Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.882
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000
Παρακαλώ:137:Μανώλη ευχαριστώ για την βοήθεια :605:
Σωστός ,άλλα να είναι λιγάκι μεγαλύτερες ,να μπορούμε να βγάλουμε και κανά συμπερασματάκι..κυριε Συντονιστα τι θα λεγατε για ενα θεμα που θα μπουν φωτο απο τα προβολια των μελων..?
ο Κλέων,για να βαζει φωτο απο τον epson.....Παρακαλώ:137:
Σίγουρα ο Epson είναι;:116:....μια χαρά μου φαίνεται το λευκό...βρε μήπως είναι παλιά screenshots με τον '87άρι' της Optoma;:143:
χαοτική :405:ο Κλέων,για να βαζει φωτο απο τον epson.....
..φαντασου ποση διαφορα ειδε απο τον 87...:410:
Ο 87 αν εξαιρέσουμε το μαύρο και δεν σε ενδιαφέρει το 3d είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.χαοτική :405:
Μην τα λές αυτά απότομα διότι θα σε αφορίσει ο ΚεφάλαςΟ 87 αν εξαιρέσουμε το μαύρο και δεν σε ενδιαφέρει το 3d είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Γιατί; Δεν έχει καμία σχέση με 82 και 83... Ακόμα και ο Γιώργος στην avart λέει ότι είναι ο αγαπημένος του 2d :107:Μην τα λές αυτά απότομα διότι θα σε αφορίσει ο Κεφάλας
Ασε που θα βγεί κανας zizik και θα σε ρωτάει αν έφαγες λαγάνα..:410:
σε πρόλαβα..:114:μην λες τετοια γιατι θα παθει κατι ο tegonik :402:
θα αρχισει παλι τα νουμερα και ποιος τον πιανει.....:204:
ασε που κανει και σχεδον τα διπλα λεφτα ο 87
DLP και να παίζει καλά?αποκλείεται..:116:Γιατί; Δεν έχει καμία σχέση με 82 και 83... Ακόμα και ο Γιώργος στην avart λέει ότι είναι ο αγαπημένος του 2d :107:
Καλά, το 3d δεν με απασχολεί καθόλου. Τι το 'θελες όμως μωρέ παιδί μου κι εσύ αυτό το σχόλιο για το μαύρο? Αφού είπαμε: κορυφαία τα dlp, κι όλα τα υπόλοιπα μάπα. :405:Ο 87 αν εξαιρέσουμε το μαύρο και δεν σε ενδιαφέρει το 3d είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Παρακάτω ακολουθεί χιούμοριστική ατάκα (προς αποφυγή banαρίσματος)Καλά, το 3d δεν με απασχολεί καθόλου. Τι το 'θελες όμως μωρέ παιδί μου κι εσύ αυτό το σχόλιο για το μαύρο? Αφού είπαμε: κορυφαία τα dlp, κι όλα τα υπόλοιπα μάπα. :405: