- Reaction score
- 0
Το Diablo που αναφέρει ο Μιχάλης Κορ. δεν νομίζω ότι έχει κάποιο σενάριο. Αυτό που θυμάμαι είναι κυνήγι και ξύλο μόνο.
Γούστα είναι αυτά...:smoking:Το Diablo που αναφέρει ο Μιχάλης Κορ. δεν νομίζω ότι έχει κάποιο σενάριο. Αυτό που θυμάμαι είναι κυνήγι και ξύλο μόνο.
Δεν έχει σχέση με το γούστο αυτό που λέω. Κι εμένα μου άρεζε πολύ αυτη η σειρά (diablo 1&2), κυρίως λόγω του εύκολου level up και της έλλειψης πλοκής. Το σενάριο όμως ήταν "όποιον δεις χτύπα τον". Παρεπιπτόντως, γιατί σταμάτησε αυτή η σειρά;Γούστα είναι αυτά...:smoking:
Γιατί όλοι οι developers της Blizzard δουλεύουν πάνω στο World of Warcraft :mad_3:Παρεπιπτόντως, γιατί σταμάτησε αυτή η σειρά;
Στους παλιούς adventurers να θυμίσω τα:
Dark Seed
![]()
και
Gabriel Knight
![]()
Αλλά το αγαπημένο μου (με φοβερή μουσική) ήταν το Under a killing moon με τον ΘΕΟ Tex Murphy.
![]()
Αλλά το αγαπημένο μου (με φοβερή μουσική) ήταν το Under a killing moon με τον ΘΕΟ Tex Murphy.
Όλοι παίζουμε strategy αλλά το σενάριο σε τέτοιου τύπου παιχνίδια (αυτό είναι το θέμα σε αυτό το topic) δεν είναι το πιο δυνατό σημείο.Το έχω!!!!! Απίστευτο για την εποχή του.
Αυτό ήταν ο λόγος που αγόρασα το πρώτο μου CD ROM drive X2 παρακαλώ....νομίζω το 1994-5.
(Που είναι ο HV να μας πει ότι είχε τότε Χ32;;;; ) :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Αλήθεια....κανένας δεν παίζει strategy;![]()
Panzer General
Close combat.
Age of Empires/ Mythology.
Simulations;![]()
Silent Hunter
688I
CFS