Παρουσιαση:Optoma H79

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9 ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΗΝ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ...

Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορούν να έρθουν τελικά παρακαλώ να το ανακοινώσουν ώστε να υπάρξουν ακόμα περισσότερες θέσεις!

Υ.Γ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ... ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ!!! (αν όλα πάνε καλά βέβαια...)

Reaction score
1
24/9 ειναι και η γνωριμια με το πικαπ!!
μπορουμε να ριξουμε κ καμμια κλεφτη ματια στον optoma??

minas

Πισιά
Reaction score
4.434
Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορούν να έρθουν τελικά παρακαλώ να το ανακοινώσουν ώστε να υπάρξουν ακόμα περισσότερες θέσεις!
Χρήστο, δεν ξέρω αν με μετράς στους παραπάνω, αλλά δυστυχώς εγώ θα ξέρω αν βρίσκομαι Αθήνα μόνο την προηγούμενη μέρα. Κρατήστε θέσεις για τους σίγουρους, και αν τα καταφέρω μπορεί να περάσω να πω ένα γεια και να δώσω τα φώτα μου :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οπως πολυ σωστα ειπε ο NikosR την ιδια ημερα γινεται και η παρουσιαση απο την κατηγορια Hi End(σε αλλον οροφο)
Ετσι με ενα σμπαρο δυο τρυγονια! :wink:

Τωρα φανταζομαι πως πολλοι απο εσας θα ηθελαν ηδη να ξερουν τις πρωτες εντυπωσεις για τον Η79 τον οποιο μολις δοκιμασα , ετσι δεν ειναι? :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλα , καλα μου αρεσει να σας αναβω λιγο τα αιματα... :oops:

Κοιταξτε , εαν μας χαρακτηριζει κατι σαν site νομιζω πως αυτο ειναι η σοβαροτητα.
Τα τεστ του λεπτου και η φωτογραγραφιες των χαρτοκιβωτιων ανηκουν σε αλλες διαστασεις τις οποιες δεν θελουμε καν να γνωριζουμε.

Θα εχετε πληρη παρουσιαση λοιπον το Σαββατο και ισως και συγκριτικο... :wink:

Εκει θα τα δουμε ολα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Συμφωνώ απόλυτα!

Βέβαια καλού-κακού κλείδωσέ τον και σε κανένα ντουλάπι γιατί θα έχεις πολλές επισκέψεις από αδημονούντες μέχρι το Σάββατο!

Αποφεύγεις και τους παπαράτσι με τον τρόπο αυτό!!!

:lol: :lol: :lol:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλα , καλα μου αρεσει να σας αναβω λιγο τα αιματα... :oops:

Κοιταξτε , εαν μας χαρακτηριζει κατι σαν site νομιζω πως αυτο ειναι η σοβαροτητα.
Τα τεστ του λεπτου και η φωτογραγραφιες των χαρτοκιβωτιων ανηκουν σε αλλες διαστασεις τις οποιες δεν θελουμε καν να γνωριζουμε.
Καλά τι έγραψες ρε τώρα; :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Κατάλαβες τι έγραψες; :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Πω-πω, τίποτα δεν ξεχνάς, τίποτα ρε π____η μου!!!!!  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως το ερωτηματικό είναι ωραίο...

Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μερικές συμμετοχές ακόμα...

Πρώτες παρουσιάσεις είναι αυτές... ας στριμωχθούμε λίγο...

minas

Πισιά
Reaction score
4.434
Έχω μία μικρή υποψία για το τι μπορεί να πάρει την θέση του ερωτηματικού.
Κι αν είναι αυτό που νομίζω, θα περάσουμε πολύ καλά!!!!!!!!!
Κι εγώ, και κάτι μου λέει ότι μπορεί και να είναι και λίγο καλύτερο για αυτους που βλέπουν ουράνια τόξα... καλά πάω? :roll:

Edit: Μόλις διάβασα και το άλλο "ενδιαφέρον" topic... Μήπως ξεκινάει από 87 και τελειώνει σε 20?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis