Παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων F1 07!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων F1 07!!!

Με το που ειδα το θεμα στην car audio, η αληθεια ειναι οτι τρομαξα..:happy_5:.

Οσον αφορα τις φωτο, τα μονοθεσια ειναι αρκετα κοντα στα περσινα.

Εντυπωση θα πρεπει να μας κανει , οτι μαλλον δυσκολα θα βρουμε φωτο απο τον πισω διαχυτη των μονοθεσιων ( εκτος απο την toyota που παρεθεσε φωτο ο φιλος) που σημειωτέον θα παιξει σημαντικο , να μην πω τον σημαντικοτερο ρολο φετος που μικραινουν κατα πολυ οι αεροτομες !!!!:cool_1:

GTX

Reaction score
39
Κατά τη γνώμη μου, από άποψη ομορφιάς η Mclaren και πάλι σκοτώνει με την πιο επιθετική εμφάνιση απ'ολους, μετά έρχεται η Ferrari. Η Renault με αυτά τα ξενέρωτα (προσωρινά) χρώματα είναι χάλια και μοιάζει με Red Bull, νομίζω πάντως οτι η πίσω αεροτομή της σκοτώνει και μάλλον θα μετρήσει πολύ.

Εγώ πιο πολύ περιμένω να δω τη Red Bull, για να δούμε το καινούριο δημιούργημα του Adrian Newey που θα φοράει κινητήρα Renault, αυτό πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον :cool_3:.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων F1 07!!!

Κατά τη γνώμη μου, από άποψη ομορφιάς η Mclaren και πάλι σκοτώνει με την πιο επιθετική εμφάνιση απ'ολους,
Γεγονός Γιώργο!! Ασημένιος κυματισμός... ελπίζω να πνιγεί ο Ισπανός βέβαια εκεί μέσα αλλά αυτό πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να το δούμε, εάν το δούμε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
για μενα η mclaren ειναι στο σχεδιασμο πολυ μπροστα.τα αλλα μου φαινονται πολυ κοινοτυπα.
Κι όμως...
Το κόκκινο μονοθέσιο φέτος έχει υποστεί τις περισσότερες αλλαγές από τα υπόλοιπα τα οποία λένε ότι είναι περισσότερο συντηρητικά.

Βέβαια αυτό δεν φτάνει για να πάνε καλά...
Πρέπει να μάθουν πρώτα στον Kimi να μην σπάει κινητήρες... "happy_1"

Reaction score
3
Αυτό σωστό!:prof: (προβλέπω κόφτη πολύυυυ χαμηλά εφέτος:happy_5:)
Για την παρουσίαση της πανέμορφης "Mc Laren" (φτου σκόρδα και μακριά από εμάς),μάθατε?
Για ρίχτε ένα βλέφαρο εδώ

GTX

Reaction score
39
Παιδιά αράχτε λίγο με τον Kimi, σε λίγο καιρό θα ξέρουμε ποιός έφταιγε τελικά. Εγώ ξέρω οτι ο Alonso στην πρώτη μέρα official testing με τη Mac μπήκε μέσα με καπνούς μετά απο μια ωρίτσα και ξαναβγήκε με καινούριο κινητήρα :cool_1: :cool_1: Πάλι ο Kimi έφταιγε???

Όσο για το πιο εξελιγμένο μονοθέσιο φέτος εγώ δε βλέπω μεγάλες διαφορές στη Ferrari πέρα απο τις αλλαγές στην μπροστινή ανάρτηση που απ΄οτι λένε είναι πρωτοποριακές (και μια εξέλιξη του περσινού εμπρός φτερού). Κατά τα άλλα βλέπω τη Renault με πολύ ψαγμένα πλαϊνα φτερά που ενσωματώνουν τους καθρέφτες, εξελιγμένο το μπροστινό φτερό πάνω στο περσινό σχέδιο, καινούρια μύτη και πίσω αεροτομή που όπως είπα μου φαίνεται πολύ ψαγμένη σε σχέση με των άλλων, ίσως μόνο της Mclaren μοιάζει λίγο. Και πάλι ξαναλέω όλα τα λεφτά θα είναι το Red Bull (για όσους δεν το γνωρίζουν θα είναι απο τα χεράκια του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος βασικά για τις Mclaren που είχαμε μέχρι πέρσι και ουσιαστικά φέτος, δεν είναι οτι αλλάξανε και τίποτα) και μη ξεχνάμε θα φοράει Renault κινητήρα!!!

Λεπτομέρειες απο τη Renault εδώ

και εδώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.863
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork