ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
17.362
Regun,eisai δηλαδη στην ηλικια των παιδιων μου...Κι "εμεις" :crazy_4: μαζευαμε ποκεμον καρτες....Μεχρι και αυθεντικες ιαπωνεζικες καρτες ειχαμε παραγγειλει,αμερικανικες που ελαμπαν,εβγαζαν σπινθηρες,μιλουσαν,γελουσαν....

Reaction score
5
Regun,eisai δηλαδη στην ηλικια των παιδιων μου...Κι "εμεις" :crazy_4: μαζευαμε ποκεμον καρτες....Μεχρι και αυθεντικες ιαπωνεζικες καρτες ειχαμε παραγγειλει,αμερικανικες που ελαμπαν,εβγαζαν σπινθηρες,μιλουσαν,γελουσαν....
Ναι ναι ναι! ειμαι μπεμπέ! :bravo::bravo::bravo::bravo:
εχω κι εγω καρτες! εχω 2 Gameboy Advance με 2 κασετες ποκεμον, πιανω διαφορετικε ηδη στην καθε μια και τα ανταλλάζω μεταξύ τους, εχω Nintendo DS με κασετα Pokemon, εχω Pokemon για το Gamecube και περιμενω και pokemon για το Wii

Εχω πολλα επεισοδια σε dvd & DivX, τις ταινιες, κουκλακι και μπρελοκ, ταπες απο γαριδακια (απλες και 3D)

δεν την μμμμμμμπαλεύω

Reaction score
5
Εντάξει!! Νίκησες!! Με το που το είπες πλάκωσε δουλειά!! Γκαντέμω!!!:happy_5::happy_5:
For Sale :

Amulte of Anti-Giota's Bud Luck
+10 Int
+10 Sta
+10 Spi
Permanent adds to the user the ability to de-cast any BadLuck Spell casted from Giota

Ενδιαφέρεσαι;;; 20gold μονο

Reaction score
5

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ναι ναι ναι! ειμαι μπεμπέ! :bravo::bravo::bravo::bravo:
εχω κι εγω καρτες! εχω 2 Gameboy Advance με 2 κασετες ποκεμον, πιανω διαφορετικε ηδη στην καθε μια και τα ανταλλάζω μεταξύ τους, εχω Nintendo DS με κασετα Pokemon, εχω Pokemon για το Gamecube και περιμενω και pokemon για το Wii

Εχω πολλα επεισοδια σε dvd & DivX, τις ταινιες, κουκλακι και μπρελοκ, ταπες απο γαριδακια (απλες και 3D)

δεν την μμμμμμμπαλεύω
Δεν τον ξέρω τον κύριο, ό,τι και να σας πει επ'αυτού είναι ψέματα.

Reaction score
4.268
Άντε παιδάκια να πηγαίνω...

Θα τα πούμε την Κυριακή!!!

Φιλιά σε όλους! :crazy_3:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads