Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Απάντηση: Περί βάσεων...
Έχω βρεί και τέτοιες...
Έχω βρεί και τέτοιες...

Του ποζερά η μάνα δεν έκλαψε ποτέΣ...Ψωνάρα.

Βασίλη δεν τρώγομαι.Όλο τρώγεσαι τον τελευταίο καιρό, με ενισχυτικά – αποσβεστικά - βάσεις κλπ... εντέλει δεν μας είπες τι δεν σου αρέσει από το σύστημά σου... η τι θέλεις να βελτιώσεις...![]()
την μισθοδοσία του..........
τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ;![]()
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... παίρνοντας καλύτερους ενισχυτές (ice)... μετά έρχεται η όρεξη με καλύτερα ηχεία... και έπεται συνέχεια... ανερχόμενο χαιεντά τον βλέπω...την μισθοδοσία του........

διενίσχυση στα 805 δεν υπάρχει λόγος... για καλύτερα αποτελέσματα λόγω ενισχυτικών, ναι συμφωνώ!Βασίλη δεν τρώγομαι.
Το σύστημά μου τυγχάνει της αρεσκείας μου. Πραγματικά...

Σύμφωνα με το παραπάνω του φίλτατου "Αυτιά"... αντιλαμβάνομαι πως κάτω από τους γρανίτες πρέπει να βάλουμε τις σορμποθάνες για την επίτευξη της μηχανικής απομόνωσης. Σωστά?Μια λύση είναι να βρούμε μια βάση μεγάλης μάζας, πχ μια πλάκα γρανίτη, την οποία θα εδράσουμε στο δάπεδο με μηχανική απομόνωση. Πάνω στην πλάκα του γρανίτη γειώνουμε τους κραδασμούς της πηγής μας, όπου δηλαδή απορροφούνται από τη μεγάλη μάζα του γρανίτη, δηλαδή έχουμε ακίδες κάτω από το πικαπ μας και σορμποθάνη κάτω από το γρανίτη.