Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.647
Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

:121:

Είχα πάει έναν Epson πριν από 6-7 χρόνια για καθάρισμα. Μου πήραν 70€, και μου τον έδωσαν ίδιο...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

:121:

Είχα πάει έναν Epson πριν από 6-7 χρόνια για καθάρισμα. Μου πήραν 70€, και μου τον έδωσαν ίδιο...
Κι εγω εναν Sony που ειχα παλαιοτερα και αντιμετωπισα προβλημα με κιντρινιλες στις ακρες στο πανι τον καθαρισαν εδω στην Ελλαδα και μου τον εστειλαν οπως λες σαν καινουριο...Θα επικοινωνησω και παλι μαζι τους να διευκρινησω το προβλημα μηπως και εγινε παρεξηγηση...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Δηλαδη ο καθαρισμος απο τη σκονη ειναι ευκολη υποθεση για το τμήμα service;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.647
Δεν ξέρω, αλλά όταν λέω ίδιο εννοώ ότι δεν τον είχαν καν ανοίξει! :114: Ίδια χάλια!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Δεν ξέρω, αλλά όταν λέω ίδιο εννοώ ότι δεν τον είχαν καν ανοίξει! :114: Ίδια χάλια!
Αυτο εννοουσες!!!!! Αληθεια;;; Τελεια!!! Αν συμβαινουν και αυτα τοτε δε μιλαμε φυσικα για επαγγελματιες...

Reaction score
1
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

το φιλτρο το καθαριζες ?
Οχι φανταστηκα οτι θα εφανισει ενδειξη οταν χρειαστει καθαρισμο αλλα προχθες που το ανοιξα ηταν φαινομενικα καθαρο...

Reaction score
15.548

εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα σε ωρες λειτουργιας..:116:

το πιθανοτερο φιλε μου να φυγει αυτο απο μονο του.....

εαν δεν ειναι ενοχλητικο αστον οπως ειναι για 2-3 ταινιες....

πιστευω οτι θα φυγει.....αλλιως θελει καθαρισμα...

Reaction score
1

εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα σε ωρες λειτουργιας..:116:

το πιθανοτερο φιλε μου να φυγει αυτο απο μονο του.....

εαν δεν ειναι ενοχλητικο αστον οπως ειναι για 2-3 ταινιες....

πιστευω οτι θα φυγει.....αλλιως θελει καθαρισμα...
Εντάξει αλλα πρεπει να φυγει εξωτερικο για να γινει ενας απλος καθαρισμος; Αν επιμείνει η Oktabit για αποστολή στο εξωτερικό και αντικατάσταση όπως μου είπαν (δε θυμαμαι ομως τι ακριβως, πανελ;), εγώ τι θα πρεπει να κανω;

Reaction score
15.548

δεν ξερω να σου πω.....

εγω καθαριζω το μηχανημα εκτος αντιπροσωπιας......

....δεν εχω εμπιστοσυνη στα service τους..

να ξερεις ομως οτι τα LCD εχουν συχνα θεμα με τετοια προβληματα...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.596
Δεν ξέρω αν ανοιχθεί το κομμάτι αν χάνεται η εγγύηση. Σε κάθε περίπτωση θα σε συμβούλευα να μιλήσεις με τον Μ.Καστρουνή, ο οποίος είναι επαγγελματίας και έχει καθαρίσει πολλούς προβολείς.

Reaction score
1

δεν ξερω να σου πω.....

εγω καθαριζω το μηχανημα εκτος αντιπροσωπιας......

....δεν εχω εμπιστοσυνη στα service τους..

να ξερεις ομως οτι τα LCD εχουν συχνα θεμα με τετοια προβληματα...

Αυτο το σκεφτηκα κι εγω...Αν θελεις στειλε μου ενα μηνυμα να μου πεις σε ποια αντιπροσωπεια απευθυνεσαι... Ευχαριστω.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Δεν ξέρω αν ανοιχθεί το κομμάτι αν χάνεται η εγγύηση. Σε κάθε περίπτωση θα σε συμβούλευα να μιλήσεις με τον Μ.Καστρουνή, ο οποίος είναι επαγγελματίας και έχει καθαρίσει πολλούς προβολείς.

Προφανως θα χαθει η εγγυηση αλλα γενικα δε μου αρεσε που στην Octabit ηταν τοσο κατηγορηματικοι οτι πρεπει να φυγει στο εξωτερικο ο προβολεας και να γινει αντικατασταση καποιου εσωτερικου μηχανισμου, απο τη στιγμη που ολοι τελικα με μια γρηγορη εκτιμηση μιλουν για σκονη που καθαριζεται με ενα απλο service!!! Μπορω να περιμενω λιγους μηνες μηπως και βγαλει πραγματικα σοβαρο προβλημα κι αν οχι λιγο πριν το τελος της εγγυησης το στελνω σε αλλη αντιπροσωπεια για καθαρισμο...Και για να καταλαβω δηλαδη...Μολις επιστρεψει σε μια εβδομαδα μπορει να ξαναπιασει σκονη...Την ιδια διαδικασια θα κανω καθε φορα;;;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.596
Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Προφανως θα χαθει η εγγυηση αλλα γενικα δε μου αρεσε που στην Octabit ηταν τοσο κατηγορηματικοι οτι πρεπει να φυγει στο εξωτερικο ο προβολεας και να γινει αντικατασταση καποιου εσωτερικου μηχανισμου, απο τη στιγμη που ολοι τελικα με μια γρηγορη εκτιμηση μιλουν για σκονη που καθαριζεται με ενα απλο service!!! Μπορω να περιμενω λιγους μηνες μηπως και βγαλει πραγματικα σοβαρο προβλημα κι αν οχι λιγο πριν το τελος της εγγυησης το στελνω σε αλλη αντιπροσωπεια για καθαρισμο...Και για να καταλαβω δηλαδη...Μολις επιστρεψει σε μια εβδομαδα μπορει να ξαναπιασει σκονη...Την ιδια διαδικασια θα κανω καθε φορα;;;
Εντάξει το ότι είναι σκόνη είναι μια εκτίμηση, όπως λες κι εσύ. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι. Βέβαια κι αυτοί το λένε αβασάνιστα. Αν το χρονικό διάστημα επισκευής που σου έδωσαν είναι μικρό και δεν υπάρχει extra κόστος, γιατί να μην τον δώσεις;
Αλλιώς καταφεύγεις σε κάποιον τρίτο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm