Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
15.548
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Παιδια καλησπερα. Ακομα δεν εχω 100 ωρες ωστε ναρθει ο γνωστος καλιμπρατορας να μου τον ρυθμισει αλλα παρατηρησα το εξης. Αποταν το πηρα τοχα στo eco.
Σημερα βλεποντας το rum diary φαινοταν λες και ειχε συννεφια ενω το πλανο ειναι σε ηλιολουστο τοπιο. Το γυρισα λοιπον σε νορμαλ απτο eco και εγιναν τελεια τα χρωματα!

Ειναι και σε σας ετσι ή επειδη ειναι ακαλιμπραριστος;

η ρυθμιση απο επαγγελματια επιβαλετε......

οταν θα γινει ρυθμιση τοτε θα βλεπεις ολες τις ταινιες σωστα.....
.....μιας και δεν ξερεις πως ειναι γραμμενη η ταινια που θα δεις.

εσυ τωρα πας με το γουστο σου......που σημαινει οτι ειναι λαθος.

την φωτεινοτητα του προβολεα σου σε eco η normal(οπως και τα υπολοιπα)θα στην ρυθμιση ο επαγγελματιας .....

μην αγχωνεσαι.......

Reaction score
8

με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του 9000 αλλά έχω μια μικρή απορία όσο αφορά το μοντέλο 9000w θέλω να ρωτήσω το εξής.... το 9000 w σημαίνει οτι εχει ασύρματο hdmi και όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με τον 9000 ? και αν είναι έτσι ιπαρχει ανταπτορας η κάτι ανάλογο πού περιλαμβάνετε μέσα και το βάζεις για παράδειγμα στον ενισχυτή , η κάπου σε κάποιο άλλο και έχεις ασύρματη κάλυψη ?και όντος αξίζει το κόπο να δόσεις καποια χρήματα παραπάνω ,η το καλώδιο είναι καλίτερο?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.677

Ο 9000W όντως μεταδίδει ασύρματα το σήμα από την πηγή ή τον ενισχυτή στον προβολέα. Από όσα γνωρίζω δουλεύει πολύ καλά. Αν όμως δεν τίθεται θέμα απόστασης από την πηγή ή τον ενισχυτή στον προβολέα, μπορείς κάλλιστα να προτιμήσεις το απλό μοντέλο με τη χρήση καλωδίου.

Reaction score
8

οσο αφορά τα ασύρματα εξαρτήματα ,η αγορά του 9000w περιλαμβάνει και αντιστιχο κιτ για ενισχυτή η την εκάστοτε πηγή πού είναι να συνδεθεί ?

Reaction score
8

Και όντος όλα τα υπόλοιπα εκτός του ασύρματου είναι ίδια με τον w ?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

European Projector 2012-13

EISA AWARDS

The Epson EH-TW9000W is one of the first home cinema projectors to include technology for the wireless transmission of Full HD 3D images – making long HDMI cable runs a thing of the past. The high power E-TORL lamp, combined with a 480Hz refresh rate, creates bright, smooth 3D pictures. The optical engine includes a large zoom range and horizontal/vertical lens shift, making set-up very easy, while excellent video processing and movement compensation also ensure the Epson’s performance is first rate. This is one of the best solutions that can be found on the market today – use it to build the home cinema set-up of your dreams!

Λογικό,όταν φτάνει στο 95% της απόδοσης ενός Runco Q-750:205:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Αφού το έχουμε ξαναπεί...είναι πολύ μπροστά ο προβολέας...περιμένουμε να ξεπεραστεί το 2014 και μετά..:116:

Απο την Epson φυσικά..

..η οποία έχει επενδύσει πολλά....στο marketing..:105:

Reaction score
171

Είπα κι εγώ..

Πάντως αυτό έβγαλε ως αποτέλεσμα ο Σκρουτζ όταν του ζήτησα να ψάξει για λάμπα του Epson 9000.

Για να εμφανίσει τη σωστή δεν αρκεί να δώσεις το μοντέλο του προβολέα γιατί βγάζει λάθος αποτέλεσμα.
Πρέπει να εισάγεις στην αναζήτηση τον κωδικό της λάμπας..

Γενικά σαν μηχανή αναζήτησης ο Σκρουτζ σε κλίμακα του 1 έως 10, παίρνει 4.
Ισως και πολύ του είναι το 4άρι..

Reaction score
1

Γεια σας...Έχω αγοράσει πριν ενα χρονο περιπου τον epsontw9000 και προχθες παρατηρησα μια μπλε κηλιδα σε μαυρο φοντο στο πανι...Τηλεφωνησα στην Octabit και μου ειπαν οτι θα τον στειλουν στο εξωτερικο για αντικατασταση, όχι βιντεοπροβολεα αλλα καποιου εσωτερικου εξαρτηματος δε θυμαμαι...Μηπως να ζητησω αντικατασταση του βιντεοπροβολεα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Μπλε κηλίδα σαν ένα pixel που δεν κλείνει, ή σαν στρογγυλό συννεφάκι πολύ μεγαλύτερο?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Σκόνη είναι.

Θα τον στείλουν ταξίδι γι' αυτό?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Σκόνη είναι.

Θα τον στείλουν ταξίδι γι' αυτό?

Ναι και μου εκανε εντυπωση που δεν καθαριζεται απλα απο εναν ειδικο εδω στην Ελλαδα!!!! Μου ειπε οτι εμεις αναλαμβανουμε τα ευκολα service...service ρουρινας...Μηπως δεν καταλαβε περι τινος προκειται; Και μαλιστα μου ειπε οτι αυτο που θα αλλαξουν εχει μεγαλο κοστος και ευτυχως που ειναι στην εγγυηση...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523