- Reaction score
- 7
Παντως αξιζει ενα μπραβο στο συγκεκριμενο VC για τις τιμες που εχει, γιατι κανενα αλλο δεν το κανει αυτο....
Πρότεινε όπλα...Andre said:Kυριε Αναμουρλιδη αν δεν ημουν φαν του sean penn θα παραχωρουσα τη 'θεση' μου.Αν ανατρεξετε σε ποστ προ 40 ημερων θα δειτε οτι το ειχα ζητησει απο τοτε.Μακαρι να υπαρχει κι αλλη κοπια γιατι ειναι καλη ταινια
Αν δε δεχεστε προτεινω να μονομαχησουμε στο Ελ πασο(της Καλλιθεας)![]()
Θανο το νησί ηταν για μένα ετσι;VIDEOMIX said:Το νησί το έδωσε. :x γκρρρρρ...... Μου είπε όμως πως μάλλον θα μου το βρεί. 8)
Επίσης, έβαλε το 8ΜΜ2. (Οκτώ χιλιοστά 2, Η βελούδινη πλευρά της κόλασης) 2 κόπιες.
Ξέχασα να γράψω οτι έχω στα χέρια μου και το Βασίλειο των Ουρανών . Νομίζω το έχει ζητήσει ο Μπλάτζιος. 8)VIDEOMIX said:Λοιπόν παιδιά, παρέλαβα και αγόρασα 12 ταινίες αλλα οχι όλες όσες είχατε ζητήσει. Κάποιες τις πούλησαν και ως συνέπεια, πούλησαν και μένα. Με την αιτιολογία οτι είχα αργήσει να τις πάρω. Ομως ο άλλος υπάλληλος μου έλεγε να μην τις βιαστώ διοτι θα φτιάξουν πρώτα το μηχάνημα καθαρισμού και μετά να τις πάρω. Τέλος πάντων. Ασυνενοησία.
Γράφω λοιπόν αυτά που έχω τώρα στα χέρια μου.
Σκοτεινό ποτάμι
2 MILLION DOLARS BABY
FANTSTIC FOUR
2 BATMAN BEGGINS
3 ΤΣΑΡΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η ΠΤΩΣΗ
ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ
Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.
Τελικά θα γλυτώσουμε όλα τα αίματα. Μου έδωσαν χθές και Σον Πέν αλλα και το Νησί που ζήτησε ο Ανδρέας! (ποιός θα μας γλύτωνε απο την Μακεδονική φάλαγγα) :shock:Andre said:Kυριε Αναμουρλιδη αν δεν ημουν φαν του sean penn θα παραχωρουσα τη 'θεση' μου.Αν ανατρεξετε σε ποστ προ 40 ημερων θα δειτε οτι το ειχα ζητησει απο τοτε.Μακαρι να υπαρχει κι αλλη κοπια γιατι ειναι καλη ταινια
Αν δε δεχεστε προτεινω να μονομαχησουμε στο Ελ πασο(της Καλλιθεας)![]()
Να το μήνυμα του Σπύρου πρίν λίγες μέρρες, οπότε τα 2 μίλιον θα τα πάρουν οι Σπύρος και Γιώτα. Την ακύρωση του ενός, κάποιος άλλος την είχε κάνει, ο οποίος το αγόρασε καινούργιο. Το Batman δεν θυμάμαι πόσοι το ζήτησαν διοτι το έχω 2 φορές στο σπίτι αγορασμένο και δεν θυμάμαι ποιός το θέλει.Σπύρος Μπλάτσιος said:Αν έμεινε κανένας Τσάρλυ και για μένα. Και το MILLION DOLARS BABY....