Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

μια ερωτηση
στον ηχο στη δοκιμη του 9000w ο προβολεας εχει διαφορετικη πισω οψη απο τον δικο μου 9000 εκτος του χρωματος
στους διπλα καποιος εχει video απο γερμανια ενος 9000 αντιστοιχου με τον 6010 που ειναι λευκος αλλα με την πισω οψη ιδια με τον ελληνικο 9000
ειναι η φωτογραφια σωστη;
επισης το αρθρο αναφερει σαν χαρακτηριστικο του 9000w τα ανακλαστικα lcd πανελ
αυτα δεν εχει μονο ο 4000 της επσον;
εχει και ο 9000 reflective panels;
Για τις φωτογραφίες δεν μπορώ να απαντήσω αλλά για το τελευταίο που το διαβάσατε (σημείο μέσα στο κείμενο);

Reaction score
249

ειναι με μαυρα γραμματα ψηλα πανω απο την κεντρικη φωτογραφια διπλα στο θαυμαστικο
δε νομιζω να υπαρχει μεσα στο αρθρο
παρ ολα αυτα δημιουργει παραννοηση αν δεν ισχυει

Reaction score
249

να ενημερωσω το φιλοθεαμον κοινο και τους κατοχους του epson οτι δοκιμασα τα γυαλια της panasonic και κανουν για θεαση με epson
τα medium που πηρα εχουν μικροτερο πλατος απο τα epson, ειναι πολυ πιο ελαφρα, χρησιμοποιουν μπαταρια επαναφορτιζομενη μεσω usb και
η εικονα τους ειναι σαν τα epson
ειναι κινεζικης κατασκευης αλλα σχετικα γερα
οι διαστασεις τους αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου
L 170.5
M 167.5
S 160.5
πλατος
σημ το κουτι εχει πανω τυπωμενο το μοντελο με καταληξη C αλλα υπαρχει αυτοκολλητο με bar code με το μοντελο με καταληξη E

Reaction score
1

Τα Panasonic γυαλιά έρχονται φθηνότερα από τα Epson;

Έχω βρει στο Πλαίσιο τα Epson στα 89 ευρώ...

Reaction score
188
Απάντηση: καλιμπράρισμα στον ichaltou: Stewart & Epson TW9000

ichaltou ναι πρεπει να νιωθεις τυχερος με την σαβουρα που μας εστειλαν!

Reaction score
188

ichaltou τον αγορασα απο avart απο τον φιλο μου τον Νικο παχη και αλλοι 4 γνωστοι μου.χτες τον πηγα στην oktabit(αφου ειχε 4 διαφορετικα προβληματα) και ο τεχνικος μου ειπε οτι ο δικος μου ειναι ο τεταρτος σε επιστροφη.

οι αλλοι 3 εχουν θεματα και θα πανε και αυτοι για επιστροφη.ο τεταρτος δεν μου εχει αναφερει καποιο προβλημα.θα παω να τον δω και αυτον απο κοντα.

στην oktabit μου ειπαν στο πρωτο μηνα παει για αλλαγη για καινουργιο,και μετα τον 1 μηνα το μηχανημα παει εξω για επισκευη και γυρναει περιπου σε 2 εβδομαδες.πιο γρηγορα δηλαδη απο το να ερθει καινουργιο.

ελπιζω να εχουμε πεσει σε ελατωματικη παρτιδα γιατι ειναι κριμα το μηχανακι παιζει απιστευτα και να εχουμε τετοια προβληματα.και δεν μπορω να παρω και κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα...

οσο για το κακο φοκους που δεν εστιαζει καλα ο φακος σε ολη την οθονη το εχουμε ολοι αυτο το προβλημα.

βρηκα update στο review του epson 5010.

Update, 1/20/2012: Epson replaced the original pre-production Home Cinema 5010 projector, with a full production one. The new one is visibly sharper, impressively so. It is sharper than the JVC RS45 I'm currently reviewing at the time of this update. The rest of the review is not updated to reflect this improvement.

http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-5010/index.php

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

ΦΙλε Χαριτο, επειδη τον εχω και εγω παρει τον προτζεκτορα και λογω οτι κανω ανακαινιση στο σπιτι δεν τον εχω βαλει ακομα, με ανχωσες,αν μπορεις πεσμου τι προβληματα ειναι αυτα που σας εβγαλε.
Τον εχω και κανω πολυ προχειρη προβολη σενα τοιχο αλλα δε διαπιστωσα κατι.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: καλιμπράρισμα στον ichaltou: Stewart & Epson TW9000

οσο για το κακο φοκους που δεν εστιαζει καλα ο φακος σε ολη την οθονη το εχουμε ολοι αυτο το προβλημα.

βρηκα update στο review του epson 5010.

Update, 1/20/2012: Epson replaced the original pre-production Home Cinema 5010 projector, with a full production one. The new one is visibly sharper, impressively so. It is sharper than the JVC RS45 I'm currently reviewing at the time of this update. The rest of the review is not updated to reflect this improvement.

http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-5010/index.php
εδω μιλάει για αντικατάσταση μοντελου προ παραγωγής που τους είχε δωθεί με προβολέα απο την γραμμή παραγωγής...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

vaggeli καποιο λινκ?

Reaction score
0

Λάμπρο Χαρίτο καλημερα,
είναι το 1ο μου μήνυμα και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Ετοιμαζόμουνα να αλλάξω τον προβολέα για τον 9000 ή τον 30άρη της Sony που ιδιαίτερα για τον πρώτο έχουν γραφτεί τόσα καλα λόγια εδω μέσα.
Βλέπω όμως οτι εχει πολλά ελλατώματα σε σημείο που πιστεύω οτι είναι προβληματικός βιντεοπροβολέας αφού όλα ή τα περισσότερα γυρίζουν στον αντιπρόσωπο για service ή αντικατάσταση.
Τώρα διαβασα στο μήνυμα σου οτι έχει προβλημα και στο Focus !!!!!!
Τι ακριβως συμβαίνει;

Δηλαδή που είναι ουσιαστικά "καλός" ο 9000;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Λαμπρο Χαριτο,επειδη μας εχεις αναψει φωτιες το καλο που σου θελω να μας απαντησεις αμεσα!!!! :137:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.707
Re: καλιμπράρισμα στον ichaltou: Stewart & Epson TW9000

Αυτά μπορείτε να τα συζητήσετε στο θέμα του 9000, όχι εδώ.

Reaction score
249

βρε παιδια καποια μοντελα ειχαν προβλημα και θα γινει αλλαγη
εγω δε ειδα επι του παροντος τετοια με τον δικο μου
κοιταξτε και του ichaltou μετα το καλιμπραρισμα πως δειχνει
και στο 2d ειναι πολυ καλος αριστος στη τιμη του και εξαιρετος σε 3d

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Ναι απλα αν γινεται να μας πουνε ακριβως τι προβλημα γιατι μπορει να υπαρχει και στο δικο μας και να μην τοχουμε παρατηρησει! ευχαριστω!

Reaction score
188

gstamoulis o 9000 ειναι ενα εξαιρετικο μηχανακι και απλα στα 2000 που ζηταει για μενα δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα...παιζει εξαιρετικα αν καλιμπραριστει ειναι απλα απολαυστικος.

δυστυχως ομως καποια κομματια εχουν ερθει ελλατωματικα..δεν ξερω αν ετυχε ελλατωματικη παρτιδα η αντιπροσωπεια εχει φερει σκαρτα κομματια λογω χαμηλης τιμης σε σχεση με το εξωτερικο.ειναι κατι που δεν θα το μαθουμε ποτε..

εγω τον εχω στειλει και περιμενω αντικατασταση με καινουργιο.ελπιζω να μην εχουμε θεματα.στο εξωτερικο εχουν καποια θεματακια αλλα οχι τοσο σοβαρα οσο εδω..κυριως με το φοκους.

παντως η epson εχει πολυ καλη πολιτικη στο service και το σημαντικο 3 χρονια στην εγγυηση της λαμπας που δεν εχει καμια αλλη εταιρεια.

χαλαρωσε δεν εχουν γυρισει ολα!!η oktabit μου ειπε οτι μαζι με τον δικο μου εχουν γυρισει 4 κομματια.

θα ενημερωσω μολις παραλαβω το νεο κομματι και δω πως παιζει.ελπιζω να ειναι απο νεα φουρνια καλη και να μην εχω θεμα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Αν θες μπορεις να μας πεις τι ακριβως προβληματα ειχαν οι προβληματικοι 9000 ;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος