Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Reaction score
6
Ela nte??Kai na eiksera ti ginete??Tora metakomisa se auto to spiti kai den ksero ti paizete me tis keraies tous!!Anyway!Eimai entaksei ego tora? Auto me noiazei!Ase tous allous sta maura tous mesanuxta!

Reaction score
41
Ela Danaos File mou xathikame!Athens-Peristeri!Apla mesa sto spiti mou exo koutaki mpriza opos logika kai ola ta diamerismata stin polykatoikia kai perno apo ekei sima!Me to sustimataki auto ego prosopika eida pio kathara ta tileoptika kanalia!!Katharisane!!H eikona egine pio kathari!
ελα Christos δεν το πολυκατάλαβα να σου πω αυτό. Τι θα πει κουτάκι πρίζα;
Κανονική πρίζα τv όπως έχουν όλοι;
μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό με το συστηματάκι;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

ελα Christos δεν το πολυκατάλαβα να σου πω αυτό. Τι θα πει κουτάκι πρίζα;
Κανονική πρίζα τv όπως έχουν όλοι;
μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό με το συστηματάκι;
ναι, αυτό εννοεί..

Reaction score
41
άρα πήρε ενισχυτή σήματος (μέσα στο σπίτι που μπαίνει στην πρίζα) και όχι ενισχυτή κεραίας (που πιθανόν να έχει η πολυκατοικία αλλά δεν είναι ρυθμισμένος).

Reaction score
41
και να ρωτήσω αν γνωρίζετε. σε μια πολυκατοικία που υπάρχουν συστοιχίες πριζών, διακλαδωτών και ότι άλλο, πόσο καλύτερα μπορεί να δείξει ένα τέτοιο σύστημα (που είναι και φτηνό συν τοις άλλοις). O Christos φαντάζομαι μένει στον τελευταίο όροφο (παίρνεις 1ος σήμα δεν υπάρχουν διακλαδωτές κι όλα αυτά, άρα θα είναι καλύτερο), άρα αν κοτσάρεις και το συστηματάκι σου θα έχεις σαφώς αποτέλεσμα.
Αυτός όμως που μένει πιο κάτω, και παρεμβάλονται όλα αυτά και έχουμε απώλειες κτλ, τι @κ@τ@ θα βλέπει;

ps. το καλύτερο σύστημα είναι να υπάρχουν στα πάνω διαμερίσματα πρίζες εξασθένισης και στα κάτω πρίζες που δίνουν...και να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ενισχυτή. Αυτό ξέρω οτι δεν υπάρχει στις περισσότερες πολυκατοικίες.

Reaction score
0
Ρυθμίσεις (προσωπικές) LG 37LF65/66... χρώματος

Ρυθμίσεις (προσωπικές) LG 37LF65/66... χρώματος

Έχουμε και λέμε....:happy_9:

Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
Κατάσταση Εικόνας---->
Χρήστης---->(όποιον από τους..2 θέλετε):happy_9:

Αντίθεση 90
Φωτεινότητα 50
Χρώμα 30
Οξύτητα 95
Απόχρωση 0

......................

μετά...

Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
Θερμοκρασία Χρώματος---->
Χρήστης---->

R -10
G +10
B 0

...............

Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
XD---->
Aυτόματο

...................
Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
Σινεμά---->
ΟΝ
----------------------------------
:happy_4:

Reaction score
0
Την γλυκοκοιταζω την LF75 τωρα που επεσε και η τιμη της...

Χρηστο, εσυ που την δοκιμασες, πως ειναι στο θεμα των καναλιων? Βλεπεις ανετα ή εχει αρκετα σπασμενη εικονα?
SD εικονα δοκιμασες? Σε HD απ'οσα διαβασα ειναι αστερι ετσι κι αλλιως.

Reaction score
0

Την γλυκοκοιταζω την LF75 τωρα που επεσε και η τιμη της...

Χρηστο, εσυ που την δοκιμασες, πως ειναι στο θεμα των καναλιων? Βλεπεις ανετα ή εχει αρκετα σπασμενη εικονα?
SD εικονα δοκιμασες? Σε HD απ'οσα διαβασα ειναι αστερι ετσι κι αλλιως.
Εγώ να δεις...wall_1
:happy_9:

Reaction score
6
Loipon Paidia opos me voithate kai 1000 euxaristo voithao kai go esas!!To ena xeri nivei to allo!!!!!!!!!!!!!!!Pare tin me kleista matia!!!Einai value for Money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sta DVD mou me HDMI syndesi einai ola ta lefta!!Fantasou HD Yliko den exo dei akoma..thelo kalodio na tin sundeso entos hmeron....!!!!Sta tileoptika ego pou tis kotsara kai enan enisxuti simatos keraias kai mou ta katharise ta kanalia apo xionia ktl nai einai mia xara!!Stekete me aksioprepeia sa leo!!Parte tin me kleista matia..i tapeinei mou gnomi!!!!Den ta metaniosa ta 1100 euro apo kotsovolo parolo pou eixa peripeteia!!Ayti einai h Deuteri..tin proti..o Danaos kserei..tou ta eixa pei mou eirthe ellatomatiki me xtypima sto ixeio kai efyge epitopou xoris deuteri koubenta ston Kotsovolo gia antikatastasi!!Doksa ton theo h deuteri mou eirthe tzami..agratzounisti-atrakaristi!!Value for money!!Den to metanoioneis!!Apaito i LG na me plirosei edo kai tora!!Polu diafimisi tis ekana!!!Xa-xa-xa-xa!!

Reaction score
0

Eyxaristw gia tis plirofories Christo...

danaos, h timh exei pesei sta 919, opote na glykatheis ki allo :crazy_3:
Bιάστηκα φαίνεται...wall_1 wall_1 wall_1

:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

τι λετε τωρα και εγω την πηρα με 1045 απο το περφεκτ σοπ και επεσε ειδη 140 ευρω?ευτυχωσ δεν τον πληρωσα ακομα ,να δουμε τωρα που θα παω,που θα του πω οτι θα του δωσω 905 τι θα μου πει

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll