Παραδοσεις Philips

Reaction score
8
ρε παιδια τι γινεται στη Philips?? ενδιαφερομαι για αγορα 2 τηλεορασεων και εκτος του οτι δεν υπαρχει τιποτα στα καταστηματα απο τα καινουργια μοντελα, στα κεντρικα που παιρνω τηλ δε ξερουν τιποτα!

και αντε το καταλαβαινω για την 9704..για την 32αρα 7404 που ενδια φερομαι?? σιγα τη ζητηση που εχει!
ξερει κανεις τιποτα σχετικο? μηπως ετοιμαζονται να αλλαξουν ολες τις σειρες?? σαν κατι να μην παει καλα..

Reaction score
5.880
Απάντηση: Παραδοσεις Philips

ρε παιδια τι γινεται στη Philips?? ενδιαφερομαι για αγορα 2 τηλεορασεων και εκτος του οτι δεν υπαρχει τιποτα στα καταστηματα απο τα καινουργια μοντελα, στα κεντρικα που παιρνω τηλ δε ξερουν τιποτα!

και αντε το καταλαβαινω για την 9704..για την 32αρα 7404 που ενδια φερομαι?? σιγα τη ζητηση που εχει!
ξερει κανεις τιποτα σχετικο? μηπως ετοιμαζονται να αλλαξουν ολες τις σειρες?? σαν κατι να μην παει καλα..
Philips,samsung,panasonic, προβλημα στις παραδοσεις πριν τα χριστουγεννα.
Κι ομως η 7404 εχει μεγαλη ζητηση!!!

Reaction score
0

Ναι τεραστια ζητηση ...
Τοση που το μεριδιο αγορας της εταιρειας στις πωλησεις τηλεορασεων παγκοσμιως , οπως ανακοινωθηκαν επισημα για το 2009 , εκτοξευθηκε στον ...πατο !
Ετσι ειναι ομως οταν φτιαχνεις ποιοτικα προιοντα και δεν απευθυνεσαι στις μαζες ! (ξερω και με τον τοτο κανα δυο)
Και για να μην παρεξηγουμαι , διευκρινιζω αλλη μια φορα , μεγαλα καταστηματα στην Ευρωπη , τις εβγαλαν απο τα ραφια τους λογω ελλειψης ... πωλησεων !
Τα οποια συγκριτικα , ασχολουνται ακομα αραια και που μαζι τους τις βγαζουν επιεικως υπερτιμημενες σε σχεση με αυτο που προσφερουν και τον ανταγωνισμο .
Τωρα αν καποιοι ακομα εχουν μεινει στο ονομα και τις πολυ καλες philips απο εποχης crt και αγοραζουν με τα ματια κλειστα , οκ , οπως αποδεικνυεται ειναι λιγοι!
:119:

Reaction score
0

Αξιζει βεβαια καποιος να ψαξει παραπερα και να δει τη ναυαρχιδα 9704 των 2500 ευρω στις 46 ιντσες , τι γωνια θεασης εχει χωρις αλλοιωση εικονας (θα αποφυγω να παραπεμψω εγω) , τι πραγματικη αντιθεση εχει (τα 5 εκ. προς ενα , αφηστε τα για το μαρκετινγκ) και θα διαπιστωσετε εκπληκτοι καποιοι πως τηλεορασεις που κοστιζουν απο 900-1500 ευρω , ειναι σε ποιοτητα εικονας , καλυτερες της .
Αν τωρα παμε παραπερα και αρχισουμε να αναρωτιομαστε γιατι η sharp εσπευσε να αντικαταστησει την le700 που μολις κυκλοφορησε με νεο "βελτιωμενου" πανελ μοντελο και η 9704 φορα το πανελ της 700 , ε , πιθανοτατα ολοι οσοι δεν εχουμε κολληματα και διαθετουμε στοιχειωδη κριση , ειμαστε πεπεισμενοι πως αξιζει τον κοπο να περιμενουμε επιτελους να καλυφθει η τεραστια ζητηση και να μπουμε στη σειρα να παραλαβουμε κι εμεις μια τοσο καλη τηλεοραση σε τοσο ανταγωνιστικη τιμη !
:143:

Reaction score
8

Αξιζει βεβαια καποιος να ψαξει παραπερα και να δει τη ναυαρχιδα 9704 των 2500 ευρω στις 46 ιντσες , τι γωνια θεασης εχει χωρις αλλοιωση εικονας (θα αποφυγω να παραπεμψω εγω) , τι πραγματικη αντιθεση εχει (τα 5 εκ. προς ενα , αφηστε τα για το μαρκετινγκ) και θα διαπιστωσετε εκπληκτοι καποιοι πως τηλεορασεις που κοστιζουν απο 900-1500 ευρω , ειναι σε ποιοτητα εικονας , καλυτερες της .
Αν τωρα παμε παραπερα και αρχισουμε να αναρωτιομαστε γιατι η sharp εσπευσε να αντικαταστησει την le700 που μολις κυκλοφορησε με νεο "βελτιωμενου" πανελ μοντελο και η 9704 φορα το πανελ της 700 , ε , πιθανοτατα ολοι οσοι δεν εχουμε κολληματα και διαθετουμε στοιχειωδη κριση , ειμαστε πεπεισμενοι πως αξιζει τον κοπο να περιμενουμε επιτελους να καλυφθει η τεραστια ζητηση και να μπουμε στη σειρα να παραλαβουμε κι εμεις μια τοσο καλη τηλεοραση σε τοσο ανταγωνιστικη τιμη !
:143:
joe1 δεν νομίζω οτι αγοράζει κανείς με κολλήματα και να δίνει τα λεφτάκια του έτσι απλά χωρίς να έχει ιδια άποψη και ακόμη περισσότερο εγω, πίστεψε με..

Ως κάτοχος παλαιότερα μιάς 9732 το μόνο που έχω να πω είναι ότι η Philips απέχει παρασάγγας από πλευράς εικόνας και ποιότητας κατασκευής από τις περισσότερες και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ. Για να μην προσθέσω και το Ambilight που δεν το προσφέρει καμμία άλλη και δεν το έκλεινα ποτέ! Επίσης ποτέ δε θα αγόραζα με βάση το design και ποσο λεπτή είναι (βλ. Samsung), τηλεόραση θέλω να αγοράσω όχι φύλλο για τυρόπιτα:137::137:!

Το μόνο που δέχομαι από αυτά που λες είναι ότι το value for money δεν είναι υπέρ της.. οχι ομως ότι δεν είναι κορυφαία εταιρία με κορυφαία προιόντα, απλα είναι πιο ακριβα από άλλα. Και η Β&Ο είναι ακριβότερη την αμφισβητεί κανείς??

ΥΓ. σχετικά με το panel δε, ναι είναι της Sharp αλλά οι επεξεργαστές εικόνας είναι πατέντες της Philips.. Σαν να λέμε να έχεις την καλυτερη οθόνη στο PC σου με επεξεργαστή 486 (για όσους θυμούνται). Τι να το κάνεις λοιπόν?:121:

Reaction score
0

μονο στο ambilight θα συμφωνησω αν και το οτι τηλεοραση παιρνεις για την εικονα της το αναιρει !
Οκ , αν για τα ματια σου απεχει η philips σε ποιοτητα εικονας , εμενα μου αρκει !
Θυμαμαι μαλιστα ενα απο τα τελευταια reviews της 9704 , που ελεγε οτι το καλο σημειο ειναι πως στο game mode απενεργοποιουνται ολες αυτες οι "κορυφαιες" επεξεργασιες...
:133:

Reaction score
0

Π'αντως από αύριο στα Mediamarkt η 32PFL7404 στα 555 ευρώ απότι γράφει το φυλλαδιό της που μόλις μου ήρθε by e-mail

Reaction score
8

joe1 όπως το πες.. πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα. Το σιγουρο παντως ειναι οτι επειδη μπορει να επικειται αλλαγη θα περιμενω

thanks african! σε φυλλάδιο συγκεκριμένου mediamarkt το ειδες ή γενικα σε ολα την έχουν την προσφορά?

Reaction score
0

Στο φυλλάδιο του ΜΜ της Αργυρούπολης το είδα.Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καταστήματα.Πάντως λογικά στην Αργυρούπολη θα έχουν stock

Reaction score
73

Kαταρχας ... οι περισσοτεροι εχετε εστιασει τις 46" και πανω και "βαρατε" τη PHILIPS

Για την 40" οι τιμες ειναι ιδιες μεταξυ PHILIPS και SAMSUNG που τοσους διθυραμβους εχει αποσπασει
παρα τα cloudings και τις γραμμες φωτός που εχουν γραψει συνφορουμιτες κλπ.

Εγω δεν εχω διαβασει πουθενα για cloudings για την 40PFL9704 ... απλα εχω διαβασει θετικοτατα σχολια
για την εικονα της για τα LEDs & local dimming... Γιατι λοιπον να μην την επιλεξω... αντι της SAMSUNG UE 40B8000 ..?
που εχει γραφει οτι κινδυνευει να δει κανεις cloudings... και η διαφορά τιμης ειναι ελαχιστη στην Ελληνικη αγορά..?

Το γεγονός οτι το μαυρο ειναι καλυτερο στη 9704 απο την 8000 ... που εχει LED Edge δεν συγκαταλεγεται
στα θετικα της 9704...? Γιατι λοιπόν αυτό το συνεχες χτυπημα στη PHILIPS ...? απο τα φορουμ..?

Αν αντιμετωπιζει προβληματα η γραμμη παραγωγης... της PHILIPS ας τα διορθωσει για να ικανοποιησει
τη ζητηση.... αλλο θεμα ομως αυτό.

Τελος παντων προσωπικα΄δεν καταλαβαινω το υφος των σχολιων κατα μιας μεγαλης εταιρειας του χωρου
με τεραστια τεχνογνωσια στο θεμα εικονας. Δεν βλέπω το ιδιο υφος οταν απαριθμουνται τα προβληματα
των SAMSUNG LG SHARP κλπ...

Για να μην παρεξηγηθω... δεν εχω σχεση με την εταιρεια της PHILIPS... Απλα εμπιστευτηκα τα ματακια μου
και πολλες αξιολογησεις και την εικονα της παλιας μου 9830 για να παραγγειλω την 40PFL9704.

Αν εκανα λαθος ... και αποδειχθει οταν την παραλαβω θα το γραψω ευθαρσως.... Αν ομως αποδειχθει
οτι ειναι αξια των θετικων αξιολογησεων και παλι ευθαρσως θα το γραψω για να γραφει και κατι αληθές
μετα την εγκατασταση...της 40".

Reaction score
0
Τι γινεται με την 46pfl9704?
Η Philips Hellas ειχε πει πως απο 15/01/2010 θα ειχε διαθεσιμα κομματια, αλλα βλεπω πως μαλλον κατι αλλαξε παλι και τωρα παμε για Μαρτιο...
Γνωριζει κανεις τιποτα συγκεκριμενο?
Να θελεις να αγορασεις μια καλη τηλεοραση εδω και 6 μηνες και να μην μπορεις.... νυσαφι πια! :141:

Reaction score
73

Eγω παρηγγειλα την 40PFL9704 απο το AVOUTLET
Την περασμενη Παρασκευη με πηρανε τηλ. και μου ειπανε οτι
η PHILIPS θα κανει παραδοσεις... της σειρας 9000.

Χθες που μιλησα μαζι τους μου ειπανε οτι ακομα δεν τους παραδωσανε .... περιμενουν απο στιγμη σε στιγμη αλλα η PHILIPS
και παλι δεν τους ειπε ποσα κομματια θα παραδωσει οπότε παλι
δεν ξεραμε αν θα ικανοποιηθει ολη η ζητηση... :141:

Βεβαια για να ειμαστε ειλικρινεις εδω δεν φταιει μαλλον η PHILIPS-HELLAS αλλα η κεντρικη PHILIPS
η οποια και αποφασιζει "δικτατορικά" ποια εσωτερικη αγορα θα καλυψει 100% και ποια σε 10% ...
Μαλλον η Ελληνικη αγορα δεν ειναι στις ευνοούμενες...:141:

Reaction score
0
Εγω επικοινωνησα πριν απο λιγο με APOTHEMA.GR, οι οποιοι ενω ειχαν για την 46PFL9704 διαθεσιμοτητα απο 15/01/2010, σημερα το αλλαξαν σε 28/02/2010 (!!!!!!).

Η απαντηση τους ηταν η εξης:

"Η διαθεσιμοτητα του ειδους δυστυχως αλλαζει συνεχεια γιατι η αντιπροσωπεια δεν διαθετει τα απαραιτητα αποθεματα. Γενικα η Philips το τελευταιο 2μηνο αντιμετωπιζει πολυ σοβαρες ελλειψεις στην πλειοψηφια των ειδων της."

Τα συμπερασματα δικα σας.:139:

Reaction score
0

Καθως και η Αγγλικη αγορα επισης ...κι αυτη παραγκωνισμενη ειναι .
Την Αμερικη και ενα μεγαλο τμημα της Ασιας , την εχουμε εγκαταλειψει ετσι κι αλλιως , λογω του σουξε της κορυφαιας ποιοτητας εικονας (εκτος και αν εφταιγε το γεγονος πως οι πτωχοι πλην τιμιοι ιθαγενεις εκει δεν εχουν τη δυνατοτητα να φτασουν μια philips και καταφευγουν στις μετριοτητες).
Αναρωτιεμαι , που εχει καλυφθει αυτη η τεραστια ζητηση και αν προερχεται απο τον γνωστο μας κοσμο η απο αλλους διαγαλαξιακους
:140:

Ασχετο , αλλα θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει , η καλη εικονα απο τι κρινεται αντικειμενικα και αν απαρτιζεται απο στοιχεια οπως ANSI αντιθεση , σταθμη μαυρου , γραμμικοτητα χρωματων , κινηση και διαφορα τετοια δευτερευοντα πραγματα .
Γιατι καλα το τι μπορει να μου αρεσει εμενα , αλλα νομιζω υπαρχουν και καποια σημεια αναφορας και ειναι συγκρισιμα .

Reaction score
3

Νομίζω πως η απάντηση είναι πιό απλή.. προφανώς η tv ίσως να μην έρθει ποτέ καθώς θα ρθουν τα νέα μοντέλα.. :) για κάποιους λόγους η philips πρέπει να αποφάσισε να μην βγάλει σε παραγωγή (η σε περισσότερη παραγωγή) το συγκεκριμένο μοντέλο.. και μεταξύ μας καλά κάνει γιατί με τέτοια τιμή... :p

Reaction score
1.988

Διαβάζοντας αυτό το νήμα έπαθα ένα μικρό deja vu....!!!
πριν 4-5 χρόνια, είχα παραγγείλει την crt 32pw9520!
Μου ήρθε μετα βασάνων και κόπων, μετά πολlών τηλεφωνημάτων και αναμονής 1-1,5 μήνα.....!!!
Και βέβαια η αιτιολόγηση για την καθυστέρηση ήταν carbon με αυτα που διαβάζω εδω....!!!
Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου!

(για να μην παρεξηγηθω: Δεν σχολιάζω την ποιότητα της σαν εικόνα και σαν συσκευή...! Δεν το έχω μετανιώσει, αφού σε εικόνα βάζει κάτω πολλές από της σημερινές hi-end συσκευές....!)

Reaction score
0

Διαβάζοντας αυτό το νήμα έπαθα ένα μικρό deja vu....!!!
πριν 4-5 χρόνια, είχα παραγγείλει την crt 32pw9520!
Μου ήρθε μετα βασάνων και κόπων, μετά πολlών τηλεφωνημάτων και αναμονής 1-1,5 μήνα.....!!!
Και βέβαια η αιτιολόγηση για την καθυστέρηση ήταν carbon με αυτα που διαβάζω εδω....!!!
Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου!

(για να μην παρεξηγηθω: Δεν σχολιάζω την ποιότητα της σαν εικόνα και σαν συσκευή...! Δεν το έχω μετανιώσει, αφού σε εικόνα βάζει κάτω πολλές από της σημερινές hi-end συσκευές....!)
Πες τα και σε εμενα που κοντα 10 χρονια πριν ειχα δωσει περιπου 800000+ δραχμες για την πρωτη pixel plus....
Περασμενα μεγαλεια ομως . Τοτε πραγματι οι matchline ηταν απο τις πρωτες σε πωλησεις και η philips κορυφαια στις τηλεορασεις ...

Reaction score
0

Νομίζω πως η απάντηση είναι πιό απλή.. προφανώς η tv ίσως να μην έρθει ποτέ καθώς θα ρθουν τα νέα μοντέλα.. :) για κάποιους λόγους η philips πρέπει να αποφάσισε να μην βγάλει σε παραγωγή (η σε περισσότερη παραγωγή) το συγκεκριμένο μοντέλο.. και μεταξύ μας καλά κάνει γιατί με τέτοια τιμή... :p
Συμφωνω μαζι σου , αν και η τιμη ποτε δεν υπηρξε αποτρεπτικη αν το προιον την αξιζει και εχει αποφασισει οτι απευθυνεται σε "ελιτ" ομαδα καταναλωτων ...
Το θεμα ειναι πως η 9704 αν και αισθητα καλυτερη σε σχεση με τις προηγουμενες σειρες της εταιρειας , δεν καταφερνει να σταθει ανταγωνιστικα διπλα στους υπολοιπους , σε ποιοτητα εικονας !
Το οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης δεν αρκει .
Αν τωρα παμε σε αλλα μοντελα , οπως την cinema , η την aurea , εκει πραγματικα δεν εχω λογια...
Κριμα παντως , γιατι θα μου αρεσε να ειχα μια τηλεοραση 52+ με ambilight 3 στο σαλονι , εχοντας παραλληλα και εξαιρετικη ποιοτητα εικονας... ανεξαρτητα κοστους!
:134:

Reaction score
3

Δεν νομίζω πως πρέπει να χαλιέσαι γιατί σε περίπτωση που όντως έχει διακοπεί η παραγωγή της προφανώς δεν έγινε για τον λόγο του ότι η philips δεν θέλει να βγάλει μια τόσο καλή τηλεόραση αλλά για να βγάλει κάποια ακόμα καλύτερη ώστε να μπορεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Οπότε που ξέρεις αν έχεις υπομονή μπορεί να σου βγεί και σε καλό ;)

Reaction score
8

πάντως σήμερα πήρα την 32αρα 7404 (που την προοριζα για υπνοδωματιο) στα 555 ευρώ προσφορα απο mediamarkt αργυρουπολης που πιστευω ότι θα μου απομακρύνει "κακες σκεψεις" για λιγους μηνες μεχρι να βγουν καινουργια μοντελα για σαλονι. Βλεποντας την πιστευω σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλη value for money

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos