ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG TV

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.993
Reaction score
1.462
Από ότι καταλαβαίνω, η πρώτη βλάβη ήταν το σβηστό κομμάτι του back lighting και η δεύτερη η μαύρη ταινία, σωστά; Αν είναι έτσι, στη δεύτερη βλάβη η οθόνη τα έπαιξε! Ευτυχώς είναι στην εγγύηση οπότε μάλλον θα σου αντικαταστήσουν την τηλεόραση. Καλό είμαι να μην δεχτείς αλλαγή οθόνης. Δεν πετυχαίνει πάντα (και δεν τους συμφέρει άλλωστε). Εύχομαι να βρεις άκρη (αναίμακτα...)
Γιάννης
 

Μηνύματα
9
Reaction score
1
Καλημερα ,ναι ετσι ειναι η πρώτη βλάβη ήταν το σβηστό κομμάτι του back lighting και η δεύτερη η μαύρη ταινία ,και ολα αυτα μεσα σε 2 μηνες ,νομιζω οτι παει πολυ 2 βλαβες σε τοσο λιγο διαστημα και οπως λες ,καλο ειναι να μην δεχτω αλλαγη οθονης . Δεν πετυχαίνει πάντα και θα εχω παλι τα ιδια ,απο την Samsung μου ειπαν για επισκευη και επεκταση εγγυησης , μακαρι να βρω ακρη ,σε ευχαριστω πολυ,καλη σου μερα!!!
 

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.993
Reaction score
1.462
Να τολμήσω την σκέψη ότι η πρώτη βλάβη έφερε την δεύτερη... Δεν είναι απλό το άνοιγμα μιας τέτοιας συσκευής για αλλαγή bcklighting. Προϋποθέτει ειδικό εξοπλισμό (βάση στήριξης για curved, καθαρό περιβάλλον, γνήσια ανταλλακτικά και ΤΕΛΕΙΑ συναρμολόγηση. Την είχες πάει στην ίδια την Samsung ή σε συνεργαζόμενο service που φτιάχνει από σκουπάκια και μίξερ μέχρι high end τηλεοράσεις; Και προς θεού, δεν θέλω να μεμφθώ τεχνικούς και εταρίες αλλά πόση εξειδίκευση μπορεί να έχουν όταν ασχολούνται με όλες τις μάρκες και με όλα τα είδη μηχανολογικο-ηλετρολογικο-ηλεκτρονικών συσκευών; Ή πιστεύετε ότι έχουν πολυάριθμους εξειδικευμένους τεχνικούς να περιμένουν σε πάγκους-χειρουργεία...
Γιάννης
 

Μηνύματα
9
Reaction score
1
Την ειχα παει σε συνεργαζόμενο service με την Samsung, μπορει να ειναι και αυτο που λες ότι η πρώτη βλάβη έφερε την δεύτερη ,γιατι ηταν πολυ λιγος ο χρονος που περασε απο την πρωτη επισκευη,ουτε 2 μηνες. Μακαρι να βρω ακρη,οπως σου ειπα σημερα την εστειλα στον ιδιο τεχνικο ,περιμενω να δω τι θα μου πει, σε ευχαριστω και παλι,καλο μεσημερι.
 

Μηνύματα
1
Reaction score
1
LG 55LB730V αγορά 839.00€ 06/2015 μετά από αρκετή αναζήτηση αναρτήσεων και σχολίων, όχι αρνητικών και καλή κατανάλωση Watt.
καλοκαίρι 2020 προς τέλη άρχισε τρέμουλο έσω οθόνης, θέμα LED μπάρας.
για την ώρα το τρέμουλο LED εμφανίζετε με το άνοιγμα μετά παίζει κανονικά μέχρι που κάποιες φορές η οθόνη μαυρίζει και δεν επανέρχεται μέχρι να γίνει επανεκκίνηση, κάποιες φορές επανωτά με αρκετά λεπτά διαλειμμάτων.
ο ήχος, zapping όλες oi άλλες λειτουργίες κανονικές.
όχι από τεχνικό, το ανταλλακτικό σετ LED μπάρας, γνήσια απ ότι είπε, ενδεικτική τιμή στα 95.00€ και δυσεύρετη η προμήθεια για το συγκεκριμένο τύπο.
όταν παύση τελείως θα τη παρκάρω και αν βρω μελλοντικά το LED σε λογική τιμή την επισκευάζω ο ίδιος.
είμαι σε προ - φάση πλέον ίσως όχι 55" νέας TV, 300.00€ - 400.00€ NO NAME σίγουρα όχι LG. :(
όλα τα TV κατά την αγορά τους αξιολογούνται με επαίνους αλλά η πενταετία ζωής αξιολογείται ώς ρεκόρ από παθόντες συμforumίτες, ακόμα και για τα νεο κυκλοφορούντα αρκετών χιλιάδων €υρώ
παθήματα για να μην πετάτε πλέων λεφτά από το εναπομείναν λίπος.
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους , βρήκα αυτό ακριβώς που έψαχνα μέσα απο τα σχόλια σας . κι εμένα η samsung led παρουσίασε κάποιες σκοτεινές περιοχές όπως το πρώτο παράδειγμα που παραθέτει στην ροή ο φίλος μας . δεν είμαι σε εγγύηση φυσικά , επισκεύασε κάποιος για να δούμε στο περίπου κόστος ?
 

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Καλημέρα σας. Δυστυχώς χτες η κωλο samsung 55'' (τριετίας) μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα(είναι εκτός εγγύησης). Την πήγα σε ηλεκτρονικό και μου λέει κόστος 180-200€. Σήμερα θα δοκιμάσω να πάω και σε άλλον. Έχετε άποψη τι μπορεί να φταίει ?
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.626
Reaction score
83.105
Δεν παίζει μεγάλο ρόλο το τι φταίει. Μάλλον οπίσθιος φωτισμός. Η επισκευή είναι περίπου στο μισό κόστος μιας 55άρας του 23.

Η απόφαση έχει να κάνει με το ποσό που μπορεί να διατεθεί για TV.
 


Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Kαταραμενη samsung>:(
Ποσο εαν ηταν το ποσο επι του χ /10 σε μια τηλεοραση με ενα παρελθον θα δεινατε για επισκευη;
Και ποιος εγγυαται για αλλες μελοντικες χ βλαβες ;
Οσο αναφορα την εγγυηση για τυχον ομοια βλαβη ,μονο αστεια την βλεπω.
Εχω ζησει παραδειγματα που δεν αναγνωριζουν κατι τετοιο , αλλα ως αιτια εξαρτηματα αλλου κυκλωματος που''ετυχε'' να επηρεαζουν το επισκευαζομενο .
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.119
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top