- Reaction score
- 61
Δηλωνω συμμετοχη και για το 23ο δωρο.
Καλημερα και χρονια πολλα !!
Καλημερα και χρονια πολλα !!
ε) Δηλωση συμμετοχης μεχρι 2 δωρα!Αναθεώρηση κανόνων συμμετοχής
α) Να είναι μέλος στο avsite πριν το άνοιγμα του παρόντος thread (2 Δεκεμβρίου 2014, από τον artvoice)
β) Αν έχει ποστάρει έως 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση ενός δώρου.
γ) Αν έχει ποστάρει περισσότερα από 50 μηνύματα, δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση δύο δώρων. (post #150)
δ) Μέλη με λιγότερα από 10 μηνύματα (post #197)
Καλημερα & χρονια πολλα , θα ηθελα να κανω μια προταση & ας αποφασισουν τα μελη που διαχειριζονται το θεμα (μπραβο τους τετοιες μερες) .Για το λογο οτι μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη σε περισσοτερα απο ενα δωρα & πιθανον καποιοι απο μας να ειναι νικητες σε δυο δωρα, καλο θα ειναι να διαλεγουν αυτο τις αρεσκειας τους & το δευτερο να πηγαινει σε αλλο μελος ( με καποια δευτερη κληρωση, η αλλη διαδικασια) .Οποτε θα εχουμε περισσοτερους κερδισμενους & μεγαλυτερο κερδος για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.Ευχαριστω Γιωργος.Επισης θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχή για το 23 δωρο.
Ευχαριστώ!!
Διάβασε την 4η πρόταση του post![...] Ελπίζω οι συμμετέχοντες να συνεισφέρουν με ότι μπορεί ο καθένας στο Χαμόγελο του Παιδιού και όχι μόνο οι νικητές της κλήρωσης. Ας πούμε πως αγοράζουμε ένα λαχνό για να συμμετέχουμε σε μια κλήρωση που έχει καλό σκοπό.
Λάκη, προτιμώ την λύση που περιγράφει ο G.Ra πιο κάτω.ε) Δηλωση συμμετοχης μεχρι 2 δωρα!
Ναι;;
Οχι;;
Καλα...
Καλημερα & χρονια πολλα , θα ηθελα να κανω μια προταση & ας αποφασισουν τα μελη που διαχειριζονται το θεμα (μπραβο τους τετοιες μερες). Για το λογο οτι μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη σε περισσοτερα απο ενα δωρα & πιθανον καποιοι απο μας να ειναι νικητες σε δυο δωρα, καλο θα ειναι να διαλεγουν αυτο τις αρεσκειας τους & το δευτερο να πηγαινει σε αλλο μελος (με καποια δευτερη κληρωση ή αλλη διαδικασια). Οποτε θα εχουμε περισσοτερους κερδισμενους & μεγαλυτερο κερδος για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ευχαριστω Γιωργος.
Λοιπόν , μιά και με κέντρισε ο φίλος μου ο NaskarΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας.
Τα συγχαρητήρια είναι αυτονόητα σε όλους τους δωροθέτες πλην όμως στη χώρα μας ακόμη και το αυτονόητο θέλει επιβεβαίωση γιαυτό λοιπόν ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους αυτούς που προσέφεραν ότι μπορούσαν για να χαρούν κάποιοι συνάνθρωποι μας.
ΥΓ.Δεν μου λέτε θα βάλετε κανένα δώρο της προκοπής για να συμμετάσχω και εγώ;
Περιμένω με αγωνία να βάλλει ο Δημήτρης(artvoice) τα VISATON,διότι ο καιρός χαλάει και έχω ανάγκη ξύλα για το τζάκι.
Ε μετά θα πάρει ένα ζευγάρι καλά ηχεία(εγγλέζικα) για να αξιοποιήσει, το κατά τα άλλα,υπέροχο σύστημα του.
Και o naskar - θελει δε θελει?.....................................................
24ο Δώρο -- Ακρόαση του συστήματος του Artvoice (μέλος Artvoice post #210) (μέχρι 3 νικητές)
Συμμετοχές: lakiss51
Αυτό να το σκεφτόσουν πριν να δήλωνες συμμετοχή!Και o naskar - θελει δε θελει(τωρα αν "κερδισω¨ αυτο θα ειναι...κερδος;
)