Πατέρα, θέλω να μάθω τα πάντα... για το βινύλιο

Μηνύματα
747
Reaction score
210
Αγαπητε g.kar o λαος λεει '' οσο πιο καλα τα ξερεις, τοσο πιο απλα τα λες''. Και εσυ μας τα ειπες απλα.Απλα και ομορφα.Το AVsite απογειωθηκε. Οταν ομως ξεκινας ενα θεμα θα πρεπει και να το τελειωνεις. Ειλικρινα, δεν ειδα να εχει γραφει στις μεχρι τωρα σελιδες του θεματος που ανοιξες κατι τοσο προσβλητικο για σενα που να σε κανει να τα παρατησεις ,εκτος αν συνεβη κατι εκτος site. Εσυ γνωριζεις καλυτερα.Εγω παντως, σε συγχαιρω και οπως και πολλοι αλλοι, περιμενω να σε ξαναδιαβασω .
 

Μηνύματα
281
Reaction score
0
gkar, θα ήθελα και εγώ να σε παρακαλέσω να συνεχίσεις το θέμα.

Χωρίς να θέλω αν ρίξω και άλλο λάδι στην φωτιά, ένας από τους λόγους που με έκανε να συμμετέχω τον τελευταίο καιρό, ήταν ακριβώς ορισμένοι άνθρωποι, που όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα club τους και μέσα από άλλα διαλακτικότερα forum, χρησιμοποιούσαν τον πρώτο πραγματικά ελεύθερο χώρο έκφρασης και επικοινωνίας, τα μέσα που τους έδωσε ο έλευθερος τρόπος σκέψης των πανεπιστημίων, για να προβάλουν την ματαιoδοξία και τον ελιτισμό τους, καταπιέζοντας παράλληλα οποιεσδήποτε εναλλακτικές προτάσεις που δεν εξυπηρετούν τους στόχους τους.

Όσοι απλώς τριγυρνούν στα λίγα σχετικά στην Ελλάδα forum του χώρου, γνωρίζουν και πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν προσωπικά δεδομένα τους.

Στην περίπτωση που αυτό το μύνημα ενοχλεί για τον οποιοδήποτε λόγο τους υπεύθυνους, παρακαλώ να διαγραφεί άμεσα.
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Μηνύματα
3.038.949
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966
Top