Παιχνίδια για όσκαρ!!

Reaction score
0
Το Diablo που αναφέρει ο Μιχάλης Κορ. δεν νομίζω ότι έχει κάποιο σενάριο. Αυτό που θυμάμαι είναι κυνήγι και ξύλο μόνο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.916
Ως παλιός adventurάς, μερικοί ακόμη τίτλοι που μου έρχονται στο μυαλό:

Broken Sword
Dark Side of the Moon
Grim Fandango
Loch Ness

Reaction score
0
Γούστα είναι αυτά...:smoking:
Δεν έχει σχέση με το γούστο αυτό που λέω. Κι εμένα μου άρεζε πολύ αυτη η σειρά (diablo 1&2), κυρίως λόγω του εύκολου level up και της έλλειψης πλοκής. Το σενάριο όμως ήταν "όποιον δεις χτύπα τον". Παρεπιπτόντως, γιατί σταμάτησε αυτή η σειρά;

Επίσης να προσθέσω στη λίστα μου το Baldur's Gate 1&2, το οποίο φημιζόταν για το σενάριό του.

Reaction score
2
Παρεπιπτόντως, γιατί σταμάτησε αυτή η σειρά;
Γιατί όλοι οι developers της Blizzard δουλεύουν πάνω στο World of Warcraft :mad_3:

Αλλά θα πάρω την εκδίκηση μου όταν θα βγει το World of Diablo!!! Δηλώνω απο τώρα μελλοντικός καμμένος αν βγει ποτέ :crazy_3:

Reaction score
2
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ; :crazy_1:

Παλιό adventure της Lucas Arts με συμμετοχή του Spielberg στην παραγωγή.
Αν γυριζόταν ταινία και κρατούσε το φιλοσοφικό περιεχόμενο θα μιλούσαμε για μια απο τις καλύτερες sci-fi ταινίες όλων των εποχών!!!

edit: πραγματικά ελπίζω κάποια στιγμή να αξιωθεί κάποιος να το γυρίσει. Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα καλά σενάρια (και αυτό αλλά και γενικά πολλά adventures και rpg) και να γυρίζονται συνέχεια ανούσια remakes και ανόητα sequels...

Reaction score
0
Είσης τα Phantasmagoria ήταν τα μόνα θριλερ-games νομίζω της αγοράς, χωρίς φοβερό όμως σενάριο.

Δεν μου ερχόταν δεν μου ερχόταν τον θυμήθηκα τον τίτλο.

Reaction score
14
Αλλά το αγαπημένο μου (με φοβερή μουσική) ήταν το Under a killing moon με τον ΘΕΟ Tex Murphy.

Το έχω!!!!! Απίστευτο για την εποχή του.
Αυτό ήταν ο λόγος που αγόρασα το πρώτο μου CD ROM drive X2 παρακαλώ....νομίζω το 1994-5.

(Που είναι ο HV να μας πει ότι είχε τότε Χ32;;;; ) :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Αλήθεια....κανένας δεν παίζει strategy; :confused:

Panzer General
Close combat.
Age of Empires/ Mythology.

Simulations; :confused:

Silent Hunter
688I
CFS

Reaction score
62
Το tex murphy overseer είχε to be continued, και περίμενα πώς και πώς να βγεί το 2, μέχρι, που έμαθα ότι η MS αγόρασε την Access και το φαινόμενο tex murphy το σταμάτησε επ' αορίστου:mad_3::mad_3:

Reaction score
0
Το έχω!!!!! Απίστευτο για την εποχή του.
Αυτό ήταν ο λόγος που αγόρασα το πρώτο μου CD ROM drive X2 παρακαλώ....νομίζω το 1994-5.

(Που είναι ο HV να μας πει ότι είχε τότε Χ32;;;; ) :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Αλήθεια....κανένας δεν παίζει strategy; :confused:

Panzer General
Close combat.
Age of Empires/ Mythology.

Simulations; :confused:

Silent Hunter
688I
CFS
Όλοι παίζουμε strategy αλλά το σενάριο σε τέτοιου τύπου παιχνίδια (αυτό είναι το θέμα σε αυτό το topic) δεν είναι το πιο δυνατό σημείο.

Reaction score
0
Το Hero's Quest (αργότερα μετονομάστηκε σε Quest for Glory λόγω δικαστικής απόφασης) της Sierra ήταν το πρώτο και καλύτερο adventure που αγόρασα, και ήταν ο λόγος για τον οποίο αγόρασα floppy 3,5". Θυμάμαι στο κουτί υπήρχε η έκδοση σε 10 δισκέτες 51/4" και 4 δισκέτες 31/2". Επειδή όμως οι μεγάλες κόλλησαν δύο ιούς (ο ένας ήταν ο ping pong) και δεν καθάριζαν, αναγκάστηκα να πάρω το FDD για να παίζω με τις μικρές δισκέτες. Είχα διαβάσει τα δύο βιβλιαράκια που είχε μέσα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και πλοκή για εκείνη την εποχή.

Reaction score
4.785
Τι μου θυμήσατε... Ξέθαψα χτές όλα αυτά τα παιχνίδια και θα ξαναπαίξω....
Τα τελευταία χρόνια ουτε 5 παιχνίδια δεν με έχουν συγκινήσει .
Ψάχνω και κανα walkthrough για τα adventures γιατί δεν έχω την υπομονή που είχα παλιά :)

Reaction score
1
Απάντηση: Παιχνίδια για όσκαρ!!

God of War. Το τελειο παιχνιδι που θα μπορουσε να μεταφραστει σε μια καταπληκτικη ταινια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos