- Reaction score
- 4.265
Καλημέρα!
Άλλη μια κουραστική μέρα με πολλή δουλειά όπου έχει προηγηθεί λίγος ύπνος...
Άλλη μια κουραστική μέρα με πολλή δουλειά όπου έχει προηγηθεί λίγος ύπνος...
Μιά απ' τα ίδια, εκτός από τα κόκκαλα!!!Καλημερα. μυτη χάλια. λαιμος μετρια. κοκκαλα πονανε
μολις είδα οτι απαντησες, ήμουν σίγουρος οτι θα έγραφες "Καλα να πάθεις". σε εχω για τοσο κακό ανθρωπο :happy_8::happy_8::happy_8:Μιά απ' τα ίδια, εκτός από τα κόκκαλα!!!
Συμπάσχω γι' αυτό! Εξάλλου, αν διαβάσεις πιό πάνω, θα δείς το σχέδιο εξόντωσης των μελών στην κοπή της πίτας. Θα εξαπολύσω κύμα μικροβίων!!!μολις είδα οτι απαντησες, ήμουν σίγουρος οτι θα έγραφες "Καλα να πάθεις". σε εχω για τοσο κακό ανθρωπο :happy_8::happy_8::happy_8:
με εντυπωσιάζεις :happy_5::happy_5:
κοιτα. δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου. Δεν θα νοιώσω καθόλου τύψεις όμως αν βρω πληροφορίες (που μένεις, ποιος είσαι κλπ κλπ) και βάλω 2 "poly kala paidia Antonis" να σιγουρέψουν οτι δεν θα μπορέσεις να παραβρεθεις στην κοπή της πίταςΣυμπάσχω γι' αυτό! Εξάλλου, αν διαβάσεις πιό πάνω, θα δείς το σχέδιο εξόντωσης των μελών στην κοπή της πίτας. Θα εξαπολύσω κύμα μικροβίων!!!
ΧΕΧΕΧΕΕΕΕ!!!:mad_5::mad_5:
:happy_5::happy_5: Θα τους κολήσω πρίν προλάβουν να κάνουν τίποτα!!!κοιτα. δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου. Δεν θα νοιώσω καθόλου τύψεις όμως αν βρω πληροφορίες (που μένεις, ποιος είσαι κλπ κλπ) και βάλω 2 "poly kala paidia Antonis" να σιγουρέψουν οτι δεν θα μπορέσεις να παραβρεθεις στην κοπή της πίταςrof:
Ετσι θα προστατέψω τα μέλη του AVSite. :crazy_1::crazy_1:
ε βεβαια! σας ξερουμε εσας τους συντονιστές/admins/mods & ΣΙΑ Ο.Ε. εχετε τις άκρες και κάνετε τα πάντα για να καταστρέψετε την ψυχολογική κατάσταση των απλών χρηστών! αλλα δεν θα το επιτρέψουμε. θα γινει επανάσταση!:happy_5::happy_5: Θα τους κολήσω πρίν προλάβουν να κάνουν τίποτα!!!
ΠΣΤ κύριε "δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου", λίγα για τους συντονιστές. Αντε μπράβο γιατί άντε.ε βεβαια! σας ξερουμε εσας τους συντονιστές/admins/mods & ΣΙΑ Ο.Ε. εχετε τις άκρες και κάνετε τα πάντα για να καταστρέψετε την ψυχολογική κατάσταση των απλών χρηστών! αλλα δεν θα το επιτρέψουμε. θα γινει επανάσταση!
θα βάλουμε φωτιά στους servers της καταπίεσης!
θα καταστρέψουμε την μοναρχία του admin!
Τα forums στον λαο, ΤΩΡΑ!
ενα χέρι πετάγεται και δίνει στον ρέγκουνα μια coca cola light
αντε γεια μας :crazy_1:
γιατι ρε; ψέματα λέω; ξερω κανέναν; Τον Κροκο δεν τον βλέπω πολυ ενεργο.ΠΣΤ κύριε "δεν ξερω κανέναν προσωπικα απο εδω, καθως ειμαι νέος, πέραν του Ολύμπιου", λίγα για τους συντονιστές. Αντε μπράβο γιατί άντε.c::crazy_1: