Παρουσιαση:Optoma H79

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως ηδη οι περισσοτεροι θα εχετε καταλαβει πως προκειται να εχουμε τιτανομαχια γιγαντων αυριο

BENQ 8720 VS OPTOMA H79

Το ζητημα ειναι αν θα αντεξετε... :wink:

Reaction score
191
το θεμα ειναι αν θα αντεξω μην παρω κανενα δανειο για να αγορασω τον optoma 79
αχ βαχ

επισης αυριο στη παρουσιαση θα μοιραστουν δωρακια!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είχε τελικά πολύ δουλειά ο Βαγγέλης...

Δεν είναι μόνο να ρυθμίσει σωστά έναν προβολέα..

Είναι πρώτα από όλα να τον μετρήσει... γιατί με τα μάτια σοβαρή δουλειά δεν έγινε ποτέ!

Πάντως γενικά να πω ότι κάποιοι προβολείς μπορεί να είναι στα όρια της τελειότητας out of the box αλλά πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές τους! Δεν μένουμε με ανοιχτό το στόμα όταν ένας προβολέας έχει πολύ καλές εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μόνο όταν η εικόνα του είναι πολύ καλή...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Πάντως ο Βαγγέλης Λάμπρου θα έχει πολλή δουλειά το Σάββατο!!!
Για τον 8720 θα αμφιβάλω ???... αλλά εγώ τη ξέρω από αυτά... μόνο χαρτοκιβώτια να ανοίγω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γιώργο δεν θα με βρεις να διαφωνώ.
Ο BenQ8720 ήρθε πολύ καλά εργοστασιακά ρυθμισμένος χωρίς καν να τον πειράξουμε καθόλου από τη χαρτόκουτα, κάτι που θα λύσει τα χέρια σε φίλους της επαρχίας που ψάχνουν κάποια πολύ καλή λύση με σωστή απόδοση εικόνας.

Αυτό δε σημαίνει όμως, και εδώ θα συμφωνήσω με τον Χρήστο, ότι δεν χρειάστηκε να επέμβουμε στο βασικό μενού, όπου παραδίδοντας τη σκυτάλη στον πιο αρχαίο συνάδελφο λάτρη εικόνας και Eye-Calibrator Δ. Τσάλλα μας ρύθμισε 2 διαφορετικά settings για βαθύτερο μαύρο και πιο δυνατό λευκό αφήνοντας τους παρευρισκόμενους να επιλέξουν.
Παρατηρήσαμε επίσης στη χαμηλή κλίμακα IRE κάποια υπήρχε θερμή χρωματικότητα στην οποία δυστυχώς ο Ανδρέας δεν μου χάριζε περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ.

Φυσικά οι μετρήσεις που αναφέρει ο Χρήστος ήταν για μένα υψίστης σημασίας, αφού έτσι πήραμε Nits μαύρου και λευκού, την αναλογία αντίθεσης και φυσικά τη χρωματική ακρίβεια και την απόδοση του.

Ήθελε λοιπόν τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις του αλλά δεν κατατάσσετε επουδενί στην ίδια κατηγορία ισσοροπίας out of the box με τον H79 όπως επίσης δεν κατατάσσετε στην μακράν καλύτερη που έχω δει, του Samsung.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο αντίστοιχο θέμα. Πάντως κρίμα που δεν μας τίμησες. :cry: Πολύ αισθητή η απουσία σου! :roll:

ΥΓ .
Γιώργο μου πολλοί ανοίγουνε χαρτόκουτα, πολλοί τα κουβαλάνε και πιο πολλοί τα τραβάνε.. .. .. αλλά δεν κάνουνε έτσι ούτε και παραπονιούνται. :mrgreen: :mrgreen:
Ρώτα Τσάλλα, Παπαγεωργίου και εμένα τι κουβάλημα ρίχνουμε στον Ηχο
Και που να δεις τον φίλο σου τον Zerv. Τόνους... .. .. :mrgreen: :mrgreen:
Βλέπεις ο ΤαΕκΒοΝτίστας έχει πρόβλημα με τη μεσούλα του :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624
Members
38.726
Νεότερο μέλος
fotisgpap