Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 309
καλά νέα για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν σε 1-2 μήνες
κακά νέα για όσους μόλις αγόρασαν...
κακά νέα για όσους μόλις αγόρασαν...
Χρήστο, δεν ξέρω αν με μετράς στους παραπάνω, αλλά δυστυχώς εγώ θα ξέρω αν βρίσκομαι Αθήνα μόνο την προηγούμενη μέρα. Κρατήστε θέσεις για τους σίγουρους, και αν τα καταφέρω μπορεί να περάσω να πω ένα γεια και να δώσω τα φώτα μουΌσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορούν να έρθουν τελικά παρακαλώ να το ανακοινώσουν ώστε να υπάρξουν ακόμα περισσότερες θέσεις!

Καλά τι έγραψες ρε τώρα; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Καλα , καλα μου αρεσει να σας αναβω λιγο τα αιματα...![]()
Κοιταξτε , εαν μας χαρακτηριζει κατι σαν site νομιζω πως αυτο ειναι η σοβαροτητα.
Τα τεστ του λεπτου και η φωτογραγραφιες των χαρτοκιβωτιων ανηκουν σε αλλες διαστασεις τις οποιες δεν θελουμε καν να γνωριζουμε.
Τα παπαγαλάκια κελάηδησαν και είπαν ότι τα πρώτα 2 νούμερα είναι τα ίδια...Aυτη που ξερω εγω-και ειναι σιγουρη-ξεκινα απο 4...![]()

Έχω μία μικρή υποψία για το τι μπορεί να πάρει την θέση του ερωτηματικού.
Κι εγώ, και κάτι μου λέει ότι μπορεί και να είναι και λίγο καλύτερο για αυτους που βλέπουν ουράνια τόξα... καλά πάω? :roll:Έχω μία μικρή υποψία για το τι μπορεί να πάρει την θέση του ερωτηματικού.
Κι αν είναι αυτό που νομίζω, θα περάσουμε πολύ καλά!!!!!!!!!