- Reaction score
- 33
Δεν πρόκειται να σου απαντήσει η panasonic -κατά την γνώμη μου- γιατί ότι πληροφορία χρειάζεται την έχει ήδη διαθέσιμη στο site της. Και καλά θα κάνει IMO.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα γίνεται.
Αν έχεις ξεπεράσει τις 1000 ώρες πρέπει να σταματήσει να σε απασχολεί.
Τώρα εξάλλου έχεις και την εμπειρία ότι ότι και να γίνει φεύγει μόνο του γρήγορα και εύκολα.
Όσο για τις LED θα σου πω ένα: η panasonic V10 που έχω (για ταινίες και μόνο) με κακόμαθε τόσο πολύ με την υπέροχη εικόνα της που ή μόνη LED που μπορούσα να αποδεχτώ ήταν η philips 9704.
Χρειαζόμουν μια LED για το καθιστικό όπου υπάρχει πολύ φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μόνο η 9704 (που είναι εξαιρετική) είχε εικόνα που μπορούσε να με ικανοποιήσει γιατί σαν full LED δεν έχει clouding Κλπ....
Σε αυτές με περιφερειακά LED απλά δεν μπορούσα να δω ταινία! Αναλαμπές, γκριζάρισμα όποτε εμφανιζόταν υπότιτλοι κλπ
Όμως!!
Την 42'' panasonic την πήρα 1200 ευρώ και την 40" philips 2100.
Οπότε ΜΗΝ το ξανασκεφτείς αν έκανες καλή αγορά! Έκανες Άριστη!
Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα γίνεται.
Αν έχεις ξεπεράσει τις 1000 ώρες πρέπει να σταματήσει να σε απασχολεί.
Τώρα εξάλλου έχεις και την εμπειρία ότι ότι και να γίνει φεύγει μόνο του γρήγορα και εύκολα.
Όσο για τις LED θα σου πω ένα: η panasonic V10 που έχω (για ταινίες και μόνο) με κακόμαθε τόσο πολύ με την υπέροχη εικόνα της που ή μόνη LED που μπορούσα να αποδεχτώ ήταν η philips 9704.
Χρειαζόμουν μια LED για το καθιστικό όπου υπάρχει πολύ φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μόνο η 9704 (που είναι εξαιρετική) είχε εικόνα που μπορούσε να με ικανοποιήσει γιατί σαν full LED δεν έχει clouding Κλπ....
Σε αυτές με περιφερειακά LED απλά δεν μπορούσα να δω ταινία! Αναλαμπές, γκριζάρισμα όποτε εμφανιζόταν υπότιτλοι κλπ
Όμως!!
Την 42'' panasonic την πήρα 1200 ευρώ και την 40" philips 2100.
Οπότε ΜΗΝ το ξανασκεφτείς αν έκανες καλή αγορά! Έκανες Άριστη!