- Reaction score
- 226
Τις οικογενειακές τις βλέπουμε μαζί, μουσική ακούμε μαζί, τις υπόλοιπες μόνος μου....εννοω αυτές με τα μπαμ μπουμ ...marvel, star wars κλπΟύτε ταινίες βλέπετε μαζί;
Τις οικογενειακές τις βλέπουμε μαζί, μουσική ακούμε μαζί, τις υπόλοιπες μόνος μου....εννοω αυτές με τα μπαμ μπουμ ...marvel, star wars κλπΟύτε ταινίες βλέπετε μαζί;
Στο πλαϊνό παράθυρο πέφτει μαύρη ρολλοκουρτινα όπως κ το masking πάνω στην οθόνη....πριν κάνω την ανακαίνιση ο προηγούμενος χώρος του home cinema ήταν βαμμενος όλος μαύρος όποτε ξερω την εικόνα του JVC ...τωρα ξερω ότι χάνω πολλά όμως είναι το τίμημα ότι πλέον το σαλόνι έγινε πιο κατοικησιμο ...Πολύ ωραίος χώρος και μηχανήματα. Μπράβο !
Αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με τις ανακλάσεις λόγω των πλάγιων τοίχων εκατέρωθεν της οθόνης (πχ σκούρα, βαριά κουρτίνα) θα δεις άλλη εικόνα από τον JVC![]()
Στο λέω από προσωπική πείρα.
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος είναι πολύ τίμιος ενισχυτής όντως βέβαια ζεσταίνεται πολύ αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα για αυτό...τα μηχανήματα αυτά τα έχω πέρα από τον ήχο τους κ για συναισθηματικούς λόγους κ δεν είμαι σε φάση για αλλαγές ....(βέβαια έναν Mcintosh θα τον ήθελα )Να ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένος από τον Α120 , τον ήχο του και την ικανότητα οδήγησης των Quad και αν έχεις θέμα με την υπερθέρμανση του (έχω τον Α100) . Παρεμπιπτόντως ωραίο σύστημα...
Κοιτα δεν υπαρχει συγκριση χρονου, ολα ειναι θεμα κυριως διαθεσης, timing, ελευθεριας μεσα στο σπιτι, γιατι οσο ειμαι μονος μου πιο πολυ τα ευχαριστιεμαι ....κ τοτε αφιερωνω περιπου 50 50, γιατι ιδια χαρα μου δινει ενα καλό ακουσμα κ ιδια χαρα εχω οταν ειναι να δω μια πολυ καλη ταινια.!!!Το αναλογικό σύστημα είναι υπέροχο, αφιερώνεις χρόνο ή προτιμάς το home cinema? Προσωπικά θα ήμουν 90 -10 υπέρ του stereo!
Παρ όλο που το και το home είναι πράγματι κορυφαίο!
\
Ο marantz τροφοδοτει ολα τα περιφερειακα ηχεια κ ο τελικος τα 3 μπροστα κ το vogΈχεις δοκιμάσει το marantz μόνο του χωρίς τον τελικό?
Οι διαστασεις ειναι 3.30 πλατος με 4.90 μηκος κ 2.70 υψος...με την πρωτη ευκαιρια θα σας πω για τη διαφορα του vog εαν ειναι phandom στα πισω περιφερειακα η σαν ξεχωριστο ηχειοΑν μπορείς κάνε μια δοκιμή καποια στιγμή και πες μας εντυπώσεις σε ταινία με auromatic με και χωρίς vog.
Τι ύψος ταβάνι εχεις;
Διαστάσεις χώρου που ορίζουν τα μπροστά και τα πίσω ηχεια;
Εφοσον εχεις δηλώσει setup 10.1 σίγουρα περνάει ήχο ξεχωριστά στο vog.Οι διαστασεις ειναι 3.30 πλατος με 4.90 μηκος κ 2.70 υψος...με την πρωτη ευκαιρια θα σας πω για τη διαφορα του vog εαν ειναι phandom στα πισω περιφερειακα η σαν ξεχωριστο ηχειο
Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία όμως εγώ πιστεύω ότι κ με 9.1 που έχεις το θεωρώ απίθανο να χάνεται η πληροφορία του vog εξάλλου Κ στις προδιαγραφές του auto 3d λένε ότι σε μικρούς χώρους όπως οι δικοί μας δεν είναι αναγκαίο το vog ....εγω λέω ότι θα είναι κάπως το ίδιο όπως όταν δεν έχεις κεντρικό ηχείο κ η πληροφορία έρχεται phantom από το left right channel Χωρίς να χάνονται οι διάλογοι...κατι τέτοιο ανάλογο θα γίνεται κ εδώ όμως θα το δοκιμάσω κ θα σε ενημερώσω....Εφοσον εχεις δηλώσει setup 10.1 σίγουρα περνάει ήχο ξεχωριστά στο vog.
Το ερώτημα είναι αν δηλώσεις οτι εχεις 9.1 (που σημαίνει πρέπει να ξανανατρέξεις audyssey και ισοσταθμιση από την αρχή, για αυτό είναι κομματάκι δύσκολο) και παίξεις τις ίδιες σκηνές που άκουγες με 10.1 σε 9.1, ποσό διαφορετικά θα ακούγεται; Ένα ερώτημα είναι και αν δημιουργεί phantom το vog από τα υπόλοιπα ή αν κόβει τελείως το περιεχόμενο που πήγαινε στο top channel.
Οι διαστάσεις μας είναι σχεδόν ίδιες όποτε θα έχει πολύ ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον) η γνώση από μια τέτοια δοκιμή.
Συγχαρητήρια για το ωραίο σου σύστημα.Σάββας είναι το όνομα μου.....οσο για το αλλο ...τιμη μου !!!!!