Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
15.548
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

μπαινεις ποιο βαθια στα εξοδα ....:116:

πρεπει να παρεις ψαροντουφεκο....:105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Παιδια εκανα update to ps3 και παιζει αψογα.
Εβαλα ενα ντοκυμαντερ του Κουστω σε 3d και ειναι απιστευτο!!! τα ψαρια κολυμπανε σχεδον στο προσωπο μου!!!!
Προσοχή στους λούτσους:116:

Άντε,βρε καλοθέατα και καλοάκουστα όλα!
(Ακόμα να μας βάλεις φώτο με το σετάκι)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Παιδια εκανα update to ps3 και παιζει αψογα.
Εβαλα ενα ντοκυμαντερ του Κουστω σε 3d και ειναι απιστευτο!!! τα ψαρια κολυμπανε σχεδον στο προσωπο μου!!!!
Toτε μη δεις αυτη την ταινια

Last edited by a moderator:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769

(Ακόμα να μας βάλεις φώτο με το σετάκι)
Έλα ντε..... Ακόμα? Αργείς!!!

Μόνο μην αρχίσεις να ρωτάς πώς βγάζουν φωτογραφίες.... :136::116:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Gstriftos, επειδη εχω τη γυναικα εγγυο και ταυτοχρονα κανω ανακαινιση στοσπιτι, εχω τρελα εξοδα με αποτελεσμα να μην εχω ολοκληρωσει ακομα το σετακι!!!
Με το που το ολοκληρωσω σε κανα μηνα περιπου τοτε σιγουρα θα εχουμε πολλες φωτος.

Rose.Athens, αν τοπες για αστειο την πατησες γιατι εσενα προσωπικα θα σε λιωσω στις ερωτησεις!!!!!!!!!!!!!!!! Μεχρι και πως αλλαζουνε μπαταρια στη φωτογραφικη θα σε βαλω να μου αναλυσεις!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769

Μεχρι και πως αλλαζουνε μπαταρια στη φωτογραφικη θα σε βαλω να μου αναλυσεις!
Aπλό. Βγάζεις την παλιά, βάζεις την καινούρια. :204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.931

Το + πάνω ή κάτω, δεξιά ή αριστερά; :121:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769

Προσέχεις πώς την βγάζεις, για να την ξαναβάλεις όπως την έβγαλες. :136:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

επειδη εχω τη γυναικα εγγυο
H Samsung έχει επίσημα αναφέρει τα παρακάτω για την θέαση 3D με ενεργά γυαλιά, την προειδοποίηση την κάνει για τις τηλεοράσεις αλλά και οι προβολείς λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

VIEWER WARNING: Pregnant women, the elderly, children under age six and those with a family history of epilepsy or stroke should refrain from 3D television viewing. If you experience any of the following symptoms while viewing 3D images, discontinue viewing: altered vision; lightheadedness; dizziness; involuntary eye or muscle twitching; and/or disorientation. For the complete warning guide visit 3D TV
http://www.samsung.com/ca/consumer/tv-video/tv/tv-accessories/SSG-2200KR/ZA?subsubtype=3d-glasses

Reaction score
0

Τον Epson θα τον παραλαβω την αλλη βδομαδα οποτε οτι ερωτησεις και απαντησεις γραφετε καλο για μενα ειναι .Βεβαια εχω ανχωθει λιγακι αν θα ερθει με σκονες η περιεργα χρωματα.
Αλλα να σας πω την αληθεια το μεγαλυτερο ανχος μου ειναι μην μου τον κλεψουνε ,τον εχω βαλει και σε 18 δοσεις και λεω εχει πλακα να τον χασω πριν τον ξεχρεωσω,σκεφτομαι οτι και σε μονοημερες βολτες αγκαλια θα τον εχω μαζι μου χαχαχαχα.
Ναστε καλα και συνεχιστε να γραφετε καθε μερα μου λυνεται και μια απορια.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

gstriftos, σευχαριστω παρα πολυ. rose.athens, ποσα βολτ μπαταρια υποστηριζει? gkontoleta, την αφησα μονο για 5 λεπτα να δει ετσι απο περιεργεια,το ξερω οτι για εγγυους δεν κανει,σευχαριστω παντως.

Reaction score
188

johnnyr λογικα δεν θα εχεις προβλημα.τα νεα κομματια ειναι καλα.οπως και το δικο μου δεν εχει καποια θεματα.καλοριζικος!!

Reaction score
249

Λαμπρο τι firmware εχει ο καινουριος;

Reaction score
188

μπηκα στο κρυφο μενου αλλα δεν βρηκα ακρη.παταω το δεξι κουμπι στο κρυφο μενου και μου βγαζει μια καρτελα με διαφορα νουμερα.

σε 104 τελειωνει το καινουργιο?μηπως μπορει να βοηθησει ο Καστρουνης?

Reaction score
3

Χαιρετω.
Οπως εχω ξαναγραψει,εχω εναν παλαιο πολεμιστη,προβολεα ηθελα να πω,(Sony VPL-VW11HT), εδω και πολλαα χρονια,που του αλλαξα μια λαμπα και το φιλτρο αερα,και δουλευει μια χαρα.
Διαβαζοντας ενα κομματι για τον Epson στο HiTech,και στο εδω σαιτ,ειδα οτι ο προβολεας αυτος,δινει πολλα,και ζηταει λιγα.
Τα ερωτηματα που βαζω εγω,ειναι δυο.Απο τη μια,τι ακριβως θα κερδισω, αγοραζοντας τον,και αντικαθιστωντας το Σονυ,αν λαβουμε υπ'οψιν,οτι ο παλιος,πιανει μεχρι 720p,1080i;Την ΕΡΤ HD δηλαδη,την πιανει.
Το 3D,δε νομιζω οτι με απασχολει,μιας και οι τιτλοι εινι ελαχιστοι.
Το δευτερο ερωτημα,ειναι ,εχετε καταληξει ως προς την ποιοτητα του Εpson,γιατι απο αυτα που διαβασα εδω,αμφιβαλω πολυ για το QC,που εχουν .
Και κατι ασχετο.
Καθε πότε πρεπει να αλλαζουμε το φιλτρο αερα,μιας και η αγνοια μου αυτη,μου στοιχισε μια λαμπα,που καηκε πολυ γρηγοροτερα απο οτι επρεπε.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769

Επιβάλλεται συχνός καθαρισμός του φίλτρου, ειδικά αν δεν πρόκειται για καθαρό περιβάλλον. Αν για παράδειγμα υπάρχει σκόνη στον χώρο, ή καπνίζεις, ο καθαρισμός του φίλτρου πρέπει να γίνεται συχνότερα από μια φορά το μήνα.

Στο θέμα της λάμπας που κάηκε: εκτός του ότι δεν καθαριζόταν το φίλτρο, οι λάμπες συνήθως κρατάνε πολύ λιγότερο από τις ώρες που αναφέρουν. Καλό θα είναι να αλλάζονται νωρίτερα έτσι κι αλλιώς, πχ στις 1000 ώρες, μια και έχουν χάσει μεγάλο μέρος της φωτεινότητάς τους.

Όσο για την ποιότητα του Epson, όντως υπήρξαν λίγα κομμάτια που αποδείχθηκαν προβληματικά. Μπορεί όμως να μην επρόκειτο για κατασκευαστικό λάθος, ή να διέφυγε από το quality control, αλλά για προβλημα πχ. κατά τη μεταφορά τους. Όπως και να έχει η Epson αντικατέστησε τα προβληματικά κομμάτια.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Και κατι ασχετο.
Καθε πότε πρεπει να αλλαζουμε το φιλτρο αερα,μιας και η αγνοια μου αυτη,μου στοιχισε μια λαμπα,που καηκε πολυ γρηγοροτερα απο οτι επρεπε.
Θα σου πω για το 'άσχετο' που ρωτάς αφού είχα αυτόν τον προβολέα δύο χρόνια...

Κανονικά έπρεπε να σου βγάζει στην οθόνη το εξής μήνυμα 'please replace the filter'...

και αμέσως να το αντικαταστάσεις για αποφυγή προβλημάτων(κάψιμο λάμπας:116:)...

Δεν καθαρίζετε-δεν πλένεται....υποχρεωτικά αλλαγή φίλτρου χρειάζεται,που είναι πανεύκολη διαδικασία...

Για δες εδώ,στο manual του στην σελίδα 35....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769

Ξέχασα το βασικότερο: αν θα κερδίσεις κάτι αντικαθιστώντας τον προβολέα σου.

Αν είσαι ευχαριστημένος, τότε μην τρώγεσαι. :136:

Επειδή όμως και μόνη η ερώτηση φανερώνει ότι έχει μπει το "σαράκι" της αλλαγής, η διαφορά των νέων πάνελ της Epson έφερε μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο στους προβολείς lcd.

Reaction score
0

Χαιρετω.
Οπως εχω ξαναγραψει,εχω εναν παλαιο πολεμιστη,προβολεα ηθελα να πω,(Sony VPL-VW11HT), εδω και πολλαα χρονια,που του αλλαξα μια λαμπα και το φιλτρο αερα,και δουλευει μια χαρα.
Μ΄αυτά τα λεφτά, όσο κοστίζει η λάμπα και το φίλτρο δηλαδή, έπαιρνες προβολέα 10 φορές καλύτερο απ΄τον VW11HT.

Τα ερωτηματα που βαζω εγω,ειναι δυο.Απο τη μια,τι ακριβως θα κερδισω, αγοραζοντας τον,και αντικαθιστωντας το Σονυ,αν λαβουμε υπ'οψιν,οτι ο παλιος,πιανει μεχρι 720p,1080i;Την ΕΡΤ HD δηλαδη,την πιανει.
Μάλλον έχεις πολλά χρόνια να δείς άλλο προβολέα, έ;
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Δεν μιλάμε για διαφορά, μιλάμε για χάος.

Το δευτερο ερωτημα,ειναι ,εχετε καταληξει ως προς την ποιοτητα του Εpson,γιατι απο αυτα που διαβασα εδω,αμφιβαλω πολυ για το QC,που εχουν .
Αυτό ας το απαντήσουν οι κάτοχοι του Epson... Μην περιμένεις πάντως την ποιότητα του SONY.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas