MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.168
Το θέμα το ανοίγω για βοήθεια στα καλώδια των ηχείων μου, τα οποία αγοράστηκαν το 1997 και είναι τα αυτά,
MONSTER XPHP
High Performance Precision Standart ''The Correct'' SPEAKER CABLE
With Magnetic Flux Tube And LPE Dielectric
Αυτά γράφουν επάνω, και είναι πολλά μέτρα, γύρω στα 70μ, σήμερα λοιπόν, ήρθε το καινούριο έπιπλο, και όλα τα μηχανήματα (καινούρια και παλιά) τοποθετήθηκαν επάνω, βγάζοντας όμως τα καλώδια είδα να κολλάει το διαφανές εξωτερικό των καλωδίων, και να είναι λίγο
χάλια από βαψίματα κτλ.
Τώρα θέλω την γνώμη σας, αναγκαστικά θα συμπληρώσω καλώδια, γιατί μερικά κομμάτια είναι κοντά και δεν φθάνουν στα ηχεία, αυτό είναι αποδεκτό? η γνώμη μου είναι όχι, αλλά όπως λέει και ένας φίλος μου (έτσι τον θεωρώ εγώ, και ας μου την λέει συνέχεια! εδώ που τα λέμε του έχω δώσει και αφορμές
) από εδώ μέσα, δεν ξέρω τα κακά της μοίρας μου
πλάκα κάνω ασφαλώς, λοιπόν εάν συμπληρώσω, θα έχω home cinema σε λίγες μέρες, εάν πάρω καινούρια, θα ξαναδώ ταινία σε μερικές εβδομάδες, λόγω έλλειψης χρόνου
γιατί όπως λέει και η παροιμία ''χρήματα έχουμε, χρόνο δεν έχουμε''
Η γνώμη σας (και του φίλου μου από την Ρόδο, που έχω και τα συμπεθέρια μου), θα μου είναι χρήσιμη!
MONSTER XPHP
High Performance Precision Standart ''The Correct'' SPEAKER CABLE
With Magnetic Flux Tube And LPE Dielectric
Αυτά γράφουν επάνω, και είναι πολλά μέτρα, γύρω στα 70μ, σήμερα λοιπόν, ήρθε το καινούριο έπιπλο, και όλα τα μηχανήματα (καινούρια και παλιά) τοποθετήθηκαν επάνω, βγάζοντας όμως τα καλώδια είδα να κολλάει το διαφανές εξωτερικό των καλωδίων, και να είναι λίγο
Τώρα θέλω την γνώμη σας, αναγκαστικά θα συμπληρώσω καλώδια, γιατί μερικά κομμάτια είναι κοντά και δεν φθάνουν στα ηχεία, αυτό είναι αποδεκτό? η γνώμη μου είναι όχι, αλλά όπως λέει και ένας φίλος μου (έτσι τον θεωρώ εγώ, και ας μου την λέει συνέχεια! εδώ που τα λέμε του έχω δώσει και αφορμές