Παραλήρημα Νο2...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μετά την απροσδόκητη επιτυχία και τα hits που είχε το πρώτο thread για το AVSite στο ACA - είχανε να δούνε τέτοιο thread 2-3 χρόνια - (http://www.aca.gr/forum/viewtopic.php?t=1585&postdays=0&postorder=asc&start=0) και καθώς οι μοναξιές είναι πάλι αφόρητες, κάποιοι αποφάσισαν να ξανασχοληθούν με εμάς και ειδικότερα με την ηθική μας, φροντίζοντας να μας πούνε αλήτες και να προτρέψουν όλους τους σοβαρούς χομπίστες να φύγουν από εδώ και να πάνε στον κορυφαίο στυλοβάτη του χόμπι, το... ACA (http://www.aca.gr/forum/viewtopic.php?t=1627). :cool_11:

Εννοείται ότι επειδή Γιάννης πίνει και Γιάννης κερνάει, το 2ο επίσης sticky θέμα, είναι και κλειδωμένο (όπως και το 1ο). Διότι δεν είμαστε μόνον οι στυλοβάτες του hi end παγκοσμίως, είμαστε και δημοκράτες. Γράφουμε ότι μας γουστάρει και δεν θέλουμε απαντήσεις. Τςςςςςςς...

Για πολλά γέλια μιλάμε... "happy_1":crazy_3:

Reaction score
14
Απάντηση: Παραλήρημα Νο2...

Συμφωνώ, είναι για πάρα πολλά γέλια...

Reaction score
2
Κοιτα ρε τι ζορι τραβαει ο κοσμος αμα εχει λεφτα.... Φανταζομαι και το καλαμι ειναι απο hi-end σπανιες καλαμιες απο τα βαθη του αμαζονιου....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τις κορες μου, ηλικιας 4 και 8 ετων σχεδον αντιστοιχα, δεν τις εχω μαλωσει ποτε μου.
Πως μπορεις να μαλωσεις ενα μικρο παιδακι για σκανταλιες που εκανες και εσυ οταν ησουν μικρος?

Ε, τωρα τι θελετε δηλαδη?
Να μαλωσω με αυτους?:happy_9:
Δεν εχω κανενα σκοπο.
Οτι και εαν γραψει ο αγαπητος Χρηστος για παρτη μου ειναι σαν να μην το εχει γραψει ποτε.
Αφηνει το συναισθημα και μιλαει και παταει την λογικη.
Ειναι σαν καποιον αλλον που γνωριζα καποτε...

Ρε σεις, το σκεφτηκατε να τους στειλουμε τον...ΚΚΚ μεταγραφη?:happy_5:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τι να πεις?
Το ΦΟΡΟΥΜ τι το χρεαζονται?
Υπαρχουν και τηλεφωνα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Η αλήθεια είναι πως, όταν το συγκεκριμένο άτομο αυτοδιεγράφη από το AVClub, όλοι έσπευσαν να του δείξουν την έξοδο: «Φεύγεις Χρηστάκο; Στο καλό και να (μη) μας γράφεις», και τέλος πάντωνε, οι άνθρωποι επέδειξαν ένα κάποιο σαβουάρ βίβρ, ενώ εμείς εδώ ηρκέσθημεν εις το σαβούρ βιβρ. Αααααχχχχ, είμαι συντονιστής σε ένα σάιτ γεμάτο αγνώμονες χωρίς τρόπους, που διευθύνεται από έναν κακάσχημο, υπεραιωνόβιο βάζελο, ένα βλάχο που ακούει από τελάρα, και έναν μαθηματικό που το παίζει χαϊεντάς, αλλά καταδέχεται να πιει από πλαστικό ποτήρι. Ευτυχώς που, τουλάχιστον ο Γενικός είναι δεινός χορευτής, και υπάρχω κι εγώ με το θεϊκό μαλλί μου, και σώζουμε κάπως την κατάσταση.

Πάντως, το σκέφτεστε να μας προκύψει κι εδώ κανένας που θα ακούει από προσανάμματα Redheko και εγγλέζικους περιστερώνες με στρογγυλά χαρτονάκια; Μπρρρρ, ας μη κακομελετάω! Μας φτάνει ο Τσαρουχάς με τα τελάρα του...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιατι αισχρολογειτε κυριε Κογια?
Πρεπει ταχα να σας θυμισω πως επι επταετιας το ACA θα ηταν το μοναδικο νομιμο φορουμ?
Στο "απαγορευονται αι συναθροισεις περαν των πεντε ατομων" θα ηταν παντου και παντα οι δακτυλοδεικτουμενοι νοματαγεις πολιτες:happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Α, έτσι εξηγείται... :happy_9:

Παρεμπιπτόντως, μπορεί κάποιος να μπανάρει τον Κόγια γιατί βαριέμαι? :crazy_10:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ο Τσαρουχάς με τα τελάρα του...
XAXAXAXAAXAXAXAAXAXA!
Τα βαζει ΚΑΙ στην πριζα!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Πάντως, νωρίς το κλείδωσαν. Ήθελα να γελάσω κι άλλο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπουαχαχαχα! :cool_11:
Άρπα τη Κόγια για να δεις τι διαδίδει ο πρόεδρος στις εξορμήσεις του. :cool_4:

Reaction score
16
Απάντηση: Παραλήρημα Νο2...

Και εγω ελεγα τοσο καιρο που ειναι ο αγαπητος κ Σκαλουμπακας και ειναι ησυχος,μηπως συνεβη κατι ?και ω του θαυματος εμφανισθηκε.Πρωτα απο ολα χαιρομαι που ειναι καλα και ανεκαμψε με τα γραπτα του και χαιρομαι ακομη πιο πολυ γιατι ο γραμματευς του aca μετα απο ωριμη εξεταση των αποψεων των μελων απεφανθη οτι αυτες φθανουν στα ορια της αλητειας.Βεβαια, δεν ειναι αλητεια οταν καποιες εταιρειες πουλουν ενα απλο ηλεκτολογικο καλωδιο ,με την φιρμα τους επανω,300 ευρω το μετρο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas