ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΣΚΩΝ LP

Reaction score
29
Για την προστασία των δίσκων μου (βινύλιο) θέλω να τους άλλαξω το εξωτερικό πλαστικό τους κάλυμμα αλλά και το εσωτερικό στο οποίο τοποθετείται το βινύλιο. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ αυτά τα πλαστικά, πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατί διατήρούνται καλύτερα (θα χρειαστώ περιπου 500 εξωτερικά και 500 εσωτερικά).
Περιοχή Θεσσαλονίκη κυρίως, αλλά και Αθήνα .

Ευχαριστώ Δημήτρης

Reaction score
2
Απάντηση: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΣΚΩΝ LP

Εγώ αγοράζω συνήθως από http://shop.ikarosmusic.gr/online/p...id=68&osCsid=3d255de2799701dc7ea16f7d4d3a3f64 από Αθήνα. Τέλεια για εμένα ποιότητα αλλά και η τιμή ανάλογη...από μια ομαδική παραγγελειά από ενα άλλο φόρουμ πήραμε από εναν έμπορο από Λάρισσα νομίζω ειδική παραγγελεία αλλά οι διαστάσεις ξεφύγαν και δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα. Βέβαια η τιμή ήταν το 1/3 του ικαρος. Χθές πήρα από Δράμα από ενα μαγαζί http://www.semiramismusic.gr, και είναι σε ποιότητα και τιμή στο μέσο των παραπάνω που προανάφερα. Χοντρό ναυλον,καλή τιμή αλλά με το λογότυπο του και με άσχημη κόληση στο ένωμα της θήκης και λίγο πιο μεγάλη από την πλευρά του ανοίγματος. Τώρα είμαι σε διαπραγματεύσεις με μια εταιρία πλαστικών εδω στην περιοχή μου. Αν πετύχω κάτι καλο θα ενημερώσω.

Reaction score
29

Eυχαριστώ φίλε θα κοιτάξω...μήπως ξέρει κανεις κάτι πιο συγκεκριμενο στο μοναστηράκι ας πούμε κάνα τηλ. για να κάνω καμιά τηλ παραγγελία γιατι ψηλοακριβό το ebay...
τχ mf

Reaction score
29

Fisherman ευχαριστώ mf.....αμά αξίζει βάλε μια φωνή....:)

Reaction score
29

Fisherman mf τα ειδα τα εξωτερικά......για εσωτερικό κάλυμμα υπάρχει τίποτα;;

Reaction score
4.485

ρε παιδιά αυτό το αντιστατικό πιστόλι λέει τίποτα ή τηλεμάρκετινγκ?

άσε που είναι και πανάκριβο!

Reaction score
1.285
Έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα ΑΡΝΗΤΙΚΑ σχόλια για τα PVC εξώφυλλα δίσκων....
Ψάχνω να αγοράσω λοιπόν μια κατοστάδα εσωτερικά προστατευτικά (Νομίζω τα χάρτινα με το ναηλον μέσα είναι μια χαρα) και άλλα τόσα εξωτερικά !
Η παλιά τακτική να βάζουμε αντικριστά τα ανοίγματα του έσω και έξω Sleeve κάνει δουλειά για την σκόνη ή καλό θα ήταν να πάρω εξωτερικά που σφραγίζουν ???
Τι λέτε ?

Reaction score
145
Για την προστασία των δίσκων μου (βινύλιο) θέλω να τους άλλαξω το εξωτερικό πλαστικό τους κάλυμμα αλλά και το εσωτερικό στο οποίο τοποθετείται το βινύλιο. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ αυτά τα πλαστικά, πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατί διατήρούνται καλύτερα (θα χρειαστώ περιπου 500 εξωτερικά και 500 εσωτερικά).
Περιοχή Θεσσαλονίκη κυρίως, αλλά και Αθήνα .

Ευχαριστώ Δημήτρης
imantas Σαρρη 46,Ψυρρη τηλ.2103242411 εκ μερους του Θεμη

Reaction score
578
Τα εξωτερικά καλύματα μπορεις να τα βρεις με 6 Ευρω το κιλό {περίπου 50 κοματια το κιλό} από καταστηματα με ειδη συσκευασίας, τα εσωτερικά θα τα βρεις στα καταστήματα που λένε οι συνφορουμίτες

Reaction score
116
Μπορεις να ψαξεις και στα public. Προσφατα εχουν αρχισει και φερνουν εξωτερικες θηκες pvc απο τις καλες ποιοτητες 25 λεπτα τη μια (5 ευρω οι 20 νομιζω). Αντιστοιχα και σε εσωφυλλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas