Παραιτούμαι

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Με αυτό το μήνυμα σας ζητώ να αφαιρέσετε το όνομά μου από τους διαχειριστές της παρούσας κατηγορίας, καθώς και όλα τα διαχειριστικά προνόμια που έχω μέσα στο avsite.gr.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
θα παρακαλούσα να ηρεμήσουμε το Σ/Κ που έρχεται και να σκεφτούμε όλοι νηφάλια.

Εγώ από την πλευρά μου, την Δευτέρα το πρωί θα γράψω ξεκάθαρα την άποψή μου και πιστεύω ότι θα αποδώσω τα "του Καίσαρος τω Καίσαρι".

Μέχρι τότε παρακαλώ σκεφτείτε νηφάλια...

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
59
κωστα καλησπερα ολοι κατα καιρους εχουμε διαφωνισει με αλλα μελη του φορουμ .

αν ηταν ετσι θα επρεπε να ειχαμε " φυγει " εδω και καιρο .

αλλα κανουμε το μερακι μας και παραβλεπουμε μερικα πραγματα.

σκεψου τα + και τα - πριν παρεις την τελικη σου αποφαση και σκεψου με ψυχραιμια πανω απ ολα .

Reaction score
7
Αμαρτία από τον θεό...Απολαμβάνω το στυλ της γραφής σου όσο λίγοι...Θα είναι πραγματικά αμαρτία να απομακρυνθείς από συντονιστής...Ο καθένας σχολιάζει μέχρι εκεί που του επιτρέπει η κρίση του...Αυτό δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να σε επηρρεάζει...Έχεις κοινό από πίσω που δεν χορταίνει να διαβάζει Κόγια.Θα παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς...Δεν μπορούμε για γελοιότητες χάνουμε αξιότιμα μέλη από το συντονιστικό team...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Παραιτούμαι

Κώστα κι εγώ με την σειρά μου θα σου σητούσα να το ξανασκεφτείς. Καταλαβαίνω το πως νιώθεις αλλά δεν είναι λόγος να παραιτηθείς από την θέση σου...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ο καθένας με τις αποφάσεις του, αλλά...

Αμαρτία από τον θεό...Απολαμβάνω το στυλ της γραφής σου όσο λίγοι...Θα είναι πραγματικά αμαρτία να απομακρυνθείς από συντονιστής...Ο καθένας σχολιάζει μέχρι εκεί που του επιτρέπει η κρίση του...Αυτό δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να σε επηρρεάζει...Έχεις κοινό από πίσω που δεν χορταίνει να διαβάζει Κόγια.Θα παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς...Δεν μπορούμε για γελοιότητες χάνουμε αξιότιμα μέλη από το συντονιστικό team...
+1

Reaction score
1
Απάντηση: Παραιτούμαι

Με αυτό το μήνυμα σας ζητώ να αφαιρέσετε το όνομά μου από τους διαχειριστές της παρούσας κατηγορίας, καθώς και όλα τα διαχειριστικά προνόμια που έχω μέσα στο avsite.gr.

Κώστα,καταλαβαίνω ότι η κίνησή σου αυτή κρύβει κάποια "μηνύματα".
Απ΄ότι φαίνεται, αυτοί που έπρεπε να τα λάβουν,τα έλαβαν.
Τουλάχιστο,συνέχισε να γράφεις,έστω και χωρίς "τίτλους".

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Παραιτούμαι

Συμφωνω με τον Μαριο. Αν ειναι δυνατον για καποιον που κατι ειπε να παραιτηστε ετσι απλα οι συντονιστες. Ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που μαθαινουν απο τις εμπειριες και τις γνωσεις ολων σας.Εγω θα ελεγα να το σκεφτεστε καλυτερα . Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. Αυτο το λεω και για σενα και για τους υπολοιπους που κατα καιρους εχουν παραιτηθει .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε ασχετοι , ατομα με γνωσεις βοηθανε πολυ αυτο τον χωρο και εμας να μαθαινουμε και να ψιλιαζομαστε περισσοτερο .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Quote:
Originally Posted by Μάριος Λαζάρου

Συμφωνω με τον Μαριο. Αν ειναι δυνατον για καποιον που κατι ειπε να παραιτηστε ετσι απλα οι συντονιστες. Ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που μαθαινουν απο τις εμπειριες και τις γνωσεις ολων σας.Εγω θα ελεγα να το σκεφτεστε καλυτερα . Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. Αυτο το λεω και για σενα και για τους υπολοιπους που κατα καιρους εχουν παραιτηθει .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε ασχετοι , ατομα με γνωσεις βοηθανε πολυ αυτο τον χωρο και εμας να μαθαινουμε και να ψιλιαζομαστε περισσοτερο .__________________

Τα λογια των 2 παιδιων παραπανω δειχνουν ολη την αγνοτητα που υπαρχει εδω μεσα.Συγχαρητηρια Μαριε και Γιαννη!
Κ.Κ. μην το κανεις!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Quote:
Originally Posted by Μάριος Λαζάρου

Συμφωνω με τον Μαριο. Αν ειναι δυνατον για καποιον που κατι ειπε να παραιτηστε ετσι απλα οι συντονιστες. Ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που μαθαινουν απο τις εμπειριες και τις γνωσεις ολων σας.Εγω θα ελεγα να το σκεφτεστε καλυτερα . Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. Αυτο το λεω και για σενα και για τους υπολοιπους που κατα καιρους εχουν παραιτηθει .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε ασχετοι , ατομα με γνωσεις βοηθανε πολυ αυτο τον χωρο και εμας να μαθαινουμε και να ψιλιαζομαστε περισσοτερο .__________________

Τα λογια των 2 παιδιων παραπανω δειχνουν ολη την αγνοτητα που υπαρχει εδω μεσα.Συγχαρητηρια Μαριε και Γιαννη!
Κ.Κ. μην το κανεις!!!
Τωρα το ειδα το post.
Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες...:cool_4::cool_4:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Παραιτούμαι

Ακομα και τωρα που ειπες κατι τετοιο κ.Κογια δεν ειναι πισωγυρισμα να μην το πραγματοποιησεις . Εκτος παλι , αν εχει περισσοτερη σημασια αυτος που σε πικρανε (ή καποιος που γενικα δεν σε γουσταρει) απο ολους εμας που βοηθας και μας δινεις καποιες απο τις γνωσεις σου. .
Συμφωνω απολυτα και θα ήθελα Κωστα να το προσέξεις αυτο που γράφει παραπανω ο Γιαννης.
Δεν μπορει να έχει περισσότερη αξια η αρνητική συμπεριφορά κάποιου, απο την θετικη γνώμη και την στήριξη που σου δίνουν οι πολλοί.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Παραιτούμαι

Δεν μπορει να έχει περισσότερη αξια η αρνητική συμπεριφορά κάποιου, απο την θετικη γνώμη και την στήριξη που σου δίνουν οι πολλοί.
Θα συμφωνήσω. Μόνο που μερικές φορές η αρνητική συμπεριφορά κάποιων είναι δημόσια και η θετική γνώμη είναι σιωπηρή ή έρχεται εκ των υστέρων και όχι όταν δημιουργείται θέμα.
Και καμία φορά αυτό είναι χειρότερο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: Re: Παραιτούμαι

Θα συμφωνήσω. Μόνο που μερικές φορές η αρνητική συμπεριφορά κάποιων είναι δημόσια και η θετική γνώμη είναι σιωπηρή ή έρχεται εκ των υστέρων και όχι όταν δημιουργείται θέμα.
Και καμία φορά αυτό είναι χειρότερο.
Βασιλη , αφου το ξερεις , τα καλα θελουν χρονο για να φανουν!
Και με την δικη σου παραιτηση ειχα διαφωνησει.:respect:

Reaction score
164
Βεβαίως και το θυμάμαι Νίκο. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Είναι ότι όταν ένα μέλος ή συντονιστής (προσωπικά σε γενικές γραμμές δεν το ξεχωρίζω) προσβάλεται πρέπει όποιος θέλει να πει μία καλή κουβέντα, να το κάνει εκείνη την ώρα και όχι πολύ αργότερα. Δεν λέω να τον υπερασπιστεί, δεν είμαστε μικρά παιδιά, δόξα τω Θεώ, ξέρουμε να μιλάμε και χωρίς βοήθεια.
Μου θυμίζει η όλη κατάσταση το "ο νεκρός δεδικαίωται"...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν λέω να τον υπερασπιστεί, δεν είμαστε μικρά παιδιά, δόξα τω Θεώ, ξέρουμε να μιλάμε και χωρίς βοήθεια.quote]

Νομιζω πως απαντησες μονος σου για την ''καλη κουβεντα''.:cool_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών ώστε η συζήτηση να γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία η Διαχειριστική ομάδα του avsite.gr αποφάσισε:

1. Λόγω της ιδιαίτερης τιμής που απολαμβάνει η ιστορική πόλη του Βόλου καθώς διοργανώνει τον Τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στον οποίο αγωνίζονται ο αγαπημένος μου Παναθηναικός και η αγαπημένη του Κώστα Κόγια ομάδα της Λάρισας,

2. Λόγω του συναισθηματικού μου δεσμού με τον Βόλο (υπηρέτησα στην ηρωική 111 ΠΜ),

3. Λόγω του συναισθηματικού δεσμού του Global με τον Βόλο (τσιπουράδικα),

η παραίτηση του διακεκριμένου δημότη Βόλου κ. Κόγια δεν μπορεί να γίνει δεκτή...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.042
Εγώ λέω να παραιτηθείς.
Άντε γιατί μας έχεις πρήξει.
Ασχολήσου (στον χρόνο που αφιερώνεις στο φόρουμ) με την παραγωγή τσίπουρου!
"happy_1" :happy_5: :happy_8: :crazy_3: "happy_1" :happy_8: :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_8: :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_8: :crazy_3:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης