ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
4.265
Καλημέρα!

Άλλη μια κουραστική μέρα με πολλή δουλειά όπου έχει προηγηθεί λίγος ύπνος...

Reaction score
5
Μιά απ' τα ίδια, εκτός από τα κόκκαλα!!!
μολις είδα οτι απαντησες, ήμουν σίγουρος οτι θα έγραφες "Καλα να πάθεις". σε εχω για τοσο κακό ανθρωπο :happy_8::happy_8::happy_8:

με εντυπωσιάζεις :happy_5::happy_5:

Reaction score
62
μολις είδα οτι απαντησες, ήμουν σίγουρος οτι θα έγραφες "Καλα να πάθεις". σε εχω για τοσο κακό ανθρωπο :happy_8::happy_8::happy_8:

με εντυπωσιάζεις :happy_5::happy_5:
Συμπάσχω γι' αυτό! Εξάλλου, αν διαβάσεις πιό πάνω, θα δείς το σχέδιο εξόντωσης των μελών στην κοπή της πίτας. Θα εξαπολύσω κύμα μικροβίων!!!
ΧΕΧΕΧΕΕΕΕ!!!:mad_5::mad_5:

Reaction score
5
Συμπάσχω γι' αυτό! Εξάλλου, αν διαβάσεις πιό πάνω, θα δείς το σχέδιο εξόντωσης των μελών στην κοπή της πίτας. Θα εξαπολύσω κύμα μικροβίων!!!
ΧΕΧΕΧΕΕΕΕ!!!:mad_5::mad_5:
κοιτα. δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου. Δεν θα νοιώσω καθόλου τύψεις όμως αν βρω πληροφορίες (που μένεις, ποιος είσαι κλπ κλπ) και βάλω 2 "poly kala paidia Antonis" να σιγουρέψουν οτι δεν θα μπορέσεις να παραβρεθεις στην κοπή της πίτας :prof:

Ετσι θα προστατέψω τα μέλη του AVSite. :crazy_1::crazy_1:

Reaction score
62
κοιτα. δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου. Δεν θα νοιώσω καθόλου τύψεις όμως αν βρω πληροφορίες (που μένεις, ποιος είσαι κλπ κλπ) και βάλω 2 "poly kala paidia Antonis" να σιγουρέψουν οτι δεν θα μπορέσεις να παραβρεθεις στην κοπή της πίτας :prof:

Ετσι θα προστατέψω τα μέλη του AVSite. :crazy_1::crazy_1:
:happy_5::happy_5: Θα τους κολήσω πρίν προλάβουν να κάνουν τίποτα!!!

Reaction score
5
:happy_5::happy_5: Θα τους κολήσω πρίν προλάβουν να κάνουν τίποτα!!!
ε βεβαια! σας ξερουμε εσας τους συντονιστές/admins/mods & ΣΙΑ Ο.Ε. εχετε τις άκρες και κάνετε τα πάντα για να καταστρέψετε την ψυχολογική κατάσταση των απλών χρηστών! αλλα δεν θα το επιτρέψουμε. θα γινει επανάσταση!
θα βάλουμε φωτιά στους servers της καταπίεσης!
θα καταστρέψουμε την μοναρχία του admin!
Τα forums στον λαο, ΤΩΡΑ!

ενα χέρι πετάγεται και δίνει στον ρέγκουνα μια coca cola light

αντε γεια μας :crazy_1:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να φυγω αλλα εχω ωρα ακομη....και απο την αλλη εχω και ταξιδι αυριο και θα σηκωθω απο τα αγρια χαραματα......:pc: :pc: :pc:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
φιλακια παιζακια!!!!!!!!!!!!! φευγω για να παω σε αλλο χωρο να συνεχισω...και μετα φευγω για ξεκουραση....γρηγορο κουραστικο ταξιδι και ελπιζω να πανε ολα καλα εκει που θα παμε....αντε να σας ερθω με χαμογελα την Κυριακη.....:happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
17.356
Δυστυχως κι εγω πρεπει να φυγω...Εχω ενα ραντεβου..:sad:

Γεια σου Γιωτα,καλη ξεκουραση...;-)

Reaction score
62
Πού είστε όλοι βρε??? Μου θέλετε να μου συντηρήσετε και thread??? Κοντεύει να πάει στη δεύτερη σελίδα!!!:mad_1::mad_1:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
ε βεβαια! σας ξερουμε εσας τους συντονιστές/admins/mods & ΣΙΑ Ο.Ε. εχετε τις άκρες και κάνετε τα πάντα για να καταστρέψετε την ψυχολογική κατάσταση των απλών χρηστών! αλλα δεν θα το επιτρέψουμε. θα γινει επανάσταση!
θα βάλουμε φωτιά στους servers της καταπίεσης!
θα καταστρέψουμε την μοναρχία του admin!
Τα forums στον λαο, ΤΩΡΑ!

ενα χέρι πετάγεται και δίνει στον ρέγκουνα μια coca cola light

αντε γεια μας :crazy_1:
ΠΣΤ κύριε "δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου", λίγα για τους συντονιστές. Αντε μπράβο γιατί άντε. :pc::crazy_1:

Reaction score
5
ΠΣΤ κύριε "δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου", λίγα για τους συντονιστές. Αντε μπράβο γιατί άντε. :pc::crazy_1:
γιατι ρε; ψέματα λέω; ξερω κανέναν; Τον Κροκο δεν τον βλέπω πολυ ενεργο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos