Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
249
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

εστειλα ενα μηνυμα στο amazon σε καταστημα που πουλαει επσον και μου απαντησε οχι ,τι να πω
θα επαιρνα επσον, ειναι ομως και ακριβοτερα και τα θελω για παιδι

Reaction score
249

hamurabi thanks
στο αρθρο που εβαλες γραφει
It is worth noting that you can also use Panasonic's new 3D glasses (TY-EW3D3ME) with the EH-TW9000 and these might be a better choice due to the incredibly light nature of the construction.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

hamurabi thanks
στο αρθρο που εβαλες γραφει
It is worth noting that you can also use Panasonic's new 3D glasses (TY-EW3D3ME) with the EH-TW9000 and these might be a better choice due to the incredibly light nature of the construction.
Χαιρομαι που βοηθησα :) Hταν η πρωτη μου φορα στο φορουμ γιατι ως τωρα μονο ζηταγα βοηθεια! χαχα!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Φιλοι μου μια ερωτηση σχετικα με την εγκατασταση του προτζεκτορα...
μπορει ο προτζεκτορας να τοποθετηθει ετσι ωστε να εχει μια κλιση μερικων μοιρων οπως κοιταζει το πανι;

Reaction score
188

κλιση προς τα κατω?η κλιση προς τα δεξια αριστερα?σε οποιδηποτε περιπτωση θα εχεις τραπεζιο στην εικονα.αλφαδιαζε το προβολεα δλδ το πανω-κατω να ειναι ισιο,και το φακο του προβολεα το αριστερα-δεξια δηλαδη να ειναι κεντρο με την οθονη.

αφου τα κανεις αυτα θα εχεις ενα τελειο παραλληλογραμο χωρις να κανει τραπεζιο πουθενα.επειτα με lens shif πας την εικονα οπου θες.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Για κλιση αριστερα-δεξια ελεγα.
Οχι οτι χρειαζεται να το κανω αυτο...
απλα τοχα απορια!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.786

Όχι, ο νοητός άξονας φακού-οθόνης πρέπει να είναι κάθετος στην οθόνη, ακόμα κι αν δεν πέφτει στο κέντρο της. Μετά η διόρθωση γίνεται με το lens shift.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Φιλοι μου μια ερωτηση σχετικα με την εγκατασταση του προτζεκτορα...
μπορει ο προτζεκτορας να τοποθετηθει ετσι ωστε να εχει μια κλιση μερικων μοιρων οπως κοιταζει το πανι;
Mπορεί αλλά είναι άθλιο για την εικόνα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Mε καλυψατε,ευχαριστω!

Reaction score
152

εστειλα ενα μηνυμα στο amazon σε καταστημα που πουλαει επσον και μου απαντησε οχι ,τι να πω
θα επαιρνα επσον, ειναι ομως και ακριβοτερα και τα θελω για παιδι
προσεχε γιατι στο φυλλαδιο της Παννυ λεει οτι δε πρεπει να φορανε τα γυαλια παιδια που ειναι στην αναπτυξη,και ειδικοτερα, μικροτερα των 6 ετων....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.786

προσεχε γιατι στο φυλλαδιο της Παννυ λεει οτι δε πρεπει να φορανε τα γυαλια παιδια που ειναι στην αναπτυξη,και ειδικοτερα, μικροτερα των 6 ετων....
Σωστά. Διαβάστε εδώ.

Πιο συγκεκριμένα:

Who should avoid watching 3D entertainment?

In simple terms, anyone who either has sight problems or is prone to feeling motion sickness may want to refrain from indulging in 3D entertainment. This would include pregnant women, elderly people, anyone with sleep deprivation or anyone who is under the influence of alcohol. Additionally, no children under age of 6 should be allowed to watch 3D content, since the experience can hinder the normal development of their eyesight.

The main reasoning is that watching 3D content in such situations will either strain the eye muscles or vastly increase the odds of experiencing nausea or severe headaches once you come back to "natural 3D mode". Even people with good eyesight, no health problems and adult age can be prone to experiencing these negative effects, unless they take the necessary precautions (see section below).

Common side effects of simulated 3D experiences

Aside from the high odds of inducing nausea and motion sickness on the short term, watching 3D entertainment has the potential to cause a number of awkward situations in the long term. It can interfere with your special perception and your ability to judge distances in the real world, and the excessive strain on your eye muscles has the potential to precipitate the development of eyesight problems.

Proper scientific studies are still being made at this point, but most optometrists and researchers agree that the illusion that allows the perception of artificial 3D is likely not good for your eyes. It doesn't mean you will go blind or even that you will need to wear glasses because of it; it does mean that you have to take special precautions while watching 3D entertainment, even more so than compared to watching a conventional 2D screen.

Reaction score
249

ειναι 12 το παιδι
αυτο το προβλημα υπαρχει ΄η οχι στο παθητικο 3d γιατι τα παιδια μου ζητανε οταν ερχομαι αθηνα να δουν ταινια 3d

ενταξει η μικρη δε βλεπει στον προβολεα συνηθως κοιμαται μεχρι τωρα δεν εχω παρει παιδικες ταινιες, υπαρχει και προειδοποιηση για συχνα διαλειματα

αλλα ταινιες σαν το hugo που συστηνονται για 3d θα ηθελα να μπορει να τη δει και ο μικρος και τα γυαλια της επσον ειναι μεγαλα γι αυτον (με τη ρυθμιση) και βαρια

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Παιδια να ρωτησω κατι για τον τερματισμο του επσονα!
Οι οδηγιες λενε οταν θες να το κλεισεις να πατησεις το πληκτρο "standby" του τηλεχειρηστηριου και μετα αφου σου βγαλει μια εικονα που ρωταει αν θες να κανεις απενεργοποιηση τοτε ξαναπας το "standby" και κλεινει.

Εγω ομως πατοντας απλα μια φορα το κουμπι "standby" κλεινει κατευθειαν, χωρις καμια ερωτηση στην οθονη.
Και ετσι παταω πρωτα μια φορα το σταντμπαι, κλεινει ο φακος και μετα απο 5 λεπτα το κλεινω και απτο κεντρικο διακοπτη ον/οφ.

Γιατι δεν γινεται αυτο που μου λενε οι οδηγιες;
ειναι σωστος ο τροπος που το κλεινω;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

περιμενω απαντηση πρωτου μπουρλοτιασει και μου λετε μετα οτι ειμουν κουτος!:105:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Οταν γινεται χρηση του προτζεκτορα 2-3 φορες τη βδομαδα, δεν θα ηταν καλο να κλεινει απτο διακοπτη μη καιει ρευμα τσαμπα στο standby?
Επισης ειμαι περιεργος γιατι δε γινεται αυτο πουγραψα απο πανω που λενε οι οδηγιες οτι οταν πατας να κλεισει σου βγαζει το παραθυρακι που σε ρωταει αν θες να κλεισει και τοτε ξαναπατας λεει το κουμπι να κλεισει και τοτε κλεινει.
Παρακαλω ας μου πει καποιος κατοχος αν συμβαινει το ιδιο καισ ε αυτον....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.693
Τι να καίει? 1W?

Λειτουργεί ο ανεμιστήρας γιά μερικά δευτερόλεπτα αφού σβήσεις τον προβολέα? Αν ναι, όλα ΟΚ.

Reaction score
8.349

Οταν γινεται χρηση του προτζεκτορα 2-3 φορες τη βδομαδα, δεν θα ηταν καλο να κλεινει απτο διακοπτη μη καιει ρευμα τσαμπα στο standby?
Επισης ειμαι περιεργος γιατι δε γινεται αυτο πουγραψα απο πανω που λενε οι οδηγιες οτι οταν πατας να κλεισει σου βγαζει το παραθυρακι που σε ρωταει αν θες να κλεισει και τοτε ξαναπατας λεει το κουμπι να κλεισει και τοτε κλεινει.
Παρακαλω ας μου πει καποιος κατοχος αν συμβαινει το ιδιο καισ ε αυτον....
δεν το ξερω το προβολι,αλλα δες στο μενου εκει που λεει ρυθμισεις λειτουργιας μηπως εχει επιλογη αν θες να βγαινει το παραθυρακι η οχι.

Reaction score
249

κοιταξε στο menu υπαρχει ρυθμιση
αν δεν το βρεις θα κοιταξω το βραδυ και θα σου πω

Reaction score
249

μια ερωτηση
στον ηχο στη δοκιμη του 9000w ο προβολεας εχει διαφορετικη πισω οψη απο τον δικο μου 9000 εκτος του χρωματος
στους διπλα καποιος εχει video απο γερμανια ενος 9000 αντιστοιχου με τον 6010 που ειναι λευκος αλλα με την πισω οψη ιδια με τον ελληνικο 9000
ειναι η φωτογραφια σωστη;
επισης το αρθρο αναφερει σαν χαρακτηριστικο του 9000w τα ανακλαστικα lcd πανελ
αυτα δεν εχει μονο ο 4000 της επσον;
εχει και ο 9000 reflective panels;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.001
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos