ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
512
Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

dan το κεφαλι στο ντουβαρι ανω της τιβι τι ειναι ? διαχυτης ? και τοσο γυαλι μου θυμιζεις τον περιπτερα στην Γεωργιου στον περαια ? μπας και εισαι περιπτερας ? ναρθουμε για γιαλουμπες ?
ειναι μασκα. εχω πολλους φιλους και οταν βλεπουμε ταινια χρειαζοντα 4 γυαλια , ηταν μεσα στην τηλ οταν την πηρα. Τα εξτρα δυο ειναι για split screen στις παιχνιδομηχανες δηλαδη άλλα βλεπει ο ενας και άλλα ο άλλος ματζικ. Απο γυαλια δεν πουλαω τιποτα ολα τα χρειαζομαι τραβα σε αλλο περιπτερο

Reaction score
512
Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

το ενα ηχειο εχει πλατη σε τοιχο το αλλο στη κουρτινα μηπως χαλαει εκει λιγο η δουλεια ? οι εξετασεις ποτε τελειωνουν βρε παιδια να γκαζωσω κι εγω το χτηνος ?
Οπως λεει και ο φιλος argi ειναι πιστοποιημενες κουρτινες
Εχω αφησει critical αερα πισω απο καθε ηχειο
Σε δεκα μερες τελειωνουν οι εξετασεις μετα γκαζια πατριδα.

Reaction score
15.469
Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ετοτεσας θα τοσε λιωσω τα πηνια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οκ γυαλια γιοκ , εχει κατι αλλο για σεντραρισμα ? μπας και πουλας καμμια κουρτινα ? τιποτα μπασα σου περισευουν να δωσουμε σε ενα λειψομπασο ?

Reaction score
512

Τιποτα προς πωληση μονο σχεδια για αποκτηση
Βασεις ηχειων handmade
Σαμπ ιδιοκατασκευη σε μια εβδομαδα απο τωρα ολοκληρωση
Οσοι ειναι αμπασοι ειναι γιατι ετσι θελουν καμια επικριση η οπως και οι ακεντροι
Εγω :vinsent:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

χεντριξ και καζατζιδης 10 χιλιαδες βατ , να κλ@σουνε πατατες οι μπ@τσοι και τα ματ.................

Reaction score
512

η κουρτινα ειναι πιστοποιημενη κατα danas ultra 2 cinema,απολυτη ομοιογενια με το αλλο ηχεια
Ομοιογενια. Σε ευχαριστω φιλε μου με εχεις καταλαβει πληρως απιθανο δεν μου συμβαινει συχνα . Τα σεβη μου :whistling:

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

dana θεε παρε την παε , ο απολυτος χομσινεματζης , κατι τετοια να βλεπει ο γιαννακης και να περνει ιδεες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

χομ σινεμα σε καθε δωματιο, εισαι σε αλλη λιγκα, εισαι μια λιγκα μονος σου ,dana ηγετη ευεργετη.....

Reaction score
512

:sleep: Καληνυχτω σας. Απασχολουμε στην δομηση του νεου μου αερομοντελου (3d helicopter 450 size)
Οποτε τα λεμε αυριο βραδυ. :eek:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

διπλωμα εχεις που πετας ελικοπτερο ? τοεις δηλωμενο ? κοιτα μην το σκασεις πανω σε κανα ηχειο , και κανεις το στροφειο με το γουφερ ενα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η τελειοτης ειναι ενα με την μετριοτης μπροστα στα εργα και ημερες του γιουνικ danas

Reaction score
512

διπλωμα εχεις που πετας ελικοπτερο ? τοεις δηλωμενο ? κοιτα μην το σκασεις πανω σε κανα ηχειο , και κανεις το στροφειο με το γουφερ ενα
Εισαι απλα τελειος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.454

:tongue:

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ευτελισες την τελειοτητα, ηταν η ζωη μου κολαση και την εκανες απολαυση , εσυ και ο χατζηπαναγης, αντε και η μονικα μπελουτσι (χαρηστικα) επειδη σου ειχε ζητησει αυτογραφο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και αλλαξε την υπογραφη σου απο προεδρο (και ο μακης ηταν και τωρα ...) και καντην one man show

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οχι .....θα λερωσεις τα εργα τεχνιης

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads