- Reaction score
- 83.715
pout@n@ki του μη γίνειΦίλε zorzos 'να υποθέσω Γίώργος' αν κατάλαβες με τη παρουσιασή σου έχεις γίνει η Μούσα του μέλους kefalas!![]()

pout@n@ki του μη γίνειΦίλε zorzos 'να υποθέσω Γίώργος' αν κατάλαβες με τη παρουσιασή σου έχεις γίνει η Μούσα του μέλους kefalas!![]()
Ναι απο το ομορφοτερο νησι καταγομαι....ακρωτηρι..Να υποθέσω είσαι από Κυκλάδες και από συγκεκριμένο (το νοτιότερο) νησί?
Ναι κάτι τέτοιο γνωρίζω κ εγωΈχεις το επίθετο της μητέρας μου.
Η οικογένεια πρωτοήλθε στη Σαντορίνη τον 13 αιώνα νομίζω. Το από πού είναι προφανές (Φράγκοι).
Σ ευχαριστω Στέλιο μου για τα καλα σου λογια...ευχομαι να περνας καλα !Σάββα μου πραγματικά υπέροχο σύστημα , υπέροχος χώρος, πανέμορφα όλα....
Πρέπει να έχω να σε δω από κοντά περίπου 15 χρόνια που έχω φύγει από το Πέραμα![]()
Εκπληκτικά μηχανάκια!!
Τα σέβη μου φίλε
Μυτακίδης Στέλιος.
Καλά περνούσα Σάββα μου μέχρι πρόσφατα που αποφάσισα να ξαναστήσω εγκατάσταση hc.Σ ευχαριστω Στέλιο μου για τα καλα σου λογια...ευχομαι να περνας καλα !
Πρεπει να περνάς δυσκολες ωρες.....μεχρι να το ξαναστησεις χαχαχαΚαλά περνούσα Σάββα μου μέχρι πρόσφατα που αποφάσισα να ξαναστήσω εγκατάσταση hc.![]()
Πρεπει να περνάς δυσκολες ωρες.....μεχρι να το ξαναστησεις χαχαχα