώ να πω ότι έκανε τον ενδιάμεσο και δεν είναι από τους γνωστούς αντιπροσώπους.

Δημήτρη αμέσως μετά μου είπε...
Αλλά τι να κάνω από αυτούς βγάζω!

Reaction score
4

"Ψηφιακοί" πρέπει να'ναι αυτοί...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Μπαααα κυρίως ηχεία και ενισχυτικά αγόραζαν και κανένα <<βελτιωτικό>> ήχου αραιά και που...:140::140::140:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Κι εγώ μπουκάλα. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο τεύχος και διαβάζω. Πάλι καλά...

Δε μου λέτε; Αυτό το κουτάκι με τα άσπρα μεγαφωνάκια που χρεώνεται δέκα χιλιάρικα με τις βάσεις, τί έχει πάνω του; Δακτυλικά αποτυπώματα του Έντισον, ή κανένα αυτόγραφο της Μαίρυλιν;
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές,έμαθα πως το περί ου ο λόγος ηχείο φέρει αυτούσια τα σχεδιαστικά αποτυπώματα όχι φυσικά του Τόμας Έντισον,αλλά του μεταγενέστερου χαιενδ μεγαλοεφευρέτη Πόκετ Έγδισον.Επιπλέον,ο εν λόγω σχεδιαστής υποστηρίζει πως ενδελεχής ακρόαση του πονήματός του οδηγεί σ΄εξωσωματικές εμπειρίες ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και η θέαση της Μέριλυν ζωντανής.Εάν μάλιστα τα υπόλοιπα συνοδά του συστήματος είναι αντάξια του απαιτητικού τούτου ηχείου,ο ακροατής θα λάβει μέχρι και...αυτόγραφο από τη θεα!Αν όχι,τότε το θηρίο,εεε συγνώμη ηχείο, του υποδεικνύει πως πρέπει να προβεί σε αναβαθμίσεις.

Reaction score
4

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές,έμαθα πως το περί ου ο λόγος ηχείο φέρει αυτούσια τα σχεδιαστικά αποτυπώματα όχι φυσικά του Τόμας Έντισον,αλλά του μεταγενέστερου χαιενδ μεγαλοεφευρέτη Πόκετ Έγδισον.Επιπλέον,ο εν λόγω σχεδιαστής υποστηρίζει πως ενδελεχής ακρόαση του πονήματός του οδηγεί σ΄εξωσωματικές εμπειρίες ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και η θέαση της Μέριλυν ζωντανής.Εάν μάλιστα τα υπόλοιπα συνοδά του συστήματος είναι αντάξια του απαιτητικού τούτου ηχείου,ο ακροατής θα λάβει μέχρι και...αυτόγραφο από τη θεα!Αν όχι,τότε το θηρίο,εεε συγνώμη ηχείο, του υποδεικνύει πως πρέπει να προβεί σε αναβαθμίσεις.
Δηλαδή....., είναι αναλογικό !!!
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Θα έβαζα το "θα πάω στην ζούγλα με τον Ταρζάν", να δω τι γινόταν σπίτι μου...:137:
Το'χει ακούσει κανείς από δίσκο και καλοστημένο πικάπ ;

Reaction score
2
εχει μεσα και πουριφαιερς!!!!!!!
οχι σαν δοκιμη αλλα στην περιγραφη ενος οικιακου συστηματος που παρουσιαζει!!
επισης αναφερει και για τον χαμο που γνεται με αυτα στο δικτυο....
ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!!!!
Σε πιό δίκτυο αναφέρεσαι???? του ΤΣΟΠΑΝΑ rave??? και του παρέδρου????ή στον παγκόσμιο ιστό γενικά???

Θά ηθελα να πάρω σοβαρά τα όσα γράφεις...
Εάν ...θα υπήρχε Εστω και ENA σχόλιο γιά οσα αναφέρεις στον
παγκόσμιο ιστό
αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.080
Members
38.526
Νεότερο μέλος
dimastro