ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!!burn in panasonic plasma P42G20

Reaction score
33
Δεν πρόκειται να σου απαντήσει η panasonic -κατά την γνώμη μου- γιατί ότι πληροφορία χρειάζεται την έχει ήδη διαθέσιμη στο site της. Και καλά θα κάνει IMO.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα γίνεται.
Αν έχεις ξεπεράσει τις 1000 ώρες πρέπει να σταματήσει να σε απασχολεί.
Τώρα εξάλλου έχεις και την εμπειρία ότι ότι και να γίνει φεύγει μόνο του γρήγορα και εύκολα.
Όσο για τις LED θα σου πω ένα: η panasonic V10 που έχω (για ταινίες και μόνο) με κακόμαθε τόσο πολύ με την υπέροχη εικόνα της που ή μόνη LED που μπορούσα να αποδεχτώ ήταν η philips 9704.
Χρειαζόμουν μια LED για το καθιστικό όπου υπάρχει πολύ φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μόνο η 9704 (που είναι εξαιρετική) είχε εικόνα που μπορούσε να με ικανοποιήσει γιατί σαν full LED δεν έχει clouding Κλπ....
Σε αυτές με περιφερειακά LED απλά δεν μπορούσα να δω ταινία! Αναλαμπές, γκριζάρισμα όποτε εμφανιζόταν υπότιτλοι κλπ
Όμως!!
Την 42'' panasonic την πήρα 1200 ευρώ και την 40" philips 2100.
Οπότε ΜΗΝ το ξανασκεφτείς αν έκανες καλή αγορά! Έκανες Άριστη!

Reaction score
12
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!!burn in panasonic plasma P42G20

είσαι Super, ΘΕΟΣ, τιτανομεγιστανοτεράστιος!:) :) :) χαχαχαχαχα

Το ελπίζω γιατί το έχω στην καρδιά μου αυτό το πλασματάκι!και τί δεν του έχω αγοράσει....

1.Καλώδιο Vga για το mac book
2.Καλώδιο Mini HDMI για τo canonaki μου EOS 550 Και για την FullHd βιντεοκάμερα panasonic
3.Media player HD
4.Usb modem για να συνδέεται το καλό μου και να κάνει updates το λειτουργικό του
5.Για την φωνούλα του έχω ένα θέμα που του έχω ένα ταπεινό KODA ενισχυτή και ακούω ήχο απο τον δικάναλο με jack!Αυτή θα είναι η επόμενη αγορά του!Το καλώδιο της οπτικής ίνας το έχω ήδη!τον ενισχυτή να του την χώσω μέσα να ακούω τον ήχο απο το Plasmaτακι μου δεν έχω ακόμα!αλλά που θα πάει...........

χαχαχαχαχαχαχα

Reaction score
12

Τελικά συνέβει αυτό που φοβόμουνα!το Burn in είναι μόνιμο!
τί την έβαλα να παίζει χιόνια, τί της έβαλα το DVD που την έστρωνα...τίποτε!το MEGA εκεί να μου την δίνει στα νεύρα!

Ύστερα με τηλεφωνική επικοινωνία με τον "System Products Supervisor" της panasonic hellas (τους ευχαριστώ πολύ που μπήκανε στον κόπο να ασχοληθούν με το πρόβλημα μου οι οποίοι με κάλεσαν οι ίδιοι ύστερα απο το mail που τους έστειλα) μου έστειλε κάποιες εικόνες σε full hd ανάλυση για να διαπιστώσω ΑΝ φαίνεται το logo του mega το οποίο είναι εκεί και μου θυμίζει τα ΚΑΤΑ των Plasma!
Τώρα το μόνο που μένει είναι κάποια διαδικαστικά να ελέγξουμε ΑΝ μπορεί να εξαλειφθεί και το πόσο μπορεί να γίνει αυτό, αλλιώς μιλάμε για αλλαγή του panel!

Το θέμα είναι ότι απο την panasonic hellas ήταν το πρώτο κρούσμα απο ότι κατάλαβα και μακάρι να ήταν το τελευταίο!

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ!Το κακό είναι ότι πλέον δεν έχω διάθεση ούτε να την ανοίξω!γιατί αν την ανοίξω και δώ το MEGA μπορεί να πετάξω το τηλεκοντρόλ πάνω του.

Αναμείνατε για περαιτέρω ενημέρωση.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν σε αυτό το post!

Reaction score
12

Αυτή τη στιγμή κάνω αποφόρτιση του Panel (σσ φωσφόρου) με εναλλαγές μαύρης και λευκής εικόνας και ελπίζω μετά απο 12 ώρες να έχουμε πετύχει κάτι!
αν δεν πιάσει με την 1η φορά θα το κάνω και σήμερα και αύριο!
Και αααν πάλι συνεχίζει να υφίσταται το φαινόμενο η αντικατάσταση του panel θα είναι σίγουρη!
Ελπίζω να πετύχει γιατί δεν θέλω να την στείλω για επισκευή!θα νευριάσω ακόμα περισσότερο απο ότι ήδη είμαι!

Reaction score
897

Για πες λεπτομέρειες για την αποφόρτιση.

Εχω την LG 50PG7000 και ενω με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δεν παρατηρώ image retention (την εχω αφήσει για ώρες με στατική εικόνα και κανένα πρόβλημα) στο σημείο που εμφανίζονται οι υπότιτλοι έχει αρχίσει και "σκουραίνει" λίγο.

Φαίνεται μόνο σε λευκή οθόνη αλλά υπάρχει.

Πολύ παράξενο πάντως.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

jimevil αν έχεις κάποιο link με το αρχείο που χρησιμοιποιείς για την αποφόρτιση θα ήταν χρήσιμο και καλοδεχούμενο..

Εχω την LG 50PG7000 και ενω με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δεν παρατηρώ image retention (την εχω αφήσει για ώρες με στατική εικόνα και κανένα πρόβλημα) στο σημείο που εμφανίζονται οι υπότιτλοι έχει αρχίσει και "σκουραίνει" λίγο.

Φαίνεται μόνο σε λευκή οθόνη αλλά υπάρχει.
Κώστα το ίδιο παρατηρώ στην δικία μου lcd:111: εδώ και καμιά βδομάδα.
Αν βρεις και εσύ κάτι για αυτό το φαινόμενο καλοδεχούμενο..

Reaction score
12

μου εστάλει με email απο την panasonic hellas!
αυτό που κάνεις είναι να βάλεις απο το μενού της τηλεόρασης στο dynamic(δυναμική) αντίθεση στο φουλ, φωτεινότητα στο 5, χρώα στο 30 και οξύτητα στο 5.

μετά μεσα στην SD CARD μου στείλανε 2 εικόνες!μια λευκή και μια μαύρη!οπότε κάνω γρήγορη εναλλαγή σε αυτές τις 2 εικόνες πάνω απο 5 ώρες!και λογικά θα έστρωνε!αλλά......το MEGA εκεί!

έχω φάει τέτοια ξενέρα που ούτε καν την ανοίγω!ούτε καν ταινίες ούτε τίποτε!απλά το μεσημέρι για 30 λεπτά όσο διαρκεί το μεσημεριανό γεύμα!

αν θές τις εικόνες και το αρχείο με τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στις στέλνω σε ένα mail!

Αλλά δεν έκανε τίποτε!8 ώρες το έκανα και θα το κάνω και σήμερα το βράδυ και αύριο το βράδυ!ΣΥΝΟΛΟ 24 ώρες να κάνει εναλλαγές στις εικόνες αυτές!

και η panasonic hellas μου είπε κάντο το λιγότερο 5 ώρες και αν δεν στρώσει κάντο ακόμη μια φορά!ΑΛΛΑ.....π@π@ρια!1150,00 euro ξενερώματος!

dsk

Reaction score
0

Φανταζομαι οτι η αλλαγη του Panel καλύπτεται από την εγυηση σωστά ? Δεν πιστεύω να θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι υπαιτιότητα του αγοραστή.. Είμαι εντελώς ασχετος με τετοια θέματα, γι' αυτό ρωτάω + ότι ψάχνομαι κι εγώ για TV, και κάπου οι Plasma με ενδιφερουν ...

ΕΛπίζω πάντως φίλε, έστω και μετά πό όλα όσα εχεις κάνει , να διορθωθεί...

Reaction score
2

Φανταζομαι οτι η αλλαγη του Panel καλύπτεται από την εγυηση σωστά ?
Δυστυχώς... στη φαντασία θα μείνεις...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.055

Αυτό από παλιότερα για τις LCD.

Reaction score
12

μέχρι στιγμής μιλάμε για αλλαγή panel απο την panasonic εντός εγγυήσεως!αλλιώς αν όχι πάμε αλλού!υπαιτιότητα δεν υπάρχει απο μέρους του αγοραστή αν το φαινόμενο είναι μόνιμο!Εκτός αν κάνω λάθος και θεωρούν ότι σε μια τηλεόραση 6 μηνών είναι λογικό να είναι μόνιμο το φαινόμενο και ότι φταίει ο αγοραστής!Εκεί μιλάμε για δυσφίμηση κάργα μετά της τεχνολογίας plasma και τρέξιμο τους πάντες!

ΑΛΛΑ ώς εταιρία ώς τώρα έχουνε φερθεί άψογα και θα αλλαγεί το panel με έξοδα της panasonic!
Και τους ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο πρόβλημά μου!

Reaction score
12

Προχωράμε σε αντικατάσταση του panel!
Χίλια ευχαριστώ για άμεση ανταπόκρισή τους και το ενδιαφέρον τους!
Ας ελπίσουμε ότι ήμουν το πρώτο και τελευταίο plasmaτακι που έπαθε μόνιμη βλάβη!Ας είμαι ο μοναδικός γκαντέμης!:)

Reaction score
4

Μηχανάκια είναι βλάβες βγάζουν . Τώρα ξέρουμε και την διαδικασία που ακολουθεί η panasonic και ότι έχει σωστό service.Να είσαι καλά για τις πληροφορίες και εύχομαι για θεάσεις χωρίς burn ins και τα συναφή.

Reaction score
12

Χθές με επισκέφτηκε η μεταφορική στο σπίτι μου να παραλάβει το plasmataki μου!Δευτέρα πρωί είναι Αθήνα και λογικά την άλλη Δευτέρα θα μου την φέρουν και πάλι σπίτι!

Συγχαρητήρια στην Panasonic Hellas και ιδιαίτερα στην εταιρεία που είναι αποκλιστηκός αντιπρόσωπος η Intertech S.A.

Αλλού θα είχαμε "μα" και "μου"!και πάλι μπράβο τους!:)

Reaction score
14
Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!!burn in panasonic plasma P42G20

Χθές με επισκέφτηκε η μεταφορική στο σπίτι μου να παραλάβει το plasmataki μου!Δευτέρα πρωί είναι Αθήνα και λογικά την άλλη Δευτέρα θα μου την φέρουν και πάλι σπίτι!

Συγχαρητήρια στην Panasonic Hellas και ιδιαίτερα στην εταιρεία που είναι αποκλιστηκός αντιπρόσωπος η Intertech S.A.

Αλλού θα είχαμε "μα" και "μου"!και πάλι μπράβο τους!:)
Όσες εταιρίες γνωρίζουν από Marketing γνωρίζουν οτι τέτοιες "ζημιές" δεν είναι "φύρα" για αυτούς αλλά χρυσή ευκαιρία για νέες πωλήσεις.Το οτι σήμερα όλοι σχεδόν ψάχνονται και ενημερώνονται το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας.
Ποντάρουν στο ότι θα δω εγώ ο υποψήφιος αγοραστής πως σου συμπεριφέρθηκε και θα γίνω εν δυνάμει αγοραστής.
Εγώ ψήνομαι καιρό για αγορά plasma οθόνης και με αυτό που αναφέρεις κλείνω όλο και περισσότερο προς Panasonic.
Mεγάλο πράγμα το After sale service.Κακά τα ψέματα.
Aντίστοιχη εταιρία που το after sale service της είναι για σεμινάριο σε πανεπιστήμια είναι η Logitech που πίνω νερό στο όνομά της.
Όλες οι εταιρίες ανεξαιρέτως τυχαίνει να έχουν ελαττωματικά προϊόντα.Έχουν κάτσει και έχουν υπολογίσει την εδεχόμενη ζημιά σε περίπτωση δυσφήμισης της εταιρίας λόγω κακού after sale service και έχουν δει οτι τους είναι ασύμφορο μακροχρόνια απότι να αντικαθιστούσαν τα ελαττωματικά προϊόντα με καινούρια.
Έτσι , όχι μόνο είναι κερδισμένες και αυτές και ο πελάτης αλλά ξεμπροστιάζουν τις υπόλοιπες εταιρίες που έχουν σαν πάγια τακτική τους τις ξεπέτες...

Reaction score
12

Χθές παρέλαβα το plasmataki μου μετά την αλλαγή του panel του!

Ο τεχνικός μου είπε για το στρώσιμο να μην χρησιμοποιώ κανένα dvd για το στρώσιμο της τηλεόρασης απλά να βλέπω στο zoomΧ2 και πολύ χαμηλά την φωτεινότητα για 200 ώρες τουλάχιστον που αυτό μεταφρέζεται περίπου σε 2 μήνες θέασης.

οπότε τί προτείνετε εσείς?Την πρώτη φορά την έστρωσα πάνω στον μήνα με το DVD που υπάρχει στο forum μας.
Επιπλέον μου τόνισε ότι στο στρώσιμο οι εικόνες διαφορετικού χρώματος απο λευκό και μαύρο δεν βοηθάνε!
Ισχύει?

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την βοήθειά σας και ΠΕΡΙΜΕΝΩ τις προτάσεις σας για το στρώσιμο του πάνελ ΞΑΝΑ!:)

Χίλια ευχαριστώ στην panasonic Hellas και ιδιαίτερα στην εταιρεία intertech Α.Ε.

Reaction score
0

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι να εισακουστεί οι προτροπές και οι συμβουλές του τεχνικού.

Reaction score
0

Καλησπέρα , έχω ένα μικρό πρόβλημα με την P42G20 (2515 έκδοση ) . Πήρα «Panasonic SC-HTB520 Sound Bar Home Theater System» . το θέμα μου είναι ότι ενώ την σύνδεσα στην HDMI2 με καλώδιο που έγραφε ότι υποστήριζε ARC .. δεν λειτουργούν αν δεν συνδέσω παράλληλα και την Digital optical . Σύνδεσα ένα dvd στην δεύτερη HDMI που είναι για dvd της Sound Bar και παίζει κανονικά . Επίσης πατώ VIERA LINK από το τηλεχειριστήριο , δεν θα έπρεπε υπήρχε κάπως εκεί ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Η τηλεόραση δεν έχει hdmi έκδοσης 1.4 όποτε δεν έχει και ARC.

Υ.Γ.Δεν είναι ανάγκη να γράφετε με bold..

Reaction score
0

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...ecification/3569566/index.html?trackInfo=true

Όπως λέει και στο επίσημο site έχει ARC στο το HDMI 2 . παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε να λειτουργεί και το VIERA LINK ? Μιας που και τα 2 υποστηρίζουν (HDAVI Control 5)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988