- Reaction score
- 23.018
Με αυτό το μήνυμα σας ζητώ να αφαιρέσετε το όνομά μου από τους διαχειριστές της παρούσας κατηγορίας, καθώς και όλα τα διαχειριστικά προνόμια που έχω μέσα στο avsite.gr.
+1Αμαρτία από τον θεό...Απολαμβάνω το στυλ της γραφής σου όσο λίγοι...Θα είναι πραγματικά αμαρτία να απομακρυνθείς από συντονιστής...Ο καθένας σχολιάζει μέχρι εκεί που του επιτρέπει η κρίση του...Αυτό δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να σε επηρρεάζει...Έχεις κοινό από πίσω που δεν χορταίνει να διαβάζει Κόγια.Θα παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς...Δεν μπορούμε για γελοιότητες χάνουμε αξιότιμα μέλη από το συντονιστικό team...
Με αυτό το μήνυμα σας ζητώ να αφαιρέσετε το όνομά μου από τους διαχειριστές της παρούσας κατηγορίας, καθώς και όλα τα διαχειριστικά προνόμια που έχω μέσα στο avsite.gr.
Συμφωνω με τον Μαριο. Αν ειναι δυνατον για καποιον που κατι ειπε να παραιτηστε ετσι απλα οι συντονιστες. Ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που μαθαινουν απο τις εμπειριες και τις γνωσεις ολων σας.Εγω θα ελεγα να το σκεφτεστε καλυτερα . Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. Αυτο το λεω και για σενα και για τους υπολοιπους που κατα καιρους εχουν παραιτηθει .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε ασχετοι , ατομα με γνωσεις βοηθανε πολυ αυτο τον χωρο και εμας να μαθαινουμε και να ψιλιαζομαστε περισσοτερο .Αμαρτία από τον θεό...Απολαμβάνω το στυλ της γραφής σου όσο λίγοι...Θα είναι πραγματικά αμαρτία να απομακρυνθείς από συντονιστής...Ο καθένας σχολιάζει μέχρι εκεί που του επιτρέπει η κρίση του...Αυτό δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να σε επηρρεάζει...Έχεις κοινό από πίσω που δεν χορταίνει να διαβάζει Κόγια.Θα παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς...Δεν μπορούμε για γελοιότητες χάνουμε αξιότιμα μέλη από το συντονιστικό team...
Τωρα το ειδα το post.Quote:
Originally Posted by Μάριος Λαζάρου
Αμαρτία από τον θεό...Απολαμβάνω το στυλ της γραφής σου όσο λίγοι...Θα είναι πραγματικά αμαρτία να απομακρυνθείς από συντονιστής...Ο καθένας σχολιάζει μέχρι εκεί που του επιτρέπει η κρίση του...Αυτό δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να σε επηρρεάζει...Έχεις κοινό από πίσω που δεν χορταίνει να διαβάζει Κόγια.Θα παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς...Δεν μπορούμε για γελοιότητες χάνουμε αξιότιμα μέλη από το συντονιστικό team...
Συμφωνω με τον Μαριο. Αν ειναι δυνατον για καποιον που κατι ειπε να παραιτηστε ετσι απλα οι συντονιστες. Ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που μαθαινουν απο τις εμπειριες και τις γνωσεις ολων σας.Εγω θα ελεγα να το σκεφτεστε καλυτερα . Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. Αυτο το λεω και για σενα και για τους υπολοιπους που κατα καιρους εχουν παραιτηθει .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε ασχετοι , ατομα με γνωσεις βοηθανε πολυ αυτο τον χωρο και εμας να μαθαινουμε και να ψιλιαζομαστε περισσοτερο .__________________
Τα λογια των 2 παιδιων παραπανω δειχνουν ολη την αγνοτητα που υπαρχει εδω μεσα.Συγχαρητηρια Μαριε και Γιαννη!
Κ.Κ. μην το κανεις!!!
Συμφωνω απολυτα και θα ήθελα Κωστα να το προσέξεις αυτο που γράφει παραπανω ο Γιαννης.Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. .
Θα συμφωνήσω. Μόνο που μερικές φορές η αρνητική συμπεριφορά κάποιων είναι δημόσια και η θετική γνώμη είναι σιωπηρή ή έρχεται εκ των υστέρων και όχι όταν δημιουργείται θέμα.Δεν μπορει να έχει περισσότερη αξια η αρνητική συμπεριφορά κάποιου, απο την θετικη γνώμη και την στήριξη που σου δίνουν οι πολλοί.
Βασιλη , αφου το ξερεις , τα καλα θελουν χρονο για να φανουν!Θα συμφωνήσω. Μόνο που μερικές φορές η αρνητική συμπεριφορά κάποιων είναι δημόσια και η θετική γνώμη είναι σιωπηρή ή έρχεται εκ των υστέρων και όχι όταν δημιουργείται θέμα.
Και καμία φορά αυτό είναι χειρότερο.
Δεν λέω να τον υπερασπιστεί, δεν είμαστε μικρά παιδιά, δόξα τω Θεώ, ξέρουμε να μιλάμε και χωρίς βοήθεια.quote]
Νομιζω πως απαντησες μονος σου για την ''καλη κουβεντα''.:cool_4:
:bravo: :respect:η παραίτηση του διακεκριμένου δημότη Βόλου κ. Κόγια δεν μπορεί να γίνει δεκτή...