ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

Reaction score
49
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

Καλορίζικο!!!:cool_4: :cool_4:
Και καλές ακροάσεις παλικάρι μου!!
Τα sub είναι συνδεδεμένα παράλληλα? Ή παίζει το καθένα με ξεχωριστό κανάλι??

Με γεια και το πορτμπαγκάζ.....:cool_11: :cool_11:
Τα έχω κάνει και εγώ αυτά και ταξίδευα με τις βαλίτσες στο πίσω κάθισμα!!!! :cool_11: :cool_11:
(όχι ότι τώρα έχω βάλει μυαλό....:crazy_3: :crazy_3: :cool_11: :happy_8: :happy_8: )

Reaction score
1
Σε ευχαριστω!!Το πορτμπαγκαζ δεν με πειραζει,ελευθερο παιδι ειμαι(2 ατομα βολευονται)αν τυχον το χρειαστω,βγαινουν ευκολα τα sub.Παραλληλα ειναι συνδεδεμενα(hifonics).

Reaction score
0
Καλορίζικα και καλές ακροάσεις!

Και εγώ μια από τα ίδια είμαι...
Μόνο για το μένα φτάνει το πορτμπαγκάζ και αυτό για κάνα Σ\Κ το πολύ!:cool_11:

Reaction score
49

Nαι...Σωστά....
Αλλά...εχμμμ..εγώ έχω και καροτσάκι, τσάντα μπέμπας κλπ.
Αλλά τα βολεύω αλλιώς.....χιχιχι :crazy_3: :crazy_3:
Το καροτσάκι κλείνει και μπαίνει στη θέση συνοδηγού (μαζί με την τσάντα της μπέμπας) και τα δικά μας στο πορτμπαγκάζ!! :crazy_3: :cool_4: :cool_4:
Εντάξει..Χωράμε!!!
(αποκλείω την μεταφορά άλλου ατόμου πέραν του κλειστού κύκλου της οικογενείας μου....:cool_11: :cool_11: :cool_11: )

Attachments

Reaction score
49

Ευτυχώς είναι το Sportwagon....
Και εκμεταλεύομαι και το ύψος!!! :crazy_3: :crazy_3: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
1
Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος!Πολυ ωραια κατασκευη!!!Δυστυχως εμενα δεν γινοταν για λογους εργονομιας.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος!Πολυ ωραια κατασκευη!!!Δυστυχως εμενα δεν γινοταν για λογους εργονομιας.
Καλεσ βολτες με το νεο ηχοσηστυμα σου.παντοσ οταν μπορεσεις βαλε και ενα R/CD της προκοπης γιατι ειναι κριμα να χαραμιζονται τα εργαλεια σου με τη μαμα πηγη,ασε που οπτΙκα,για εμενα τουλαχιστον, ειναι χαλια(η πηγη):happy_4:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

Καλεσ βολτες με το νεο ηχοσηστυμα σου.παντοσ οταν μπορεσεις βαλε και ενα R/CD της προκοπης γιατι ειναι κριμα να χαραμιζονται τα εργαλεια σου με τη μαμα πηγη,ασε που οπτΙκα,για εμενα τουλαχιστον, ειναι χαλια(η πηγη):happy_4:
Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;
Λοιπον,το ηχοσυστημα εγκατασταθηκε με επιτυχια!!!Παιζει καταπληκτικα σε ολο το φασμα με ενα τελειο μπασο απο τα εμπρος ηχεια και κρυσταλλινο ηχο χωρις την παραμικρη παραμορφωση.Τα woofer εχουν δεσει καταπληκτικα!!Ειμαι υπερευχαριστημενος!Και ακομα ειναι αστρωτα!!!Δεν περιμενα οτι με την υπαρχον πηγη θα παιζει τοσο καλα!!Βεβαια μου ειπε ο Νικος οτι η επομενη κινηση θα ειναι ενα dvd 2" din.Με αυτο θα παιζει ακομα καλυτερα...Ας αρχιζουμε να μαζευουμε money λοιπον!!!Φωτο λειαν συντομος!! :crazy_3: "happy_1" Σε ευχαριστω!!Ισως αμα διαβαζες τα ποστ πριν απαντησεις θα ηταν καλυτερα....Φιλικα παντα ετσι;:happy_4:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

Λοιπον,το ηχοσυστημα εγκατασταθηκε με επιτυχια!!!Παιζει καταπληκτικα σε ολο το φασμα με ενα τελειο μπασο απο τα εμπρος ηχεια και κρυσταλλινο ηχο χωρις την παραμικρη παραμορφωση.Τα woofer εχουν δεσει καταπληκτικα!!Ειμαι υπερευχαριστημενος!Και ακομα ειναι αστρωτα!!!Δεν περιμενα οτι με την υπαρχον πηγη θα παιζει τοσο καλα!!Βεβαια μου ειπε ο Νικος οτι η επομενη κινηση θα ειναι ενα dvd 2" din.Με αυτο θα παιζει ακομα καλυτερα...Ας αρχιζουμε να μαζευουμε money λοιπον!!!Φωτο λειαν συντομος!! :crazy_3: "happy_1" Σε ευχαριστω!!Ισως αμα διαβαζες τα ποστ πριν απαντησεις θα ηταν καλυτερα....Φιλικα παντα ετσι;:happy_4:
Εδω ειμαστε μια παρεα που καμια φορα πειραζει ο ενας τον αλον,αλλα παντα υπαρχει ευγενικη αμιλα και αληλοβοηθεια.το τρελογκαζο σου θα ειναι κουκλα με μια πηγη π.χ 2 DIN και μονο οπτικα ειπα οτι δεν μου γεμιζει το ματι.μπορει να παιζει καλα,αλλα δεν παυει να ειναι μαμα πηγη με οτι οτι αυτο
συνεπαγεται σε ποιοτητα ηχου.παντα τα εργοστασια βαζουνε σχετικα μετριες πηγες ωστε να κατεβασουνε το κοστος.καλοριζικο το ηχοσηστημα σου και απο του χρονου ακομα καλητερες ακροασεις με την νεα σου πηγη που σκοπευεις να βαλεις οταν θα εχεις τα χρηματα που πρεπει.καλη χρονια.

Reaction score
1
Δεν παρεξηγηθηκα για αυτα που ειπες αλλωστε δεν ειπες κατι προσβλητικο:cool_4: .Απλα θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε ενημερωμενοι με το καθε ποστ πριν εκφερουμε την γνωμη μας.Σου ευχομαι καλη χρονια και σε ευχαριστω θερμα για τις ευχες σου.:happy_4:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

Ωραιος.Μπραβο.
Παντος θα πρεπει κατα την γμωμη μου να προστατεψεις και τους ενισχυτες με καποια κουτα γιατι το κορσακι ειναι πυραυλακι,οποτε φαντασου τι εχει να γινει αν φρεναρεις αποτομα απο τα 230 ΧΛΜ και τα σαμπ κοπανισουνε στους ενισχυτες.Το επαθε ενας φιλος μου στο corolla που εχει και για καλη του τυχη τα πλατοκαθησματα επεσαν(τα ειχε ξεχασει απασφαλισμενα απο ταξιδι προηγουμενης ημερας) και η κουτα με τα 2 10'' σαμπακια βρεθικανε σφυνωμενα αναμεσα στα εμπρος καθησματα.Ο ορισμος της λεξης κολοφαρδος(2 AUDISON περιπου 3000 ευρω και οι 2 στα πλατοκαθησματα).:happy_4:

Reaction score
1
Δεν εχουν αναγκη εκει που ειναι τα sub 1oν γιατι εχουν σχρατς απο την κατω πλευρα και εφαρμοζουν πανω στη μοκετα και δεν κουνιουνται και 2ον το πορτμπαγκαζ εχει πολυ ελαχιστο χωρο πλεον(για mm δεν ακουμπανε με τους ενισχυτες τα sub).Για αυτον το λογο δεν εκανα και κατασκευη για τους ενισχυτες!Τι να κανεις δεν μπορεις να τα εχεις ολα...

Reaction score
264

Δεν εχουν αναγκη εκει που ειναι τα sub 1oν γιατι εχουν σχρατς απο την κατω πλευρα και εφαρμοζουν πανω στη μοκετα και δεν κουνιουνται και 2ον το πορτμπαγκαζ εχει πολυ ελαχιστο χωρο πλεον(για mm δεν ακουμπανε με τους ενισχυτες τα sub).Για αυτον το λογο δεν εκανα και κατασκευη για τους ενισχυτες!Τι να κανεις δεν μπορεις να τα εχεις ολα...
Ωραια τοποθετιση.ουτε καλωδια να εξεχουνε ουτε αρπα κολα δουλια.ωραιος ο νικος.και για να κανουμε και λιγο πλακα ρε φιλαρακι.....αν πρεπει να βγαλεις τα σαμπ για να βαλεις διαφορα πραγματα τι κανεις?αυτα τα τερατα θελουνε ΚΛΑΡΚ για να τα συκωσεις?

Reaction score
1
Σε ενα καινουργιο αυτοκινητο μονο τετοιες δουλειες πρεπει να γινονται:cool_4:Βεβαια ειμαι και εγω λιγο ψειρας:cool_11: Στον Νικο :respect: .Απλα δεν παιζεται..Οσο για τα sub εχω χερια 50αρια:happy_4:

Reaction score
264

Σε ενα καινουργιο αυτοκινητο μονο τετοιες δουλειες πρεπει να γινονται:cool_4:Βεβαια ειμαι και εγω λιγο ψειρας:cool_11: Στον Νικο :respect: .Απλα δεν παιζεται..Οσο για τα sub εχω χερια 50αρια:happy_4:
σε φανταζομαι τυχερακια εκει που πας με καμια 220-230 χλμ να τσιτωνεις μια τα σαμπακια και ξαφνικα να να φτανεις τα 250 χλμ.απο περιεργια ποσα βγαζει στο δρομο το κορσα?

Reaction score
1
Ακομα ειμαι στη περιοδο στρωσιματος το πιο πολυ που το εχω παει για λιγο ειναι μεχρι τα 200χλμ.Η opel δινει 225χλμ.Αλλα δεν ειναι μονο η τελικη το παν...

Reaction score
264

Ακομα ειμαι στη περιοδο στρωσιματος το πιο πολυ που το εχω παει για λιγο ειναι μεχρι τα 200χλμ.Η opel δινει 225χλμ.Αλλα δεν ειναι μονο η τελικη το παν...
καλοριζικο και καλα ταξιδια φιλε.μονο προσεχε γιατι εδω στην ελλαδα εχουμε πολους συνταξιουχους που πανε αρηστερη λωριδα με 80χλμ.:happy_4:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ;

καλοριζικο και καλα ταξιδια φιλε.μονο προσεχε γιατι εδω στην ελλαδα εχουμε πολους συνταξιουχους που πανε αρηστερη λωριδα με 80χλμ.:happy_4:
Να εισαι καλα σε ευχαριστω:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm