Παρουσίαση Συστήματος

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.188
Απάντηση: Παρουσίαση Συστήματος

Καλησπερα σε ολους
Ο 5ος μου YAMAHA
RX-V650
Λιγο θηριο αλλα αρκετη ισχυς που μου ειναι μαλλον πλεοναζον αλλα δεν πειραζει ασε την να υπαρχει
Οπως ξεκινησα το θεμα εχω 7 παθητικα και ο συγκεκριμενος ολοκληρομενος βγαζει 7 καναλια στις εξοδους του.Οποτε μου κανει. Επισης περιλαμβανει πυκνωτικο μικροφωνο, γεννητρια ροζ θωρηβου για αυτοματη ισοσταθμιση στην αποκριση συχνοτητας της αναπαραγωγης
Καλή επιλογή! Αν και παλιό μηχάνημα ήταν πάρα πολύ καλό! Εγώ έχω τον RX-V750 σχεδόν παρόμοιος με τον δικό σου αλλά έχει μεταλικό κουμπί για το volume και όχι πλαστικό όπως ο RX-V650 :acute:

Μεγάλη ισχύς και πολύ καλή ποιότητα ήχου και στην μουσική. Ειδικά όταν πατάς το μπλε κουμπάκι pure direct που σβήνει τα κυκλώματα εικόνας και surround και τον μετατρέπει σε απλό δικάναλο stereo ενισχυτή. :dance2:

Reaction score
512

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, Έτσι όπως τα λες ...είναι. Έχει δύο όψεις δηλαδή. Η μία η πολυκανάλη και η άλλη η Straight-Direct πως το λένε... Οι εξελίξεις οδηγούν σε ανάγκες και λύσεις. Δεν βλέπω ταινίες και το ράδιο παίζει όλη μέρα. Με το 7.1 ήταν ψιλοχάος :eek: ήχος (στην μουσική) που έσκαγε από παντού και αυτό ήταν λάθος. Μου πήρε δύο μήνες να το καταλάβω..
4 ηχεία ραφιού στο σαλόνι και ένα sub είναι οκ. Οπότε τώρα μου έχουν μείνει το κεντρικό μου και οι δαπέδου μου και τα έχω αναρτήσει σε αγγελίες του παρόντος εκπληκτικοτρομερού :hi:site-forum.
Έχω φτιάξει και ένα τρικάναλο στο υπνοδωμάτιο παίζει σούπερ, θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις μπουν οι βάσεις και το έπιπλο...:tongue:
Στο έπιπλο υπάρχει χώρος για το laptop για σύνδεση με το σύστημα

Reaction score
512

Στο συστημα (μου) ειποκειντω αλλαγες ανα διαστηματα. Τωρα που εβαλα τα ηχεια της οροφης η αλλιως pressence ελληνιστη παρουσια , τα κουμπωσα στην υποδοχη του ενισχυτη. οκ. Η προηγουμενη συνδεσιμολογια ηταν Β speakers τα pressence.
H απο επανω στοιχιση 4.1 επεσε και η συδεσιμολογια αλλαξε , στην μουσικη ηταν πολυ ..καλη αλλα ελα μου ομως οτι το hc δεν υφιστατο?? Ετσι τα εκανα τουμπα παλι πολυκαναλο...τι κριμα πολυ μου αρεσε αυτο το 4.1 με τα ραφιου Wharfedale...
Μετραω τις μερες αναποδα μεχρι την ημερομηνια πληρωμης μου να καλυψω καποιες αναγκες και να βγαλω κατι φωτογραφιες ετσι ωστε να συζητησουμε παλι..

Reaction score
512

Εχει κινηθει γη και ουρανος να μαθουν επιστημονες δεκα χρονια τωρα και να βγαλουν μια διαγνωση που απλα δεν υπαρχε για την περιπτωση μου. Εν παση περιπτωση στο θεμα μας. Εγινε συντρηβη παλαιοτερου συστηματος στην κυριολεξια!! Το πηρε ο :devilish: διαολος. Ξυπνησα ενα πρωι και ειπα.. αφου δεν μου κανει (ταιριαζει) δεν μου αρεσει καθολου, το εχω βαρεθει, σιχαθει και το παιρνει ο:devilish: διαολος. Την υγεια μας να εχουμε. Τωρα το εκανα 10 φορες καλυτερο εν τελη.

Reaction score
512

6 μερες εμειναν για να παρουσιασω το συστημα (υπνοδοματιου) χα χα ,,..!!!@@

Reaction score
512

και ενας μηνας για να φτιαξω το sub και να το παρουσιασω και αυτο αφου πρωτα το δοκιμασω και το ελενξω και θα σας πω εντυπωσεις

Reaction score
512

Sτο σαλονι εχω 7.1 . Στο υπνοδωματιο εχω 3.0. Eimai ο γιος του θεου του υπνου Μορφεα και τα Wharfedale 8.2 +center δινουν πιο στερεα εικονα απο το hc τελικα. 3 μερες παρασκευη το στηνω κανονικα με επιπλα και βασεις και απλα θα αναρτησω φωτο και προκαταβολικα αν και προχειρο με εχει εκπληξει.

Reaction score
512

και ενας μηνας για να φτιαξω το sub και να το παρουσιασω και αυτο αφου πρωτα το δοκιμασω και το ελενξω και θα σας πω εντυπωσεις
Η δημοκρατια ειπε οτι η πληρωμες γινονται τελευταια εργασιμη του μηνα. Εγω τι περιμενω λοιπον? Αμφιταλαντευομαι. Δεν μπορω να αντισταθω στην προκληση δευτερου σαμπ ενω το κοστος ειναι 100ευρο ας πουμε. Μετα ας μεινω μονος και παρεα του και μπατηρης. Τουλαχιστον θα παιξει και θα με παρηγορει. Θελω να σας πω οτι περασε ηδη ενας μηνας που το εμπνευστηκα κια σε αυτην την πληρωμη δεν θα μου ξεφυγει γιατι βλεπω πολλα λεω και λιγα κανω.

Reaction score
512

ηρθε το earthquake 10" με τα παρελκομενα λιγες μερες και θα παιξει

Reaction score
30.456

Στο συστημα (μου) ειποκειντω αλλαγες ανα διαστηματα. Τωρα που εβαλα τα ηχεια της οροφης η αλλιως pressence ελληνιστη παρουσια , τα κουμπωσα στην υποδοχη του ενισχυτη. οκ. Η προηγουμενη συνδεσιμολογια ηταν Β speakers τα pressence.
H απο επανω στοιχιση 4.1 επεσε και η συδεσιμολογια αλλαξε , στην μουσικη ηταν πολυ ..καλη αλλα ελα μου ομως οτι το hc δεν υφιστατο?? Ετσι τα εκανα τουμπα παλι πολυκαναλο...τι κριμα πολυ μου αρεσε αυτο το 4.1 με τα ραφιου Wharfedale...
Μετραω τις μερες αναποδα μεχρι την ημερομηνια πληρωμης μου να καλυψω καποιες αναγκες και να βγαλω κατι φωτογραφιες ετσι ωστε να συζητησουμε παλι..
Ελπίζω όχι σε κανένα κεφάλι..

Reaction score
512

λογο οικονομικων θεματων και σχεδιασμου θελω χρονο να ολοκληρωσω τους στοχους μου
τωρα περιμενω λιγες μερες

Reaction score
512

Μαγικο εδωσα 170 ευροπουλα για τα βρατανικα διαμαντια 8 left right center
kai 30 για συντηρηση , συνολο 200. Επειτα ο 6καναλος Yamaha τα οδηγει με κοστος 180ε
και ματζικ φανταστικ ογκος στεοφωνια λεπτομερια διυγια πολυ μπασο και δρομολογουμε σε 7 ημερες βασεις και σαμπακι
και υποσχομαι μερακλιδικη φωτο τοτε
μιλαμε για υπνοδωματιο και εχω μεινει και κανω μπεεεεεεεεεεε
σαν αγελαδα που κοιταζει το τρενο απλα τελειο για τα λεφτα του

Attachments

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Απαιχτοs,μεγεια!

Reaction score
1.815

....μιλαμε για υπνοδωματιο και εχω μεινει και κανω μπεεεεεεεεεεε
σαν αγελαδα που κοιταζει το τρενο απλα τελειο για τα λεφτα του
Γουστάρω που γουστάρεις το όμορφο σύστημά σου!!
Μεγειές!!!:thumbsup:

Reaction score
84
Απάντηση: Re: Παρουσίαση Συστήματος

Ευτυχως γνωριζω και χειριζομαι την Ελληνικη γλωσσα καλα και ειρονια σημαινει περιπεζω καποιον αλλον κατι που δεν εκανα αν αναφερεστε σε εμενα
Τζαρτζάνου και Παρυσάτιδος γίγνονται παίδες δύο.
Συγχαρητήρια για το μεράκι σου. Καλοάκουστα

Reaction score
3.980

Άψογος!

Μπράβο σου φιλαράκι, να τα απολαμβάνεις στο μέγιστο σου εύχομαι!

Reaction score
512

Ειμαι πολυ ευγνωμων σε ολους σας , ευχαριστω για τα καλα σας λογια
Ο εξοπλισμος μου αποκτηθηκε με πολυ υπομονη και κοπο και τυχη και επιλογη , ολα παιξαν το ρολο τους.
Οι εφαρμογες του σαιτ ειναι εξιδανικευμενες και λειτουργικο και δυνατοτητες ,το καλο να λεγεται
music for my whole life

Reaction score
512

Το σημερινο μου αποκτημα...Metro 12 PA
Ολα τα λεφτα ο νεος τιταν. Μιλαμε για πολυ μπασο.:geek:

Attachments

Reaction score
512

καιω τωρα τα πηνια με luniz-i got 5 on it. Και οτι αλλο θυμιθω απο το παρελθον

Status