- Reaction score
- 5.552
Εγω στο είπα διότι έβρισκες αρνητικά στον 260
Οποτε σου έλυσα το προβλημα που είχες ...
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα του Κώστα...........Εγω στο είπα διότι έβρισκες αρνητικά στον 260
Αυτό εχει περισσότερο νόημα απο τα ελάχιστα UHD δισκάκια που υπάρχουν.βαλατε κανενα κανονικο bluray να δειτε το 1/4 pixel size, upscale & reality creation τι αποτελεσμα ειχανε σε μια κλασσικη ταινια;
Έξυπνο είναι, αλλά εσύ θέλεις να φαίνεται σαν UHD.αν ειναι τοσο εξυπνο οσο λενε :ρ
άρα συμφωνείς οτι ένας νέος JVC, ειναι η καλύτερη λυση για κάποιον που βλέπει κυρίως HD... και σπανίως UHD.Έξυπνο είναι, αλλά εσύ θέλεις να φαίνεται σαν UHD.
Δεν φαίνεται σαν UHD.
Προσωπικά, δεν θα έπαιρνα προβολέα 4K αν το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να βλέπω HD.
Έχω μεγάλη απέχθεια στα gimmicks.
Αυθαίρετο συμπέρασμα βγάζεις.άρα συμφωνείς
Αυτό. Γιατί εσύ έχεις άλλες προτεραιότητες απο 'μένα που είμαι γενικά ικανοποιημένος απο την εικόνα των καλών και συχνά καλιμπραρισμένων 2Κ προβολέων.βασικα ηθελα/πρεπει να δω και ο ιδιος
αναρωτιέμαιΑυθαίρετο συμπέρασμα βγάζεις.
Αν αγόραζα σήμερα προβολέα των 5.000€ και δεν είχα CIH σύστημα, θα έπαιρνα τον Sony.
Δεν θα έδινα όμως με τίποτα πάνω απο 3.000€ για 2Κ προβολέα.
Πάντως το aacs 2.0 μάλλον έσπασε πάνω στην ώρα...ο τόπος έχει γεμίσει.EDIT:
Και κάτι ακόμη, γιατί τις τελευταίες μέρες το έχω κάψει απ' το διάβασμα και το μυαλό μου είναι UHD λάσπη.
Απο τα UHD BD που κυκλοφορούν, πολλά είναι παλιότερα με μέτρια εικόνα και μερικά είναι σύγχρονα με μέτρια εικόνα. Ό,τι ακριβώς έγινε με τα BD 10 χρόνια πριν και με τα DVD 20.
Όταν βάζεις Lucy και Passengers, μην περιμένεις μετά να μη φας μιά φρίκη με πολλά απ' τα υπόλοιπα.
Αν γίνει αυτό την κάναμε. Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο ωστόσο. Μακάρι!.
ο εκπροσωπος της Sony μας μετέφερε οτι θα υπάρχουν firmware updates και για dolby vision αλλά και οτι άλλο
κριθεί οτι θα είναι απαραίτητο.