- Reaction score
- 82.610
όταν λες απορροφητικό δίπλα στο μιντ? εννοείς στο ''ριφλεξ'' ακύρωσης για το κάρδιο?απορροφητικό δίπλα στο μηντγούφερ με την διασπορά των υψηλών στη συχνότητα κροςς
όταν λες απορροφητικό δίπλα στο μιντ? εννοείς στο ''ριφλεξ'' ακύρωσης για το κάρδιο?απορροφητικό δίπλα στο μηντγούφερ με την διασπορά των υψηλών στη συχνότητα κροςς
Ποια είναι 10 ιντσών; Τόσο ο κυματοδηγός, όσο και το μηντ του 8C είναι 8 ιντσών. Επίσης τώρα που το κοιτάζω, έχω την εντύπωση οτι το τελείωμα του κυματοδηγού προς την μπάφλα είναι πιο στρογγυλεμένο ("με το μάτι" μου πάντα) από άλλα αμιγώς OS.αυτή είναι 10 ιντσών....να φανταστώ ότι σε κλίμακα είναι η ίδια σε 8 ίντσες?
Ναι. Τις διαστάσεις και τις τρυπίτσες της σχισμής μπορείς να τις αντιγράψεις. Αλλά και το είδος/ποσότητα/πυκνότητα του απο πίσω αφρού παίζουν μεγάλο ρόλο, και από τα γραφόμενα το βάθος της καμπίνας επίσης. Δεν γλυτώνεις εύκολα την αλληλουχία μετρήσεων-πειραματισμών.όταν λες απορροφητικό δίπλα στο μιντ? εννοείς στο ''ριφλεξ'' ακύρωσης για το κάρδιο?
στον κυματοδηγό OS (Oblate Spheroid αλά Geddes) αναφέρομαι ότι τον βλέπω μόνο σε 10 ίντσεςΠοια είναι 10 ιντσών; Τόσο ο κυματοδηγός, όσο και το μηντ του 8C είναι 8 ιντσών. Επίσης τώρα που το κοιτάζω, έχω την εντύπωση οτι το τελείωμα του κυματοδηγού προς την μπάφλα είναι πιο στρογγυλεμένο ("με το μάτι" μου πάντα) από άλλα αμιγώς OS.
Με την προϋπόθεση οτι θελεις να φτιαξεις καποια version απο τα αρχεια που εβαλες πραγμα που σημαινει οτι θελεις μονο υπηρεσια 3d εκτυπωσης θα χρειαστεις...Για την κατασκευή κάτι τέτοιου πάντως :
μιλούν για 13 ώρες μέχρι... μέρες, ανάλογα με το διαθέσιμο χάρντουεαρ, την επιθυμητή λεπτομέρεια και τις τεχνικές προσέγγισης της κατασκευής.
Acoustic Horn Design – The Easy Way (Ath4)
Acoustic Horn Design – The Easy Way (Ath tool) This is an associated thread for a waveguide generator called Ath (Advanced Transition Horn), version 4. Ath is a piece of software for designing waveguides and horns. At the same time it makes it possible to easily simulate their acoustic...www.diyaudio.com
Που ακριβώς βλέπεις τον 10ιντσο OS για να συνεννοηθούμε καλύτερα;στον κυματοδηγό OS (Oblate Spheroid αλά Geddes) αναφέρομαι ότι τον βλέπω μόνο σε 10 ίντσες
άρα ο ίδιος σε σμίκρυνση κατ αναλογία θα είναι και για 8 ίντσες?