Παραγωγές Dvd 2 μηνών με 5 μόλις ευρό!!!

Reaction score
383
Aγαπητε Φιλε
θα ηθελα ενα KONG
μενω κοντα στο Χαλανδρι και μπορω
να περασω οποτε.......
ευχαριστω

V

VIDEOMIX

Guest
Καταγράφεται η λίστα των φίλων για τα νέα εργάκια. Στέλιο, οχι ακόμη αυτά τα έργα. Λίγη υπομονή. Τώρα τα έφεραν.
Αντρέα, καταξοδεύτηκες με ενα έργο βρέ. χεχε.... :lol:

Reaction score
6
:lol: :lol: :lol:
Μην το στειλεις ακομα.
Περιμενε μεχρι να βγει και το King Kong και ως τοτε ολο και κατι θα συμπληρωσω.
Εε στο τελος που θα μαζευτουν καποια κοματια ολο και θα καταξοδευτω
Που θα παει :)

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν παιδιά, παρέλαβα και αγόρασα 12 ταινίες αλλα οχι όλες όσες είχατε ζητήσει. Κάποιες τις πούλησαν και ως συνέπεια, πούλησαν και μένα. Με την αιτιολογία οτι είχα αργήσει να τις πάρω. Ομως ο άλλος υπάλληλος μου έλεγε να μην τις βιαστώ διοτι θα φτιάξουν πρώτα το μηχάνημα καθαρισμού και μετά να τις πάρω. Τέλος πάντων. Ασυνενοησία.
Γράφω λοιπόν αυτά που έχω τώρα στα χέρια μου.

Σκοτεινό ποτάμι
2 MILLION DOLARS BABY
FANTSTIC FOUR
2 BATMAN BEGGINS
3 ΤΣΑΡΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η ΠΤΩΣΗ
ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ
Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.

Απο Τετάρτη πλέον οι αποστολές.
Γιώργο, εσύ απο κοντά.

Reaction score
0
Για μενα τα εξης:

Σκοτεινό ποτάμι(MYSTIC RIVER)
FANTΑSTIC FOUR
ΤΣΑΡΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η ΠΤΩΣΗ(DOWNFALL)
Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Στειλε μου pm για λεπτομερειες αποστολης

V

VIDEOMIX

Guest
Το νησί το έδωσε. :x γκρρρρρ...... Μου είπε όμως πως μάλλον θα μου το βρεί. 8)
Επίσης, έβαλε το 8ΜΜ2. (Οκτώ χιλιοστά 2, Η βελούδινη πλευρά της κόλασης) 2 κόπιες.

Reaction score
0
Kυριε Αναμουρλιδη αν δεν ημουν φαν του sean penn θα παραχωρουσα τη 'θεση' μου.Αν ανατρεξετε σε ποστ προ 40 ημερων θα δειτε οτι το ειχα ζητησει απο τοτε.Μακαρι να υπαρχει κι αλλη κοπια γιατι ειναι καλη ταινια

Αν δε δεχεστε προτεινω να μονομαχησουμε στο Ελ πασο(της Καλλιθεας) :D

Reaction score
3
Andre said:
Kυριε Αναμουρλιδη αν δεν ημουν φαν του sean penn θα παραχωρουσα τη 'θεση' μου.Αν ανατρεξετε σε ποστ προ 40 ημερων θα δειτε οτι το ειχα ζητησει απο τοτε.Μακαρι να υπαρχει κι αλλη κοπια γιατι ειναι καλη ταινια

Πρότεινε όπλα... :o,μέρα και ώρα... :) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
VIDEOMIX said:
Το νησί το έδωσε. :x γκρρρρρ...... Μου είπε όμως πως μάλλον θα μου το βρεί. 8)
Επίσης, έβαλε το 8ΜΜ2. (Οκτώ χιλιοστά 2, Η βελούδινη πλευρά της κόλασης) 2 κόπιες.
Θανο το νησί ηταν για μένα ετσι;
Πεστου να κανονίσει να το ξαναβρεί μην κατεβώ και γινει μονομαχία αλά Σαλονικα
:)

V

VIDEOMIX

Guest
VIDEOMIX said:
Λοιπόν παιδιά, παρέλαβα και αγόρασα 12 ταινίες αλλα οχι όλες όσες είχατε ζητήσει. Κάποιες τις πούλησαν και ως συνέπεια, πούλησαν και μένα. Με την αιτιολογία οτι είχα αργήσει να τις πάρω. Ομως ο άλλος υπάλληλος μου έλεγε να μην τις βιαστώ διοτι θα φτιάξουν πρώτα το μηχάνημα καθαρισμού και μετά να τις πάρω. Τέλος πάντων. Ασυνενοησία.
Γράφω λοιπόν αυτά που έχω τώρα στα χέρια μου.

Σκοτεινό ποτάμι
2 MILLION DOLARS BABY
FANTSTIC FOUR
2 BATMAN BEGGINS
3 ΤΣΑΡΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η ΠΤΩΣΗ
ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ
Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.
Ξέχασα να γράψω οτι έχω στα χέρια μου και το Βασίλειο των Ουρανών . Νομίζω το έχει ζητήσει ο Μπλάτζιος. 8)
Σε λίγο θα πάω για τα υπόλοιπα που έχουν ζητηθεί.

V

VIDEOMIX

Guest
Andre said:

Τελικά θα γλυτώσουμε όλα τα αίματα. Μου έδωσαν χθές και Σον Πέν αλλα και το Νησί που ζήτησε ο Ανδρέας! (ποιός θα μας γλύτωνε απο την Μακεδονική φάλαγγα) :shock:
Και τα υπόλοιπα που έχουν ζητηθεί απο το άτομο που με όλα τα άλλα ζήτησε το spider, τα πήρα, τα αγόρασα και τα έχω έτοιμα προς αποστολή. 8)

Reaction score
7
Εχει γινει μπερδεμα....

Ενα (καποιο που ειχε περισσεψει απο παραγγελια) MILLION DOLARS BABY ειχε ζητησει η Giota (5 Απριλιου)
και ενα απο τα 3 ΤΣΑΡΛΥ ειχα ζητησει εγω... στις 15 Μαρτη (μαζι με ΜλατΖιο και Andre)...

Τελικα ο Αναμουρλιδης ΔΕΝ τη γλυτωνει τη μονομαχια στο Ελ Πασο....

Ισχυουν αυτα τα 2, ή να ακονισω μαχαιρια?
(Θα τα πουμε στη Λουτσα, για να παραλαβω ο,τι υπαρχει και για το Σπυρο)

Παντως, για να μην υπαρχουν τετοια μπερδεματα πρεπει να κανουμε κατι πιο πρακτικο για τις παραγγελιες (δεν ξερω τι... ολα εγω θα τα σκεφτομαι?)

Επισης μην ξεχναμε οτι ο Θανος -εκτος απο το τρεξιμο που ασχολειται- τα πληρωνει κιολας, οποτε μην του τα καθυστερουμε...

V

VIDEOMIX

Guest
Πράγματι, έχω ψηλομπερδευτεί. Έχω στο σπίτι μου αγορασμένα καμια 15αριά έργα και δεν ξέρω με ακρίβεια ποιανού ειναι ποιά.
Οσο για τον Τσάρλυ, καλά έκανες Γιώργο και μου το είπες γιατι ο μάκ μου είπε οτι ήταν στην 3άδα. Θα ανατρέξω λοιπόν στις πίσω σελίδες για να βγάλω άκρη. Εαν ειναι 4 τα άτομα που το ζήτησαν, θα πω στο κλάμπ να μου βρεί άλλο ενα.

V

VIDEOMIX

Guest
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Αν έμεινε κανένας Τσάρλυ και για μένα. Και το MILLION DOLARS BABY....
Να το μήνυμα του Σπύρου πρίν λίγες μέρρες, οπότε τα 2 μίλιον θα τα πάρουν οι Σπύρος και Γιώτα. Την ακύρωση του ενός, κάποιος άλλος την είχε κάνει, ο οποίος το αγόρασε καινούργιο. Το Batman δεν θυμάμαι πόσοι το ζήτησαν διοτι το έχω 2 φορές στο σπίτι αγορασμένο και δεν θυμάμαι ποιός το θέλει.:(

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster