Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Μ΄αυτά τα λεφτά, όσο κοστίζει η λάμπα και το φίλτρο δηλαδή, έπαιρνες προβολέα 10 φορές καλύτερο απ΄τον VW11HT.
Δύσκολο....λάμπα και φίλτρο του '11' κοστίζουν περίπου 600 ευρώ,max....

με αυτά τα λεφτά μόνο αν πουλήσει ο Κεφάλας τον lcd του,παίρνεις κινηματογραφικό προβολέα...και δεν ξέρω αν είναι και καλύτερος:143:

Reaction score
0

με αυτά τα λεφτά μόνο αν πουλήσει ο Κεφάλας τον lcd του,παίρνεις κινηματογραφικό προβολέα...και δεν ξέρω αν είναι και καλύτερος:143:
Όχι ρε συ.. Δεν μιλάω για το "σαπάκι" του Κεφάλα... :116:

Μ΄αυτά τα λεφτά, πριν 5 χρόνια περίπου, πήρα ένα Optoma 65 για τον αδερφό μου κι έναν για κάποιο φίλο. Αν δείς πως παίζουν σήμερα, χωρία αλλαγή λάμπας, και βάλεις δίπλα έναν VW11HT θα κλαψεις με μαύρο δάκρυ.

(Βέβαια οι Optoma είναι DLP... Παίζει ρόλο νομίζεις; :138:)

Reaction score
249

το καλο με τον επσον ειναι η φτηνη ανταλλακτικη λαμπα και η εγγυηση τριων χρονων στην πρωτη (διοτι μπορει να μην εισαι "αρρωστος" και να βλεπεις μονο 1-2 ταινιες την εβδομαδα δηλ στα 3 χρονια να μην εχεις ουτε 1000 ωρες)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.924

Δεν μιλάμε για διαφορά, μιλάμε για χάος.
+1

Τον έχω κι εγώ τον 11, για προβολή στην αυλή βέβαια και συμφωνώ με τον Μπάμπη.

Reaction score
3

Ναι,το εχω διαβασει και αλλαξα το βρωμικο,οταν αλλαξα και τη λαμπα.Μαλιστα,βρηκα δυο απο τα αρχικα φιλτρα,συν 4 που αγορασα απο την Ιαπωνια,οποτε εχω κανει καβατζα.
Ειχε γινει και αλλη μια αλλαγη φιλρου,απο τον τεχνικο που ειχε κανει την εγκατασταση,αλλα δεν ειχε κανει restart στο ρολοι που μετρα την ωρα αλλαγης και ετσι,οταν αλλαξα εγω το φιλτρο,ειχε γινει χωματερη.

Reaction score
3

Εγω παντως,πηρα τη λαμπα απο την Ολλανδια,(οριτζιναλ λαμπα με ιμιτασιον θηκη),με 250€,και τα 4 οριτζιναλ φιλτρα απο την Ιαπωνια,με 50€.Αρα,δε νομιζω οτι στεκει αυτο που γραφετε.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Εγω παντως,πηρα τη λαμπα απο την Ολλανδια,(οριτζιναλ λαμπα με ιμιτασιον θηκη),με 250€,και τα 4 οριτζιναλ φιλτρα απο την Ιαπωνια,με 50€.Αρα,δε νομιζω οτι στεκει αυτο που γραφετε.
'Ολα original από την Ολλανδία είναι σε αυτήν την τιμή που σου είπα....

Δες εδώ....στέκει η' δεν στέκει τώρα;:116:

Reaction score
3

Αυτα μου ειχε γραψει.

Hello Theodore.
Thank you for your email.
We are based in Amsterdam, I am using online translator.
We supply the lamp for your Sony VPL-VW11HT.
The price is 192.59€ + shipping costo to Greece 20.49€ + 19% Dutch VAT (not if you buy for a company with a valid VAT number)
This is the correct link to buy this lamp:
http://www.myprojectorlamps.gr/projector/Sony/VPL-VW11HT.html
If you need help, please let us know, we also can create the invoice for you.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us again.
Regards,
Ruben H. Juan
Customer Support

+31 (0) 20 262 9718

MyProjectorLamps

Reaction score
15.548

Όχι ρε συ.. Δεν μιλάω για το "σαπάκι" του Κεφάλα... :116:
Σας αρεσει να ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη....ε....

.....να προσεχετε....:405:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

He speaks:139:

Βρε Μπάμπη μισή άφησες την δουλειά μου φαίνεται:105:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

He speaks

Βρε Μπάμπη μισή άφησες την δουλειά μου φαίνεται:105:

Ναί, δυστυχώς... :119:
Φοβήθηκα παράπλευρες απώλειες (ήταν ο Καστρουνής δίπλα του) κι έβαλα λγότερο "υλικό" απ΄ότι έπρεπε... Κι επειδή "κακό σκυλί.... ", έ, καταλαβαίνεις τώρα... :116:

Reaction score
0

Καλημερα σας μια ερωτηση,σημερα μετα απο 2 βδομαδες(σε 2-3 μερες θαερχοτανε ετσι μου λεγανε) ελπιζω να παραλαβω τον epson 9000,διαβασα και εδω οπως και σε ξενα σαιτ οτι εχει βγει καινουριο update firmware και θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος πως μπορω να καταλαβω αν το εχω.Και αν δεν το εχω ελπιζω να μπορω να το βαλω μονος μου γιατι αν ειναι να τον δωσω πισω θα τον παραλαβω πρωτομαγια χαχαχαχα.

Reaction score
249

ειπαμε μπρε menu για 8 sec, esc (μια), esc (δυο), το βελος δεξια και βλεπεις το firmware που τελειωνει σε 10x οπου 101 το πρωτο και 104 το νεοτερο

Reaction score
0

ειπαμε μπρε menu για 8 sec, esc (μια), esc (δυο), το βελος δεξια και βλεπεις το firmware που τελειωνει σε 10x οπου 101 το πρωτο και 104 το νεοτερο
Σε ευχαριστω :442:εχω διαβασει τοσα και εχω μπερδευτει μιας και δεν τον εχω στα χερια μου ακομα 10-14:00 ειναι η παραδοση αν δεν ερθει παλι ........ και οχι τιποτα αλλο σε καμια 10 μερες θα ερθει στην καρτα μου η πρωτη δοση.

Reaction score
0

Α και μια τελευταια ερωτηση για σημερα αυτο το κανω?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.753

Αυτό το κάνεις. Δεν ξέρω όμως αν είναι στο φανερό μενού ή στο κρυφό, οπότε θα χρειαστείς κάποιον ειδικό.

Reaction score
0

Αυτό το κάνεις. Δεν ξέρω όμως αν είναι στο φανερό μενού ή στο κρυφό, οπότε θα χρειαστείς κάποιον ειδικό.
Νασαι καλα απο τι διαβασα ειναι στο κρυφο μενου πατας 15 κουμπια καθε 8 sec και βγαινει ,αρε το βραδυ θα γινει χαμος ,πρωι πρωι βλεπω πισω τον epson στην αντιπροσωπεια για επισκευη χαχαχα.

Reaction score
0

Τον παρελαβα και επειδη ειναι ο πρωτος βιντεοπροβολεας που μου ανηκει δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος,απλα για μενα ειναι τελειος και στο 2d και στο 3d(αν και κει εχω προβλημα με τους υποτιτλους κι ας εχω χρησιμοποιησει το 3d subtitler δεν τους βλεπω καθαρα με το med500x2).
Αυτα, το κακο ειναι οτι ειναι λιγο πιο τεραστιος απο οτι τον περιμενα και οτι ειναι version 101 και απο τι καταλαβα δεν ειναι ετοιμη για το κοινο η version 104 οποτε υποθετω πρεπει να περιμενω.
Ευχαριστω για οσους με βοηθησανε .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas