Παρουσίαση Συστήματος

Status
Not open for further replies.
Reaction score
512
προεδρε , καναμε καμμια αναβαθμιση ?
χωσαμε τιποτα στο συστημα
Ναι βεβαια οποσδηποτε σε βρισκω πολυ ευστοχο. Ναι ειμαι στα σκαρια. Εχω παρει αγκαζε δυο κολωνες λουκουμι και ξερολουκουμι σε τιμη χαρισμα. Προκειτε για ενα αλλο διαμαντι δεκαετιας με στενο φασμα μοναδων με αποτελεσμα την ακριβεια και την στερεοφωνικοτητα το καλουδι Wharfedale diamond 9.4 σε χρωμα cherry! σε λιγες μερες σπιτι μου. Τα ραφιου που εχω τωρα ως main θα εξυπηρετησουν τα up sourround με ριθμιση αποστασης εντασης και 20msec sourround effect . Και σε εναν μηνα κεντρικο.:drinks:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
καλα θα μας τρελιανεις ?
πως εχεις παρει κατι αγκαζε , και σε λιγες μερες θαναι σπιτι ?
που εισαι τωρα δηλαδης ?
σε πχια διασταση ?

Reaction score
512
καλα θα μας τρελιανεις ?
πως εχεις παρει κατι αγκαζε , και σε λιγες μερες θαναι σπιτι ?
που εισαι τωρα δηλαδης ?
σε πχια διασταση ?
Διασταση 4.1.
Σε 10 μερες θα γινει 6.1 με τις δαπεδου
Οι δαπεδου μου αρεσουν πολυ και τις εκλεισα με τον λογο 100% συμφωνιας απλα εγινε . Με το sub ειχα κανει το ιδιο. Υπαρχουν λεπτοι ανθρωποι καπου εδω οχι οπως δεν μπορει να συμβει το αντιθετο.

Reaction score
512
κουλο. η τεχνολογια ειναι μερα με την νυχτα αν θελουμε να μιλαμε για υψυλη πιστοτητα μεταξυ diamond και του hitachi και ως προς την ποιοτητα υλικων . Κλεινω τα μπροστα και ακουω μονο sourround στεκονται ισα ισα εχουν φτωχο ηχο. Τωρα πως εγω ακουω και τα 4 σε ιδανικα επιπεδα μαλλλον το ενα συμπληρωνει το αλλο. Η κατασταση ειναι ακρως απολαυστικη και δεν θελω να πειραξω τιποτα. εστω και αν μου κοστισει μια αναβαθμιση 90-180ε δεν το τολμω. Απολυτος? Εγωιστης? Δεν θελω να ρισκαρω.
εχω κανει ενα σχεδιο super. Αναμενατε. Κοστος αναβαθμισης 320ε. Υλοποιηση εντος μηνος. Πρωτη φαση σε 6 ημερες. The President.

Reaction score
512
:)Εγω ειμαι ενας πιτσιρικας με εναν δρομο. Υπαρχει ζωντανη εδω ενεργη :download: ΓΝΩΣΗ χιλιαδων φιλων μας. Κανεις κακως και ολοι οι καλοι χωρανε:acute:

Reaction score
512
Η τηλεοραση ειναι κατι που με ικανοποιει. Δεν βλεπω digea ποιο πολυ σερφαρω με το laptop που μου δινει εικονα στην TV και εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο και χανομαι. Spotify παιζει αρκετα. Ειναι full hd , 3D , LED. Δεν εχω καταφερει να την χορτασω. 42 ιντσες. 3 μετρα αποσταση θεασης. αν εβλεπα λαμπα θα εβγαζα σπυρακια.

παραχαραξη ιστοριας. Λυπαμε.

για ευνοητους λογους ευγενιας

Εχω το sub Metro energy 12a ενα PA 200watt με αποκριση 25-110hz
Εχει επιβλητικοτητα βαθος ογκο
Argi αξιζει να τα σκασω για ενα hi-fi 10αρι diamond kevlar?(35-110)

Ναι θα γινει και η αναβαθμιση στο sub . σε 23 ημερες

Last edited by a moderator:

Reaction score
512
Καλησπερα ! Εκ περιτροπης οι δαπεδου μου cherry που ειχα βαλει στο ματι δεν αρπαχτην και βρηκαν αλλον ιδιοκτητη. Πεισμωσα και οταν το παρεακι διαλυθηκε αφου δεν βρηκαμε κατι βρηκα εγω μονος τι και μετα απο 30 λεπτα καφε τσιγαρο και surfing χτυπησα απο Θεσσαλονικη το sourround της Warfedale diamond sr μαυρο χρωμα. To 10.0 ειναι παρομοιο με 15watt περισσοτερη ισχυς αλλα not curved και 30 ευροπουλα ακριβοτερτο. Λεω να τα κρεμασω στο ταβανι....:hunter:

Reaction score
512
ok δεν πειραζει βλεπουμε στις τουτες εδω δυσκολες εποχες υπαρχουν ακομα ευκαιριες προσφορες. Τιμη δεν θα πω. Ενα ακομα διαμαντι (1) για sourround 3d. Μιλαω για την υπεραποδωση του ηχειου οροφης (βλεπε μαυρο με κιτρινο κωνο.) Τα πηρα χθες το βραδυ. Τωρα χορτασα.
(1) Wharfedale diamond 8.1
:dance2:

Attachments

Reaction score
512
Ομορφα.!8-)
Ενταξη τα στρωνω τωρα και εκτιμω μετρησεις. Η φαση ειναι καλη delay και echo σε επιπεδο studio home entertainment. This is empire , the empire down. Τωρα ολα ειναι δεμενα. καλη λευτερια...8-)

Last edited:

Reaction score
512
αρβανιτακι πως την εχεις δει κλειδοκρατωρας και φασιστας? Φιλε εσυ δεν ξερεις να γραφεις σε παρακαλουθω ενα χρονο. Εγω εδω και ενα χρονο εχω διαπρεψει με τα μηνυματα μου και ξερω να μιλαω και να φτιαχνω, εσυ μαλλον ουτε κατσαβιδι δεν ξερεις να στριψεις κακη σου χρονια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
αρβανιτακι πως την εχεις δει κλειδοκρατωρας και φασιστας? Φιλε εσυ δεν ξερεις να γραφεις σε παρακαλουθω ενα χρονο. Εγω εδω και ενα χρονο εχω διαπρεψει με τα μηνυματα μου και ξερω να μιλαω και να φτιαχνω, εσυ μαλλον ουτε κατσαβιδι δεν ξερεις να στριψεις κακη σου χρονια.

Xαχαχαχαχ.
Αλλά δεν φταίς εσύ , αλλά εγώ που προσπαθω να σου ανοίξω τα μάτια.
Σου κάνουν like για να γελάνε μαζί σου , αυτό όμως είναι το λιγότερο.
Εδώ είναι φόρουμ που διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν να μάθουν και τα γραφόμενά σου μόνο μάθηση δεν προσφέρουν .
Αντε τώρα σε άλλο φόρουμ να ''δώσεις'' γνώσεις....

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007