Παραξενιές...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Παραξενιές...

1) Δεν ανέχομαι την πίεση σε ανθρώπινο επίπεδο (βέβαια ούτε εγώ ποτέ εκβιάζω συναισθηματικά τους άλλους!)
2) Δεν έχω καταφέρει να κοψω το κάπνισμα
3) Όταν οδηγώ και πετύχω κανέναν εξυπνάκια βρίζω ασύστολα με λεξιλόγιο που δεν φαντάζεστε (έχει κινδυνέψει πολλάκις η σωματική μου ακεραιότητα από αυτό…)
4) Αν αισθανθώ ότι η οικειότητα είναι υπερβολική, ρίχνω εύκολα πάγο, και μερικές φορές το κάνω και σε ανθρώπους καλοπροαίρετους.
5) Είμαι κάπως ανοργάνωτη.
6) Όπως και άλλοι φίλοι παραπάνω, δεν ξεχνάω τίποτα. Ποτέ όμως. Ό,τι είπε ο καθένας κι ό,τι του ξέφυγε, στο μυαλό μου είναι, άσχετα αν ευχαρίστως συγχωρώ ή παραβλέπω για να μη ζοχαδιάζομαι.
7) Δεν τσαντίζομαι εύκολα, αλλά άμα με εξωθήσουν, τα στάδια είναι τρία: αλαζονεία, κυνισμός, και, το τελευταίο για το οποίο ντρέπομαι, χτυπήματα κάτω από τη μέση. Πρέπει όμως να είμαι ΠΑΡΑ πολύ τσαντισμένη, και όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε αδικαιολόγητο.
8) Ακούω μέταλ :602:

Από την άλλη (ας βάζουμε και τα προτερήματα βρε παιδιά, δεν είμαστε φόρουμ κακών ανθρώπων :142:),
1) Δεν είμαι εγωίστρια – στη ζωή μου έχω πάντα πρώτα τους ανθρώπους που αγαπώ (η καλύτερή μου είναι να προλαβαίνω τις επιθυμίες τους), μετά τα ζωάκια (η άλλη μεγάλη μου αγάπη), και μετά, αν περισσέψει αντοχή, χρόνος και υλικά μέσα, την πάρτη μου, και το κάνω με χαρά και όχι ως θυσία,
2) Δεν φοβάμαι τη δουλειά και την κούραση κι έχω από τον εαυτό μου απαιτήσεις που δεν έχω από τους άλλους,
3) Είμαι έμπιστη και καλή ακροάτρια στα προβλήματα,
4) Εκεί που πρέπει είμαι τρυφερούλα :138:
5) Είμαι σεσημασμένο πειραχτήρι και φτιάχνω το κέφι ακόμα και σε ανθρώπους που κανείς δεν σκέφτεται να τους κάνει πλάκα,
6) Είμαι διακριτική μέχρι αηδίας (και μέχρι παρεξήγησης για αδιαφορία) στο να μην ενοχλήσω,
7) Σιχαίνομαι την εξουσία πάνω σε άλλους, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι έρχομαι σε δύσκολη θέση εγώ, και
8) Ακούω μέταλ :602:

Reaction score
5.382
Επίσης, τα πράγματα μου τα θέλω στη θέση τους. Ακριβώς εκεί που τα θέλω. πχ στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ όταν μετακινούν τα πράγματα που έχω στο γραφείο μου.

Κάτι σε ψυχαναγκασμό μου κάνει αυτό... :121: :116:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Επίσης, τα πράγματα μου τα θέλω στη θέση τους. Ακριβώς εκεί που τα θέλω. πχ στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ όταν μετακινούν τα πράγματα που έχω στο γραφείο μου.

Δεν θα το έλεγα ψυχαναγκασμό... ειδικά στη δουλειά, αλλά και στις δουλειές του σπιτιού όταν εμπλέκονται κι άλλοι, είναι θέμα εργονομίας.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.410

Αυτή τη παραξενιά την έχω κι εγώ

και μάλιστα όχι μόνο εκνευρίζομαι, αλλά σκοτώνω άνθρωπο!:617:

Reaction score
5.382
Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Αυτή τη παραξενιά την έχω κι εγώ

α πα πα

πολύ παράξενος είσαι ρε αδερφάκι μου :116:

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.410

:427: :414:

Reaction score
1.214

Εγω αγριευτει πραγματικα.Κανενας δεν ξεχναει ποτε τιποτα, αλλος δερνει,αλλος βριζει, αλλος σκοτωνει ανθρωπο...:111::401::401:

Πα,πα,πα....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Εγω αγριευτει πραγματικα.Κανενας δεν ξεχναει ποτε τιποτα, αλλος δερνει,αλλος βριζει, αλλος σκοτωνει ανθρωπο...:111::401::401:

Πα,πα,πα....
Που να άκουγες και όσα δεν λένε... :126:

...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Πα,πα,πα....
..κι ύστερα εσύ είσαι που λέγεσαι el diablo, ε; :135:

Reaction score
89
3) Όταν οδηγώ και πετύχω κανέναν εξυπνάκια βρίζω ασύστολα με λεξιλόγιο που δεν φαντάζεστε (έχει κινδυνέψει πολλάκις η σωματική μου ακεραιότητα από αυτό…)

και την ειχα συμπαθησει τη μαρια να φανταστειτε χαχαχαχαχαααα

τωρα πλεον θα χω το νου μου στο δρομο!!!!!! :142::142::142:

Reaction score
0

..κανένας αρρωστα ζηλιάρης βρε παιδιά???
..φαντασιόπληκτος???
..καυχησιολόγος??.....σας βρίσκεται???:138:

δεν το είδα ακόμη σε κανένα....:142:

Reaction score
20

Δεν θα το έλεγα ψυχαναγκασμό...
Σωστά, ονομάζεται Καταναγκασμός.

Κύριε Τσαρουχά: περάστε από το λογιστήριο για την αμοιβή σας.
Αυτές ήταν όλες οι λεπτομέρειες που έλειπαν από τις καρτέλες των μελών σας!
Σας ευχαριστούμε θερμά και θα χαρούμε να ξανασυνεργαστούμε εις το μέλλον!

ΥΓ. Κύριε Κόγια: μέχρι πότε νομίζετε πως θα μας ξεφεύγετε?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Σωστά, ονομάζεται Καταναγκασμός.

Κύριε Τσαρουχά: περάστε από το λογιστήριο για την αμοιβή σας.
Αυτές ήταν όλες οι λεπτομέρειες που έλειπαν από τις καρτέλες των μελών σας!
Σας ευχαριστούμε θερμά και θα χαρούμε να ξανασυνεργαστούμε εις το μέλλον!

ΥΓ. Κύριε Κόγια: μέχρι πότε νομίζετε πως θα μας ξεφεύγετε?

:142::142::142:

Reaction score
6

εγώ πάλι δεν έχω πολλά ελαττώματα, μόνο κανα δυό χιλιάδες. :138:
για να μη γράψω κανα 20-σέλιδο σεντόνι ελαττωμάτων, να τα ίσως σημαντικότερα 13:

1) κουρεύω το γκαζόν, βάζω λίπασμα, ποτίζω τις γλάστρες, αγαπάω τα φυτά και τα λουλούδια. αγαπάω τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά, τις σαύρες, όλα τα ζώα του θεού.
Τι μου λες ρε αδερφε κουρευεις το γκαζον?
Πες μου οταν θελεις να σου δανειζω το τρακτερακι μου για να μην κουραζεσαι με το χλοοκοπτικο.

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.316
Members
38.681