leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.125
συγχαρητήρια παιδιά για άλλη μια φορά! και του χρόνου!!
Kκατ΄αρχας δεν ειχες νεωτερα γιατι α) δεν προσεξα οτι ημουν στη λιστα υποψηφιων αποκλεισμενων δεδομενου οτι ζητουσες απο οσους ειχαν περαν των 2 (ΔΥΟ) συμμετοχων - κι εγω ειχα 2 (ΔΥΟ)! Οποτε δεν διαβασα καν τα ονοματα! Αρα αδικως αποκλειστηκα! Ειδα τους νικητες μολις τωρα και λεω "βρε φ@στη μου ετρεχες μονος και βγηκες τελευταιος, ουτε ετσι δεν κερδισες, τι γκαντεμης εισαι;"Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Καταρχήν, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε πέραν των δύο κληρώσεων για την άμεση ανταπόκρισή τους. Να διευκρινίσω ότι από τον lakiss51 δεν είχα νεότερα και πήρα την απόφαση να τον αφαιρέσω από το 24ο δώρο - Ακρόαση του συστήματος του Artvoice, με μοναδικό γνώμονα το γεγονός ότι ο lakiss51 μένει Λάρισα και ο Artvoice Αθήνα, οπότε, όπως σωστά διερωτήθηκε ο lakiss51, εάν κερδίσει, θα είναι κέρδος;
...............................................
Λάκη, η συμμετοχή σου στην ακρόαση του συστήματος του artvoice ήταν η 3η συμμετοχή!Kατ΄αρχας δεν ειχες νεωτερα γιατι α) δεν προσεξα οτι ημουν στη λιστα υποψηφιων αποκλεισμενων δεδομενου οτι ζητουσες απο οσους ειχαν περαν των 2 (ΔΥΟ) συμμετοχων - κι εγω ειχα 2 (ΔΥΟ)! Οποτε δεν διαβασα καν τα ονοματα! Αρα αδικως αποκλειστηκα! Ειδα τους νικητες μολις τωρα και λεω "βρε φ@στη μου ετρεχες μονος και βγηκες τελευταιος, ουτε ετσι δεν κερδισες, τι γκαντεμης εισαι;". που να φανταστω...
Αλλα εγω, σε πεισμα της γκαντεμιας αυτοανακηρυσσομαι νικητης και θα παω στον Δημητρη για να "εισπραξω" το...κερδος;Ενταξει Δημητρη;
Και θα πιουμε και τσιπρα (με μικρο "τ"
)
Αντε καλη χρονια (τυχερη δε λεω, τι να ευχηθει ο γκαντεμης)
υγ: το μηντια πλέυερ του 23 ακυρωθηκε;
Χαχαχα είσαι όλα τα λεφτά !!!!! Και εγώ σ'αγαπω!!!!Μην το εμπιστεύεσαι το αλητάκι το Μάκη!![]()
Βαγγέλη σε περιμένω όποτε θέλεις και θα είσαι ο πρώυος τυχερός που θα ακούσει το νέο DAC SHANLING 3.2 που παραλαμβάνω την Δευτέρα!Kκατ΄αρχας δεν ειχες νεωτερα γιατι α) δεν προσεξα οτι ημουν στη λιστα υποψηφιων αποκλεισμενων δεδομενου οτι ζητουσες απο οσους ειχαν περαν των 2 (ΔΥΟ) συμμετοχων - κι εγω ειχα 2 (ΔΥΟ)! Οποτε δεν διαβασα καν τα ονοματα! Αρα αδικως αποκλειστηκα! Ειδα τους νικητες μολις τωρα και λεω "βρε φ@στη μου ετρεχες μονος και βγηκες τελευταιος, ουτε ετσι δεν κερδισες, τι γκαντεμης εισαι;". που να φανταστω...
Αλλα εγω, σε πεισμα της γκαντεμιας αυτοανακηρυσσομαι νικητης και θα παω στον Δημητρη για να "εισπραξω" το...κερδος;Ενταξει Δημητρη;
Και θα πιουμε και τσιπρα (με μικρο "τ"
)
Αντε καλη χρονια (τυχερη δε λεω, τι να ευχηθει ο γκαντεμης)
υγ: το μηντια πλέυερ του 23 ακυρωθηκε;
Γιωργο (αν θυμαμαι καλα απο το Βολο, σωστα; ) εχεις δικιο, απλα δεν θεωρησα οτι η "ακροαση" ηταν μερος των δωρων.Λάκη, η συμμετοχή σου στην ακρόαση του συστήματος του artvoice ήταν η 3η συμμετοχή!όπως και να 'χει, θεωρώ ότι με την καλή διάθεση που διακρίνει και τους δύο σας, η ακρόαση θα διευθετηθεί ούτως ή άλλως!
Το media player θα μπει στην επόμενη κλήρωση, stay tuned!
Ευχαριστω Δημητρη, αλλα θα αργησω να κατεβω (αγνωστο πότε, οταν μαλλον οι αδελφες αλληλοεπιθυμηθουν!)) οποτε αλλος θα παρει την ...παρθενια ακροασης. Αλλα εντυπωσεις ακροασης του ντακ θα γραψεις ασφαλωςΒαγγέλη σε περιμένω όποτε θέλεις και θα είσαι ο πρώυος τυχερός που θα ακούσει το νέο DAC SHANLING 3.2 που παραλαμβάνω την Δευτέρα!