Maria Pentagiotissa
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 344
Απάντηση: Παραξενιές...
Ωραίο θέμα :114: :114:
Ωραίο θέμα :114: :114:
σε ακούμε....:138:Ωραίο θέμα :114: :114:
1)
6) Όπως και άλλοι φίλοι παραπάνω, δεν ξεχνάω τίποτα.
Δεν θα το έλεγα ψυχαναγκασμό... ειδικά στη δουλειά, αλλά και στις δουλειές του σπιτιού όταν εμπλέκονται κι άλλοι, είναι θέμα εργονομίας.Επίσης, τα πράγματα μου τα θέλω στη θέση τους. Ακριβώς εκεί που τα θέλω. πχ στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ όταν μετακινούν τα πράγματα που έχω στο γραφείο μου.
Κάτι σε ψυχαναγκασμό μου κάνει αυτό... :121: :116:
Επίσης, τα πράγματα μου τα θέλω στη θέση τους. Ακριβώς εκεί που τα θέλω. πχ στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ όταν μετακινούν τα πράγματα που έχω στο γραφείο μου.
Αυτή τη παραξενιά την έχω κι εγώ
και μάλιστα όχι μόνο εκνευρίζομαι, αλλά σκοτώνω άνθρωπο!:617:
και μάλιστα όχι μόνο εκνευρίζομαι, αλλά σκοτώνω άνθρωπο!:617:
Μπαααα,εγω ξεχνάω μονίμως..Κανενας δεν ξεχναει ποτε τιποτα,
Που να άκουγες και όσα δεν λένε... :126:Εγω αγριευτει πραγματικα.Κανενας δεν ξεχναει ποτε τιποτα, αλλος δερνει,αλλος βριζει, αλλος σκοτωνει ανθρωπο...:111::401::401:
Πα,πα,πα....
..κι ύστερα εσύ είσαι που λέγεσαι el diablo, ε; :135:Εγω αγριευτει πραγματικα.Κανενας δεν ξεχναει ποτε τιποτα, αλλος δερνει,αλλος βριζει, αλλος σκοτωνει ανθρωπο...:111::401::401:
Πα,πα,πα....
θα ριξω μερικα αυθαιρετα παραπανω...θα με κολασετε παλι , και ειμαι σε διακοπες :142:..κι ύστερα εσύ είσαι που λέγεσαι el diablo, ε; :135:
και ειμαι σε διακοπες :142:
Επίσης, τα πράγματα μου τα θέλω στη θέση τους. Ακριβώς εκεί που τα θέλω. πχ στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ όταν μετακινούν τα πράγματα που έχω στο γραφείο μου.
Σωστά, ονομάζεται Καταναγκασμός.Δεν θα το έλεγα ψυχαναγκασμό...
:142::142::142:Σωστά, ονομάζεται Καταναγκασμός.
Κύριε Τσαρουχά: περάστε από το λογιστήριο για την αμοιβή σας.
Αυτές ήταν όλες οι λεπτομέρειες που έλειπαν από τις καρτέλες των μελών σας!
Σας ευχαριστούμε θερμά και θα χαρούμε να ξανασυνεργαστούμε εις το μέλλον!
ΥΓ. Κύριε Κόγια: μέχρι πότε νομίζετε πως θα μας ξεφεύγετε?
![]()
Τι μου λες ρε αδερφε κουρευεις το γκαζον?εγώ πάλι δεν έχω πολλά ελαττώματα, μόνο κανα δυό χιλιάδες. :138:
για να μη γράψω κανα 20-σέλιδο σεντόνι ελαττωμάτων, να τα ίσως σημαντικότερα 13:
1) κουρεύω το γκαζόν, βάζω λίπασμα, ποτίζω τις γλάστρες, αγαπάω τα φυτά και τα λουλούδια. αγαπάω τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά, τις σαύρες, όλα τα ζώα του θεού.